Cikk: Gyorsulás, drift és Hondák: április 22!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Gyorsulás, drift és Hondák: április 22!

Tudod hol van az a hely, ahol több ezer ember, gyönyörű lányok, különleges autócsodák, szélvész gyors motorok mind egy helyen  megtalálhatók?? Igen, úgy van április 20-21-22-én Kiskunlacházán újra benépesül a reptér. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
AkjoreM3
2012. április 22. 22:44
mondtam én, hogy rossz az időpont... :D
Rolcsi
2012. április 22. 22:29
Pedig kíváncsiak lettünk volna az autódra és mi is azt beszéltük, hogy emelte volna a verseny hangulatát...de úgy látszik a szervezők korlátoltak voltak...Amikor indultam be akartam melegíteni a motort és a rajt elején arra kis vak útra mentem, csak egy oda-vissza és már jött is az egyik rendező szólni egy vacak Mercedessel....
energie119
2012. április 22. 11:41
Gyaaaa, nem muxik a crxforum.....
Boozilla
2012. április 22. 10:20
Annyi baj legyen nem baj, csak mivel én is Hondás vagyok , sőtt van hondás dzsekim (eredeti) Hondás esernyőm (készültem :D)
Hondás forgalmim, továbbá Hondám is, és ráadásul múlt évben is beengedtek, idén valahogy nem, pedig direkt előre szóltam, hogy szeretnék bemenni, azt hiszem nem rontottam volna a színvonlat hanem épp ellenkezőleg...de mindegy én jól éreztem magam, csak állandóan rajtam volt a para, hogy mi van az autómmal...
Rolcsi
2012. április 22. 09:38
Bizony csak Hondák...A "kedves szervezők nem engedtek be egy Nissan Skyline-t.....de érdekes módon Mercedes, BMW, Suzuki és egyéb autók ott voltak a parkolóban...
Azért a kategóriák is elég furcsán lettek felállítva....Kicsit jobbra számítottam.
rambustibi
2012. április 19. 19:33
Ezt buktam, majd legközelebb
Gratulálok a nyerteseknek
orgyi
2012. április 19. 12:24
Az áprilisi versenyünk megosztó játékának nyertesei a következő emberek, kérem a nyerteseket, hogy egy e-mailban
( [email protected] ) a nevüket, a személy ig. számukat és a napot amikor jönni szeretnének írják meg holnap reggel 8 óráig.

Toldi Kismézes János
Csurkó Csaba Trogi
Andrea Dolányi
Balázs Winkelman
Molnár Zoltán
Timi Tapodi
Judit Steiner
Ufika Hondás
Martinka Péter
Bianka Cerchez
orgyi
2012. április 18. 08:05
Örömmel jelentjük, hogy a hivatalos MNASZ által kiírt Drag és Drift bajnoki sorozat névadószponzora a Nano Energizer lett. Így a bajnokság hivatalos elnevezése 2012-ben MNASZ Nano Energizer Drift Országos Bajnokság.

A Nanotechnológiás kerámia bevonatot forgalmazó cég a Drag és Drift sportág elkötelezett híve,

Főszponzorunk jelszava megmutatja a sportággal kapcsolatos személyes hitvallásunkat
„Mi megmutatjuk a jövőt, éljen vele!”

MNASZ Nano Energizer Drag és Drift Országos Bajnokság. Április 21-22. Kiskunlacháza, minden másra ott MasterCard!!!
rambustibi
2012. április 16. 16:56
Már elolvastam a hírt és választ kaptam a kérdésemre
rambustibi
2012. április 16. 16:54
sziasztok!
Péntek-szombat csak Hondák gyorsulhatnak?
pakai93
2012. április 16. 16:13
remélem sikerül eljutnom
orgyi
2012. április 16. 15:48
és a facebookon még tart a játék
oszd meg és ingyen belépőt nyerhetsz
Dragracing.hu/facebook
GodRat
2012. április 16. 09:51
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!