Cikk: Golf a fészerből - több, mint RAT vol 2.
aktuális téma

Bizonyára sokan emlékeznek még a nemrégiben bemutatott, katasztrofálisan lelomosított A4 Avant-ra, melynek Trabant motor dolgozott az orrában. Mai versenyzőnk hasonlóan kategória, bár inkább a hagyományos értelemben vett Rat felé húz. Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
én poénnak fogom föl sztem király ez a golf szeretek ilyeneket látni showkon, de biztos nem építenék ilyet... 

Én is rühellem nagyrészüket. Nálunk is van néhány srác aki télen is lehúzott ablakkal jár és péntek este elgurul a helyi szórakozó hely elé, ahol megmutathatja milyen fasza széria leharcolt BMW-je van és ugranak rá a 14-15 éves csajszik.
Vezetési morálról nem is beszélve, lekell túrnia és megmutatnia,hogy az övé jobban megy.
Talán ezek miatt van,mikor duplasávos úton néha papisan megyek 70-80-al és nem akar megelőzni senki,inkább jönnek sorban mögöttem.
Vezetési morálról nem is beszélve, lekell túrnia és megmutatnia,hogy az övé jobban megy.
Talán ezek miatt van,mikor duplasávos úton néha papisan megyek 70-80-al és nem akar megelőzni senki,inkább jönnek sorban mögöttem.
Egy külföldi rat fórumba a tulaj töltötte fel a képeket.A későbbiekben lerozsdásította a mocitetőt is.Te melyik stílusba sorolnád?

De még mennyire taj paraszt aki bömbit vezet.
Ha gyalog megyek az utcán nem baszogatok senkit.
Amint az úton haladok a "családi" 530d-vel anyázásba kezdek, hogy a "faszért mész ilyen lassan előttem", "a kurva anyád, haladjál már"...

Ha gyalog megyek az utcán nem baszogatok senkit.
Amint az úton haladok a "családi" 530d-vel anyázásba kezdek, hogy a "faszért mész ilyen lassan előttem", "a kurva anyád, haladjál már"...

A tulaj az?!

De még mennyi tajparaszt BMW-s van!
A legtöbb BMW meg egy kalap fosh, mert szinte egyikben sem működik az index!
A sofőrök meg váleméynem szerint gyengeelméjűek, mert 10-ből 9-szer a telefonon keresztül súgják nekik, hogyan kell vezetni, mit kell csinálni! Mást nem tudok elképzelni, hogy miért is telefonálnak így folyamatosan.
Telik (több) milliós autóra, egy 30k HUF-os bluetoothos kihangosítóra már nem.
A legtöbb BMW meg egy kalap fosh, mert szinte egyikben sem működik az index!
A sofőrök meg váleméynem szerint gyengeelméjűek, mert 10-ből 9-szer a telefonon keresztül súgják nekik, hogyan kell vezetni, mit kell csinálni! Mást nem tudok elképzelni, hogy miért is telefonálnak így folyamatosan.

Telik (több) milliós autóra, egy 30k HUF-os bluetoothos kihangosítóra már nem.

Ezek szerint te nagypofájú béjemvés vagy?Ez az óvoda, hogy egyből magadra veszed, mert bmw-d van!Szeretem a bmw-ket, semmi bajom velük, csak az olyan "sofőrökkel" van, akik beülnek egy bmw-be és istennek képzelik magukat...de mondhattam volna mercist is, csak abból kevesebb az olyan tirpák...tudod, akinek nem inge...

ez a Polo hol RAT???? 

Csak nem a Corsa-ra gondolsz?!
Szerintem mindegyik gatya.Összeb.szott tákolmány...

Szerintem mindegyik gatya.Összeb.szott tákolmány...

melyik opelt?

talán az opelt be engedném egy találkozóra
a másik kettőre pedig licitálni lehetne
ki mit törne össze

a másik kettőre pedig licitálni lehetne
ki mit törne össze

És természetesen ennek a stílusnak is megvannak a lehúzói,akik csak azt hiszik,hogy egyediek és képviselnek valamit.
Na ezek valóban bohócok.
Na ezek valóban bohócok.

Ez stílus kicsit olyan,mint egy Picasso kép.Vagy tetszik vagy nem.Nincs átmenet.Akinek nem tetszik,nem ismeri el,annak lehet bármit mondani.
Én azt mondom,hogy amíg nem életveszélyes és nem igénytelen(tudom egyeseknek mind az),addig nekem nem szúrja a szemem.Kiállításokon még jól is mutat egy-egy ilyen a sok gyári kinézetű(ültetés-felni) gép mellett.
Ez a Golf pont rossz példa(nekem sem tetszik),nem egy igényes,eredeti darab.
De azért akad pár ötletes,igényes darab.
Én azt mondom,hogy amíg nem életveszélyes és nem igénytelen(tudom egyeseknek mind az),addig nekem nem szúrja a szemem.Kiállításokon még jól is mutat egy-egy ilyen a sok gyári kinézetű(ültetés-felni) gép mellett.
Ez a Golf pont rossz példa(nekem sem tetszik),nem egy igényes,eredeti darab.

De azért akad pár ötletes,igényes darab.
Egyébként igen.
A legjobb, mikor beáll a cabrio mellé, és versenyezni akar. Óvodás suttyók.
Meg sem értik, hogy ez nem arról szól, nekik csak a lámpától-lámpáig van... mint az a szöveg, ami ezeregy CS-s óvodás oldalán kint van, hogy "... de ha elvernek a lámpánál".
Állsz mellette, elindulsz kényelmesen, ő padlózza, mint állat, és a következő lámpánál megint ott áll... a McDonalds vagy Tesco parkolóban meg meséli, hogy lenyomott egy tuning BMW-t lámpától-lámpáig versenyen.
Vagy a másik, amikor a céges kombival kicsit jobban sietek, mert késésben vagyok, és ő azt hiszi, hogy versenyhelyzet van, és meg is éli. Brümmög a lámpánál, 2x2 sávoson nyomja neki, bevág eléd, stb... vicc.
Mondanám mostanában mely márka és mely típus jeles képviselői találnak meg ilyenkor, de inkább nem mondom.
A legjobb, mikor beáll a cabrio mellé, és versenyezni akar. Óvodás suttyók.
Meg sem értik, hogy ez nem arról szól, nekik csak a lámpától-lámpáig van... mint az a szöveg, ami ezeregy CS-s óvodás oldalán kint van, hogy "... de ha elvernek a lámpánál".
Állsz mellette, elindulsz kényelmesen, ő padlózza, mint állat, és a következő lámpánál megint ott áll... a McDonalds vagy Tesco parkolóban meg meséli, hogy lenyomott egy tuning BMW-t lámpától-lámpáig versenyen.
Vagy a másik, amikor a céges kombival kicsit jobban sietek, mert késésben vagyok, és ő azt hiszi, hogy versenyhelyzet van, és meg is éli. Brümmög a lámpánál, 2x2 sávoson nyomja neki, bevág eléd, stb... vicc.
Mondanám mostanában mely márka és mely típus jeles képviselői találnak meg ilyenkor, de inkább nem mondom.

Igen, nekem is az a partyverda. Az előző E30 turbo nekem az volt, és az a mostani cabrio is. Nekem. :)
Volt, itt pro, és kontra! Meg támadás, és visszavonulás! Élni, és élni hagyni! Megosztó, a golf! Ennyi! Nagyonsokban ithon csak átmeneti állapotnak használják, a RAT style-t! Kevés megrögzött fanatikus van! Ennek több oka van! Részemről, a közegellenálás! Az, én trabim még mindig inkább arról szól, amiről kéne! Motor, fék, váltó, futómű! Nem akarok én itt pénzekkel dobálózni, és"Ovit" csinálni! De, ehez a típushoz, nemhogy gyári cuccot nem kapsz, főleg nem tuningot! Mindent gyártatni kell! Ezek azok az alkatrészek, amiket nemhogy a laikusok, de még sokszor a hozzáértő se lát! 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!