Cikk: Pink Lamborghini Aventador. Mivan?!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Pink Lamborghini Aventador. Mivan?!

Attól még, hogy a királyi család tagja vagy még nem jelenti azt, hogy ízlésed is van! A maláj királyi család a Lamborghini egyik büszkeségét, az Aventador-t tette nevetség tárgyává, amikor az olasz gyárral rikító rózsaszínűre fényeztette a kiváló sportkocsit. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
ninjaaa94
2014. január 14. 20:25
Hát én még egy suzukit se engednék rózsaszínre fényezni, az ilyesféle hajlamokat meg szigorúan büntetném.
doxam
2014. január 10. 15:54
árulja az a szerencsétlen ficamos azt a fostos kereket Jól elbánt azért azzal a jó mercivel ő is, mehetne főcimre "Az ízlésficam netovábbja!"
A fő gáz inkább az, h még csak nem is csaj Bár lehet az akar lenni titkon
Pixiemat
2014. január 09. 20:50
Véleményem szerint(és még szerencsére vannak ezzel így páran) az sem normális.Valóban.
Pixiemat
2014. január 09. 20:48
Ha valóban polgárpukkasztás volt a célja vele, akkor igen.De félő, hogy itt másról is szó van.
*remus*
2014. január 09. 20:42
Ha meg erről szólt volna a cikk, hogy a kínai vállalkozó szétverette a Lamborghinijét a dolgozóival, mert sokat bosszankodott vele akkor meg ezért menne a köpködés
kadi418
2014. január 09. 20:38
a türkiz gyönyörű olyan mint a tenger én még rikító zöldben láttam, de az se volt rossz. ezeknek feltűnőnek kell lenni, nehogy már feketén beleolvadjon a környezetbe
*remus*
2014. január 09. 20:35
Polgárpukkasztó

Mert hát elérte amit akart vele
Pixiemat
2014. január 09. 20:32
Ezt senki nem mondta.Itt a lényeg, hogy milyen autó rózsaszín.(bár nekem én a rózsaszín Smartoktól is kivagyok).
Egy ilyen luxus sportautó számomra egyben testesíti meg a luxust, erőt, eleganciát.Így már elég bugyután néz ki egy ilyen meleg színben.Valahogy komolytalanná válik tőle egy ilyen erőgép.
Tudod, a strandon is elviselem a rózsaszín vizipisztolyt, de a háborúban elég vicces lenne egy pink PPS géppisztoly.

Ha szerinted továbbra is patent ez a szín, legyen, egészségedre.Mit bánom én.
Szerintem komolytalan, gagyi, gyerekes, röhejes, ízléstelen, giccses sz.r.
doxam
2014. január 09. 20:30
Jó, hát ilyet én is tudok írni, ha a kommentekből ezt vágod le, akkor nálad is baj van

Egy női tulajnál annyira nem gáz ez, ha úgy gondolja szabja magára, bizonyos eszközöknél ettől függetlenül, van határa a dolgoknak...Ettől a gép nem csúnya, vagy ilyesmi, csak az előélete és története alapján, "elüt".Harmadrészről, nem vagyok biztos benne, hogy ez a travifejű eredendően nőnek született....
Mekmester
2014. január 09. 20:27
Gyáááá ezzel az autóval meg mi történt?
3N3MY
2014. január 09. 20:23
Bárki bármit mond, azért Nicki-t egyszer kezelésbe lehetne venni
*remus*
2014. január 09. 20:16
Nem értem, hogy egy női autó miért nem lehet rózsaszín. Függetlenül attól, hogy Avetador vagy egy tvingó

És igen sokaknak nem tetszik. Persze ez szubjektív. És jól is van

Ettől még van ízlése a tulajnak, nem nevetséges egy Aventador tőle

Megtehette, hát ilyenre fényeztette.

Pixiemat
2014. január 09. 20:02
Véleményed szerint, ha adott egy autó, jelen esetben ez a buziparipa, akkor arról csak és kizárólag pozitív véleménnyel lehet lenni, ellenkező esetben az illető biztosan irígy és bele akar szólni a tulajdonos életébe?!
Tudom, hogy a vélemény olyan, mint a seg.lyuk, de ha van rá lehetőség, én azért elmondanám, leírnám.
Ettől még ürítek magasról a langyimisire és a szekerére, sőt, meg fogsz lepődni, de irígy sem vagyok.
Az ilyen húzza a ....-ra azt, amilye van, ha ettől boldog...
Dragonboy
2014. január 09. 20:02
Ez meg itt a pinkpunk!
Robert9
2014. január 09. 19:50
a Lambo kereke pink, ez meg itt egy punk!
Dragonboy
2014. január 09. 19:49
Ennek még a kereke is pink.
Robert9
2014. január 09. 19:47
Kuppoltatok már nádat?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3
Összesen 56 találat 3 oldalon