Cikk: Audi RS5 TDI Concept
aktuális téma

Aki emlékszik még tavalyról a szezonvég egyik legjobb reklámjára, azt nem fogja meglepetésként érni az Audi nagy új koncepciójának bejelentése. Igen, ez egy RS5, amit gázolaj hajt. Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
2 kérek belőle.

A 3.2 benzin meg 16-19 attol meg mindig jobb

Nekem a 2008-as 3.0TDI Touareg 9-11 között eszik.Mondjuk üresen 2.5tonna.

Olyan hatalmas tapasztalatom nincs még vele, hiszen kb 1,5 hónapja vettem, és azóta 3000kmt raktam bele.Városban valóban megeszik 10et, persze láb függő.Hosszú távon normál tempóval 7,5 körül eszik.Pár ismerősöm hajt ilyet, mindegyik nagyon dicsérte.Állítólag a váltóra kell odafigyelni a nagy nyomaték miatt, de ez is a no name chippeseknek szól inkább... ezen felül nem szokott velük gond lenni.Persze majd kiderül jövő ilyenkor is ezt mondom e...

Nekem ismerősömnek van ilyen 3.0tdi A6 csak alroad. Én azt mondanám ha csak így városba használod nem túl gazdaságos mert ő mikor így használja 11-12l-ert simán megeszi. Baja még nem volt amúgy semmi. Ami húzós még a váltóolajcsere. Viszont pályán meg rohadt jól fogyaszt

milyen távokon jársz a géppel?Kellett benne cserélni valamit?gondolom használtan vetted...
Csak érdekelne, hogy ha csak városban szaladgálsz többször (10-20km), akkor az mennyire vágja haza a gépet.

Jogos.Azért ekkora difinél hogy v10 vagy v6tdi már nem 1-2 literről beszélünk.Ezért is írtam hogy aki RS5-öt vesz az hülye ha dieselt vesz...gondolom neked sem azért van a garázsban egy VR6T hogy hétvégén fogyasztást méregess.Egy ilyan autónál nem az a lényeg, ahogy az rs5nél sem.A 3.0 TDI nagyon tetszik, de a 4.2 V8-ban feláll a szőr a hátamon.

Nagy kategóriás hétköznapi Autó számomra is csak Diesel lehet! Majd a Passat helyett egyszer remélem össze jön!
De csapatós, kiélős hétvégéi/nyári hobby auto csak is benzin vagy benzin+turbo!
De sajna mivel az 5.2 V10 S8 elérhetetlen számomra,ezért marad a lightos 3.0TDI! De el leszek vele,ha főleg ott lesz a garázsban a VR6T 4motion 600Le!
De csapatós, kiélős hétvégéi/nyári hobby auto csak is benzin vagy benzin+turbo!
De sajna mivel az 5.2 V10 S8 elérhetetlen számomra,ezért marad a lightos 3.0TDI! De el leszek vele,ha főleg ott lesz a garázsban a VR6T 4motion 600Le!
Nem bemagyarázni akarok semmit, csak leírtam hogy én miért döntöttem így.Amúgy nekem nem mind1 hogy 20 litert eszik városba vagy 9et.Papírforma alapján rohadt könnyű számolgatni, de ismerősöm sem azért adta el a 4.4 v8 X5-öt mert nem tudta tankolni,hanem mert unta hogy nem tud elmenni 500kmt egy full tank benzinnel.
Különben meg k.vára nem ez a téma...
Különben meg k.vára nem ez a téma...

Most azt akarod bemagyarázni hogy azért vettél dízelt mert a benzinest nem tudtad tankolni? Annak akinek van pénze autóra szinte mindegy hogy mit vezet 1000kmként 8000Ft-ot nem tudtál kifizetni? Akkor miből vettél másik autót?

"Porsche"

Azért gondolom ebben is egyet értünk??!!
Az öreg Tiff Needell is megmondja,hogy olyan nem létezik,hogy Diesel Posrche! Pontozza is az autót 3:45-nél!
Az öreg Tiff Needell is megmondja,hogy olyan nem létezik,hogy Diesel Posrche! Pontozza is az autót 3:45-nél!
"azon gondolkoztam György,annak az embernek a lelkét,aki vesz 3.0 hathengeres diesel Maseratit,igazából már nem tudja megbántani semmi!
"hogy Ő fel tudja dolgozni azt,hogy ugyan arról a kútpisztolyról,mint a trágya szóró/permetező gép,a Ford Transit,a Fiat Panda?"
"reggel izzít,azért mert beizzítok!"
"lehet csippeltetni majd a diesel Maseratit?Ez mennyire ciki már?"
"mi a következő? Három hengeres Lamborghini?"
És ehhez kérlek úgy szóljatok hozzá,mintha nem Magyarok lennétek és van lóvétok egy V8 Maseratira!

"hogy Ő fel tudja dolgozni azt,hogy ugyan arról a kútpisztolyról,mint a trágya szóró/permetező gép,a Ford Transit,a Fiat Panda?"

"reggel izzít,azért mert beizzítok!"

"lehet csippeltetni majd a diesel Maseratit?Ez mennyire ciki már?"

"mi a következő? Három hengeres Lamborghini?"

És ehhez kérlek úgy szóljatok hozzá,mintha nem Magyarok lennétek és van lóvétok egy V8 Maseratira!
Bárki bármit mond TDI-t azért vesz az ember mert ésszerű kevesebbet fogyaszt kb úgy megy.... Ne mondja nekem senki ,hogy én csak azért vettem TDI-t mert imádom mikor beindítom és az a hang... vagy mikor odalépek olyan hangja van... Benzinest meg pont ezért vesszük. És aki RS audit vesz az nem az észérvek alapján vásárol biztos jól megy a TDI-vel is de én pont leszarnám mert hiányozni belőle valami mindig

"sajnos az idióta diesel turisták miatt,sajnos 3.0V6 Tdi-svel is fog készülni az autó! És ha lehet,akkor abba én be nem ülök,mert egy Maserati legyen benzines!"
A lényeg a videofilmből!

A lényeg a videofilmből!
Mivel a TDi-nek nincs alapból zoral kipufogó hangja,ezért gondolom egy sport rendszerrel szerelttől már minden Diesel elájul!
De nekem hiába van itthon 6henger turbom,de ez a hang verhetetlen!
De nekem hiába van itthon 6henger turbom,de ez a hang verhetetlen!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 39 találat 2 oldalon