Cikk: AMTS 2013 videó - 1. rész!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
AMTS 2013 videó - 1. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2014 eseményeire a tavalyi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
CORIG60
2014. január 23. 09:27
Nagyon jó a videó hangulata...bárcsak már ott lennénk!
Arni330D
2014. január 23. 07:21
Értem. Végül is egyetértünk. Köszönöm, hogy meghallgattál. Köszönöm a válaszodat is.
Kívánok, minél több látogatót és sok sikert továbbra is!
Adam Vito
2014. január 23. 00:26
Mármint az előző autómmal... pedig elnézve a korábbi talis képeket, plusz egykét ismerős autóját megnézve, simán elfértem volna a "felni-ültetés" kategóriában.
Adam Vito
2014. január 23. 00:25
A második bekezdéshez csak annyit, hogy egy "OEM-style" BMW témában én is lehetnék részese a bulinak, mert a sokadik pl lengyel márkatalálkozón (se) látok sok E34-et.
Mondhat bárki bármit, beszéltük itteni fórumon is, kihaló félben van a típus, plusz a jól felszerelt is ritka. Hogy milyen állapotban van és ki mit vesz észre az megint más.
Amúgy sosem akartam, tartottam, véltem (és nem is gondoltam), hogy részese akarnék lenni egy "show"-nak.
Quad
2014. január 23. 00:08
Oké, így már értem a lényeget A kluboktól mindig bekérjük előre az autókat és válogatunk is ha kell. Nyilván, ha időközben valaki kiesik, vagy már csak ott derül ki, hogy lastminute csere volt, nem szoktunk hazaküldeni senkit, ez benne van. És tény, hogy van olyan is, hogy ha pl van 10 teljesen odaillő autó és egy "határeset", vagy aki semmit nem módosított tavaly óta, de a bandához tartozik, abból nem csinálunk problémát. A cél, hogy a kiállítók és a látogatók is maximálisan jól érezzék magukat. Azt hiszem, az immáron már csak a belső területeken található közel 1.000 jármű (a találkozósokkal együtt már bőven fölötte vagyunk) között egy-egy kakukktojás elfér, de az biztos, hogy "rengetegnek" semmiképp nem mondanám a számukat. Nincs ez másképp egyébként semelyik kiállításon külföldön sem.

Nem vettem sértésnek semmit, sőt, az ilyen véleményektől leszünk előrébb, tehát inkább én köszönöm hogy leírtad. Végül pedig már korábban is írtam, hogy nem tudom miért degradálod az autódat. Én egy gyönyörű OEM-style BMW-t látok amit biztosra veszek, hogy nem csak akkor ugrálnak körbe, ha mellé teszel egy gyári 320D-t is.
Arni330D
2014. január 22. 21:23
Mondom még 1x: soha nem tudnék ilyen rendezvényt csinálni és főleg nem ezen a színvonalon. Nem akarok semmi negatívat, mert nincs igazán jogom.
De volt már rá példa, hogy a klubok autót kerestek, hogy meglegyen a létszám ha már meghívást kaptak. Még én is voltam ott autóval, pedig tényleg nem voltam oda való, de hát vmit mesélni kell az unokáknak. Lehet ez már másképp van és ellenőrzik milyen verdákból áll egy-egy klub autói. Egyedül itt latom a minőségi kiskaput, nem a külön meghívottak esetleg külföldi gépeken. Maga a rendezvény mindig is színvonalas volt és egyre nagyobbra emeli a mércét. Nem akartam semmi bántót írni, elnézést.
Quad
2014. január 22. 19:21
Nem igazán értem ezt mire alapozod. A kluboknak már tavaly is csak zsúfoltan volt elég a D, ezért kapnak egy nagyobb pavilont, ahol elférnek. Plusz azért, mert külföldről kb. másfélszer annyi autó jön mint tavaly (nem sz.rok), azoknak is el kell férni valahol. Nem utolsósorban pedig a Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás kibővül és kompletten a D-be költözik, ahol eddig a klubok voltak. Ugyanebbe a pavilonba jön még egy szintén kibővített amerikai autós részleg is, szintén nem piskóta gépekkel. Tuningcégből és importőri kiállítóból is több lesz... és még sorolhatnám.

Azt gondoltad, hogy 8.000 plusz négyzetmétert "oda nem illő" autókkal és klubokkal töltünk majd meg, csak hogy több legyen a területért? Ebben mégis mi lenne a logika és főleg kinek lenne jó?
Arni330D
2014. január 22. 19:03
Látom nagyon gyűlnek a kommentek. Ezért megnyitom a sort.
Én ezzel a Mega show és a terület növeléssel nem teljesen értek egyet. Minőségre mennék rá, nem a m2 kitöltésére. Rengeteg a klub meghívás ami szerintem rengeteg oda nem való autót hoz magával úgymond haveri alapon.
Elnézést a kritikáért, én soha nem tudnék ilyen színvonalat létrehozni, de ha lehet véleményem ...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!