Szerintem meg a tulaj szándékosan nem nyúlt a karosszériához(vagy esetleg nem is érdekli az optikai tuning).
Így ebben a formában lehet jót "játszani" és "büntetni" az utakon.
Képzeld el magad gazdag ficsúrként amint a több tízmillás csodagépedben utoléred ezt a Saab-ot.Gőgösen rávillogsz hogy "tűnés az útból" majd meglepődve tapasztalod hogy nem hogy megelőzni nem tudod,de még távolodik is tőled pedig a talpadat már égeti a hűtő úgy nyomod a gázpedált. Én terelésként még két gyerekülést is raknék a hátsó ülésre. Amúgy nem semmi mennyi idő, munka,kitartás és pénz lehet betolva a technikába.
Gratula.
Igen..mondjuk én még azt azért hozzáteném,
hogy egy szép dögös sárvédő szélesítést még elbírna hátul....És már ha nagy turbó
került fel..nos..a hátsó szoknyát is cserélném
ill. ezáltal lejebb kerülhetne vagy 5-8cm-t. a hátsó szoknya...Középre mehetne egy dupla lecsapott
végű kipuff.vég..Na meg a hűtőt kihoznám
az első lökösökkel egy vonalba vagy hangyányival elébe,így akár dupla hűtő is lehetne egymás mögött stb...Meg hát ahogy nézzem még simán elbírna 5-8cm
lefele,anélkül hogy karistolna Meg lehet ezt Q.rva szépen és jól csinálni,úgyhogy a szem kifolyik...
Ez szubjektív kérdés, én pl. kifejezetten csúnyának tartom a peremes felniket, mert kicsinyítenek optikailag, főleg sötét színben, szal villantani nem szerencsés (amire veszi az ember uTSZára), versenyre viszont tökéletes, mert a küllő úgy tud a legrövidebb lenni és így kevesebb anyag megy a felnibe, rgo könnyebb.De ettől még tetszhet valakinek, csak vannak ilyen opciók is.
Szerintem az autó formája és jellegtelensége kifejezetten csúnya, olyan semmilyen és kicsit gnóm szerű, a következő 9-3 tényleg jobb, a legújabb meg szép.De ez is csak egy szubjektív vélemény, nyilván tetszhet valakinek ez a gép is simán viszont, lenne rá ötletem, hogy lehetne jót kihozni belőle.Ennyit a külalakról.
A technikához maximális riszpekt, iszonyat pénzeket bele talicskázhatott a tulaj, nem semmi meló.Én lehet, 4-5 év után eladtam volna még tuning mentesen és vettem volna egy 2-3 éves a4 1.8T vagy 2.0T quattrot (a külső -sztem szebb-,a 4WD és az alkatrészek + tapasztalat).Ettől függetlenül gratula a géphez
gondolom az eredetileg egy kipuff helyére rekatk dupl kivezetésest, ami valószínűleg a hátsó dob előtt/dobból "osztódik"...
a gázok korom meg annyira hülye, hogy a legrövidebb utat keresik a kijutáshoz...
télen valszeg látszik a másikon is a gázok távozása, azonban a legnagyobb mennyiség a baloldalin távozik
Azért nem kormos,mert ott kell mérni az emissziót De, egyébként,nem volna ez "csúnya"...
Gyöngyház fehér fény+peremes polír gurigák
+Dta aut.hátsó szárny...Mindjárt más volna mindenkinek a véleménye
Így ebben a formában lehet jót "játszani" és "büntetni" az utakon.
Képzeld el magad gazdag ficsúrként amint a több tízmillás csodagépedben utoléred ezt a Saab-ot.Gőgösen rávillogsz hogy "tűnés az útból" majd meglepődve tapasztalod hogy nem hogy megelőzni nem tudod,de még távolodik is tőled pedig a talpadat már égeti a hűtő úgy nyomod a gázpedált.
Én terelésként még két gyerekülést is raknék a hátsó ülésre.
Amúgy nem semmi mennyi idő, munka,kitartás és pénz lehet betolva a technikába.
Gratula.