Cikk: MR Car Design Opel Insignia

Témakör: Címlapon
aktuális téma
MR Car Design Opel Insignia

A német MR Car Design választása az Opel Insignia OPC-re esett, ami nem egy szerencsés tuningalap, hiszen a gömbölyű és magában is közel tökéletes formához hozzáadni nem sokat lehet, viszont rontani rajta meglehetősen könnyű. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
doxam
2012. április 14. 13:38
ne EZ nem bojleres :D sztem egy ilyen jóval ésszerübb és optikailag szebb.Én simán nem tartom 100%-asnak, aki pesten 3 centire ülteti le :D
doxam
2012. április 14. 13:24
egy jöhet neked akkor tényleg valami 2 személyes konszern kell..mondjuk a scirocco..
Egyébként a jól nézzen ki, az ugye szubjektív...azért mondtam neked is a nagyobb felni.Mert esztétikailag objektív idiótán néz ki, hogy a kerékjárati ív tetején kb 0 hézag van..a bal-jobb oldalt az alján meg befér a lábad is...szvsz, ez elég csúnya esztétikailag, szóval esztétikailag ezért jó, ha a kerék füll kitölti a járatot..de egy akkora felnivel meg, a saját karikatúrája az autó :D szóval, én azt mondom, hogy a kerékjárati maximum - 1 col és meg lehet jól ültetni, plusz a kerék és az ív között is meg lehet oldani, hogy szinte mindenhol ugyanaz a távolság legyen
Rolee156
2012. április 13. 19:28
Jó, oké, bocsánat a nyomorékozásért... Na de akkor is, egy autós oldalon ne közöljünk tényként téves adatokat. Ide nem elég a lefordítóm azt jó van hozzáállás.
A4Isti
2012. április 12. 22:07
Hello! Hol találom meg ezt a felnit? Mi a pontos neve? Hol értékesítik?
Quad
2012. április 12. 20:53
"nyomorék" cikkírónk védelmében: "the 2.8-liter twin-turbo V6's output was lifted from 325PS (321hp) and 400Nm (295 lb-ft) to 375PS (370hp) and 495Nm (365 lb-ft)."
A forrás is hibás volt. Carscoop
Bevallom elsőre nekem sem tűnt fel. A PS <> HP kérdést meg már ezerszer tisztáztuk. De mindenesetre bárhogy is volt, ezt a paraszt stílust talán mellőzni kellene. Köszönjük
Barnaby88
2012. április 12. 20:35
a gyári optikát ne hozd nagyon fel ezen az oldalon.
szinte minden autót ami rendszámot kaphat (egy két kivétellel) úgy gyártanak, hogy mindenféle kompromisszumoknak megfeleljen.
Így például, be kell hogy tudjon 5 ember csomagokkal anélkül, hogy a kerék beleérne a sárvédőbe vagy a dobbetétbe.

Vannak sokan (többek közt én is) akiknél ilyen sosem fordul elő, és egyébként is fontosabb az, hogy jól nézzen ki a kocsi, mint hogy betudjak ültetni 3 havert. Egy jöhet, a többi megy ahogy akar...

Airridenál még ilyen gond sincs, mivel kicsit emelsz a seggén és máris beülhetnek.

Pont ez miatt nem egészen értem, miért baj az ha nagyon le van ültetve egy autó, nekem minden respektem azé aki fixen 3-4 centire a földtől közlekedik, amíg nem költöztem pestre nekem sem jutott eszembe airt rakni a kocsiba.

Összességében nagyon mindegy a tervezők mit találtak ki, ez az oldal a tuningról azaz a változtatásokról szól ha jól tudom, a változtatások pedig mindig kompromisszumokkal járnak.

A felni ahogy már én is írtam, tényleg rossz választás...
doxam
2012. április 12. 20:27
undorító felni, idióta ültetés Nézz meg a gyári opc-t..nyilván a tervezők a hülyék, hogy nem ásnak alá árkot és abba tolják Esztétikailag/optikailag és használat ügyileg is praktikusabb az értelmes ültetés , de ez is szubjektív, a felni is szubjektív, szóval, ha imádnám a aszfaltot túrni, meg ezeket a felniket akkor qva jó gép lenne , és akkor lennének csak igazán fölöslegesek az izléstelen és hülye tervezők
Norbi406
2012. április 12. 19:19
Rolee156
2012. április 12. 19:18
Az autó nem dupla turbós...
325 LE, és 435 NM!!!
Ki írja ezeket a cikkeket? Mert sztem vlami jó nagy nyomorék lehet...
O_Odry
2012. április 12. 18:52
2012. április 12. 18:49
Barnaby88
2012. április 12. 18:26
amúgy meg az ötlet jó, csak ez a felni nagyon nem illik rá, sokkal szélesebb kéne, hogy legyen, meg nem túl szerencsés, hogy a hátulja ennyivel magasabb és mégis jobban ráül a felnire, mondjuk ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni...
Barnaby88
2012. április 12. 18:23
pomicsabi
2012. április 12. 18:04
doxam
2012. április 12. 18:03
Kis Sabo
2012. április 12. 17:33
nagyon szép lett ez az OP(C)EL.
De azért még elég magas. : )
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!