Krómfelni 35e/db 17" ?!?!? vicc ?
aktuális téma

hát lehet megvakultam, de krómozott elvileg ez a felni
http://www.intergumi.hu/alessio/super/
magasfényű, krómozott ;) akárhányszor olvasom, akkor is krómozott
ha ez nem vicc....
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Egy krómfelnire ugyanolyan gumi kell mint egy sima felnire. Akkor meg tökmindegy

énszerintem nem a felni a drága! hanem ha gumi kell rá! és azt évent e cserélni,mert lekoptatod!
Ezt egy forumon talaltam:
Azonak szeretnék néhány szerintem nagyon hasznos tippet adni, akik Ebay vásárlásra adják a fejüket.
Én már sokszor sokmindent vásároltam az Ebay-en, de láttam, hogy sokan a környezetemben nem tudják, hogy mit hogyan kell/érdemes csinálni. Előszóban csak leszögezném, hogy eddig semmilyen negatív tapasztalatom nem volt. A pénezmért mindig azt kaptam, ami meg volt hirdetve. Esetleg az előfordult, hogy a csomag csak hónapok múlva érkezett meg, de erről nem ők tehetnek, hanem a magyar posta. Egy winchester-t példáúl a fizetéstől számítva 3 munkanapon bellül megkpatam. Szóval álljon itt a problémamentes vásárlás menete:
1, Kinézel egy terméket
2, Rögtön megnézed, hogy a szállítási feltételek között szerepel-e az International Shipping (nemzetközi szállítás) vagy a Europe szó. Ha nem szerpeel, akkor nem küldik el neked Magyarországra és lépj tovább, próbálj meg más terméket keresni, ahol küldik.
3, Ha megvan a termék és küldik magyarországra, akkor nézd meg, hogy a Money Order szó szerepel-e a fizetési feltételeknél. Ha igen, akkor gyorsan, mielőtt még licitálnál, kérdezz rá e-mail-ben, hogy lehet-e BidPay-en keresztül fizetni. Ez most már Western Union, de ugyan úgy a www.bidpay.com címen érhető el. Megkapod a válszat e-mail-ben, hogy lehet-e. Ha lehet, akkor licitálj és imádkozz, hogy ne licitáljanak túl.
4, Ha sikeres volt a licited és te kaptam meg a terméket, akkor várj, amíg megkapod az ebay-től a hivatalos e-mailt, hogy a te licited volt legmagasabb és lépj kapcsoaltba az eladóval.
5, Ha megjött a hivatalos e-mail, akkor lpéj kapcsolatba az eladóval és kérdezd meg az adatokat, amiket az ebay.com oldalon neked ki kell tölteni a fizetéshez, majd töltsd ki az adatokat és fizess.
Persze ehhez jó bankkártya (dombornyomott) vagy virtuális bankártya (pl.:OTP webkártya) szükséges.
Ellentétben a hiedelmekkel, nekem még sosem vontak le sem több, sem kevesebb pénzt, mint amit megadtam, és sosem volt semmi egyéb probléma sem a bankkártya körül. Hacsak az nem, hogy nem volt elég pénz rajta, de hát ez már az én prolémám.
Figyelem! A bidpay levon bizonyos összeget az átutalásokért. Ez az odalokon fel is tüntetik.
Ha össze-vissza litictálsz, és nem küldik Magyarországra a cuccot (nincs Interntaional Shipping vagy Europe a szállítási feltételek között), vagy nem tudsz megegyezni a fizetést illetően, akkor hamar letiltják az azonosítódat, és a rendszer eléggé jól ki van találva, tehát hacsak nincs valami nagy mázlid vagy nem regisztrálsz mondjuk a szüleid vagy ismerősöd adataival, akkor nem fog tudni újra bejutni a rendszerbe. Ez tapasztalat. Nekem már letiltották, és nehezen jutottam vissza. Beleestem abban a hibába, hogy nem kérdeztem rá a bidpay-re. Ő azt nem fogadta el, és nem tudtam másképpen fizetni. A fenti példa egyébként szerintem a legegyszerűbb megoldás a váráslásra az ebay-en keresztül, így aki ezt követi bizotsan nem lesz semmi gondja. Persze előtte azért érdemes kicsit angolul is tudni néhány monatot.
Sok sikert!
Azonak szeretnék néhány szerintem nagyon hasznos tippet adni, akik Ebay vásárlásra adják a fejüket.
Én már sokszor sokmindent vásároltam az Ebay-en, de láttam, hogy sokan a környezetemben nem tudják, hogy mit hogyan kell/érdemes csinálni. Előszóban csak leszögezném, hogy eddig semmilyen negatív tapasztalatom nem volt. A pénezmért mindig azt kaptam, ami meg volt hirdetve. Esetleg az előfordult, hogy a csomag csak hónapok múlva érkezett meg, de erről nem ők tehetnek, hanem a magyar posta. Egy winchester-t példáúl a fizetéstől számítva 3 munkanapon bellül megkpatam. Szóval álljon itt a problémamentes vásárlás menete:
1, Kinézel egy terméket
2, Rögtön megnézed, hogy a szállítási feltételek között szerepel-e az International Shipping (nemzetközi szállítás) vagy a Europe szó. Ha nem szerpeel, akkor nem küldik el neked Magyarországra és lépj tovább, próbálj meg más terméket keresni, ahol küldik.
3, Ha megvan a termék és küldik magyarországra, akkor nézd meg, hogy a Money Order szó szerepel-e a fizetési feltételeknél. Ha igen, akkor gyorsan, mielőtt még licitálnál, kérdezz rá e-mail-ben, hogy lehet-e BidPay-en keresztül fizetni. Ez most már Western Union, de ugyan úgy a www.bidpay.com címen érhető el. Megkapod a válszat e-mail-ben, hogy lehet-e. Ha lehet, akkor licitálj és imádkozz, hogy ne licitáljanak túl.
4, Ha sikeres volt a licited és te kaptam meg a terméket, akkor várj, amíg megkapod az ebay-től a hivatalos e-mailt, hogy a te licited volt legmagasabb és lépj kapcsoaltba az eladóval.
5, Ha megjött a hivatalos e-mail, akkor lpéj kapcsolatba az eladóval és kérdezd meg az adatokat, amiket az ebay.com oldalon neked ki kell tölteni a fizetéshez, majd töltsd ki az adatokat és fizess.
Persze ehhez jó bankkártya (dombornyomott) vagy virtuális bankártya (pl.:OTP webkártya) szükséges.
Ellentétben a hiedelmekkel, nekem még sosem vontak le sem több, sem kevesebb pénzt, mint amit megadtam, és sosem volt semmi egyéb probléma sem a bankkártya körül. Hacsak az nem, hogy nem volt elég pénz rajta, de hát ez már az én prolémám.
Figyelem! A bidpay levon bizonyos összeget az átutalásokért. Ez az odalokon fel is tüntetik.
Ha össze-vissza litictálsz, és nem küldik Magyarországra a cuccot (nincs Interntaional Shipping vagy Europe a szállítási feltételek között), vagy nem tudsz megegyezni a fizetést illetően, akkor hamar letiltják az azonosítódat, és a rendszer eléggé jól ki van találva, tehát hacsak nincs valami nagy mázlid vagy nem regisztrálsz mondjuk a szüleid vagy ismerősöd adataival, akkor nem fog tudni újra bejutni a rendszerbe. Ez tapasztalat. Nekem már letiltották, és nehezen jutottam vissza. Beleestem abban a hibába, hogy nem kérdeztem rá a bidpay-re. Ő azt nem fogadta el, és nem tudtam másképpen fizetni. A fenti példa egyébként szerintem a legegyszerűbb megoldás a váráslásra az ebay-en keresztül, így aki ezt követi bizotsan nem lesz semmi gondja. Persze előtte azért érdemes kicsit angolul is tudni néhány monatot.
Sok sikert!
Itthon minden drága, ezzel csak úgy tudunk kezdeni valamit, ha összefogunk és együtt rendelünk az USA-ból. Úgy oszlik a postaköltség.
hát jah néha elgondolkodtato, hogy 17" ban kromflenit, vagy azon az áron egy pl calibrát
szal tényleg humoros.

szal tényleg humoros.
amugy amcsiba nem szokott senki se menni innen ? :) Mondjuk kocsival poéntos lenne... de szal valahogy csak belehtne ezeket hozni. OPTX :) te is furmányolj ki vmit ! :) neked is érdek :) csaljál lopjál, csak add olcson :)
azt amugy eltudom hinni, hogy legálissan nem tudod olcsobban adni
azt amugy eltudom hinni, hogy legálissan nem tudod olcsobban adni

Biztos hülyeségeket írunk de a paraszt próbálkozik ha horror árakkal találkozik

CSak tessék próbálkozni.
3autó fér egy nagy konténerbe egy kicsibe meg egy.
Sok okosságot írtok.
Na mindegy.
Majd rájöttök hogy nem így megy ez.
Majd ..
3autó fér egy nagy konténerbe egy kicsibe meg egy.
Sok okosságot írtok.
Na mindegy.
Majd rájöttök hogy nem így megy ez.
Majd ..
szerintem aki króm felnit akar venni, érdemes felkeresni olyan vkit aki usa-ból hoz be autót. úgy tudom 2autó fér egy konténerbe, és tele lehet pakolni mindennel ha van kapcsolat. és akkor jutányos árú a felni

fogjunk össze, van itt min 100 db autós aki szeretne ilyen csecsebecssét a verdájára 400 felnivel már csak foglalkoznak

Gyerekek azért egy dolgot ne felejtsünk! Az USA dolgokból ábránduljatok ki az egy más világ! Amikor rendelni akartam 3 kinti tuning cégtől mind azt mondta hogy légipostán semmit sem küld csak ahjóval és a minimum: 1 konténer amit küldenek,de azt is Amsterdamba vagy Hamburgaba! Úgyhogy felejtsük el hogy kint milyen árak vannak mert csak örök szívfájdalom! Egy két távol-keleti tuningcég áariról már nem is beszélve! DE MI ITT ÉLÜNK EZEN AZ ÁRAKON!

szerintem nem a felni a drága hanem a gumi ha ujjat akarsz a felnit max egy kilobol meg lehet venni de a gumi sjna három illnégyszerese!!!
:Norbii:
2005. január 28. 19:41
állj már le!

Ha Győr-Moson-Sopron megyei vagy és egy újonnan alakuló tuning club tagja szeretnél lenni, akkor küld el rövid bemutatkozó szövegedet és fényképedet az autódról a [email protected] -ra valamint ha kíváncsi vagy készülő oldalunkra, akkor nézd meg a www.carstyling.fw.hu –n ami egy ideiglenes cím addig, amíg az oldal teljesen kész nem lesz
Csak csatlakozni zudok az előttem lévőkhöz, nevetségesk az árak itthon
példaual a képen láthato felniből egy garnitura igaz gumi nélkül de 75 000 HUF egyezik meg..és ez garantált krom

példaual a képen láthato felniből egy garnitura igaz gumi nélkül de 75 000 HUF egyezik meg..és ez garantált krom
én már ezen felhúztam magam és értetlenül állok a dologgal szemben.
egy topicban már szó esett erről és ott a szállítással és a vámokkal magyarázta meg a kedves forgalmazó a magas árakat
ami szvsz nem lehet ennyi.
én is kereskedő vagyok igaz nem autóalkatrészeket adok el, de tudom hogy ha nem teszek rá 100%-os hasznot többet el tudok adni, nagyobb megrendeléseket küldök a gyártónak és kapok mennyiségi árengedményt

nah ennyi...
egy topicban már szó esett erről és ott a szállítással és a vámokkal magyarázta meg a kedves forgalmazó a magas árakat

én is kereskedő vagyok igaz nem autóalkatrészeket adok el, de tudom hogy ha nem teszek rá 100%-os hasznot többet el tudok adni, nagyobb megrendeléseket küldök a gyártónak és kapok mennyiségi árengedményt

ez egy nagyon nagy baj!
de azért én ide sorolom az utak siralmasan minősíthetetlen utak minőségét is...
szvsz többen vennének, csak hát minek? így? mert hülye azért nem...
de azért én ide sorolom az utak siralmasan minősíthetetlen utak minőségét is...
szvsz többen vennének, csak hát minek? így? mert hülye azért nem...
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!