Tuning World Bodensee - Európa legnagyobb tuning kiállítása évek óta kötelező program számunkra, idén pedig, három év után ismét saját standdal veszünk részt a rendezvényen! Bővebben
Hát pedig bíztunk a magyar standban! Az várható volt,hogy túljelentkezés lesz,hisz ahol tavaly voltunk szálláson,az viszonylag jó helyen van a Messe Parkhoz,és 2 héttel ezelőtt már a környékbeli szállásokon sem volt hely. Mi tavaly 4-kor értünk ki,és 8-kor mentünk be a rendezvényre.8-kor még egy hatalmas rész üres volt,ahogy a képen is látszik,de hajnal 1-kor,mikor mentünk vissza fullig volt.Tehát több száz autót nem is láttunk.De majd idén ráérünk bemenni,ha már nem látunk kint. A follow-up-nál pedig a Today szóra hívnám fel a figyelmed. De nehéz is lesz azt felülmúlni,ami Bodensee-n volt,ha visszahódítja a címet,az teljesen jogos lesz. Ha érdekel itt lesznek a mi képeink tavalyról a Tuning cars 4-es mappában.A ti képeiteket pedig 6 éve figyelem,bárhol vagytok! Remélem összefutunk majd egy pacsira kint!
Standot nem viszünk, max két autót, ha beférünk még. Állítólag hatalmas túljelentkezés van és a benti helyek már fullon vannak, de a szervező azt mondta addig tuti lesz, aki visszamondja, szóval 2 hét múlva kiderül. Ha más nem, fotózni biztos, hogy megyünk. Kiváncsi vagyok én is nagyon, mi változott 2 év alatt, ha tényleg 1000+ autó lesz, azt körbejárni is lehetetlen ennyi idő alatt. Már a parkolóházas sztori is necces volt, pedig ott sem voltak kevesen.
Viszont tavaly ahogy megfogadtuk,hogy idén megyünk Wörthersee-re,most a képek láttán azt fogadtuk,hogy jövőre megyünk Bodensee-re! És még1x respect nektek,és gratulálunk a srácoknak.És egy nagy kalappal előre is az XS-re!
Mi 21-én megyünk ki,végre végigjárhatjuk Drezdát.Hát,ahogy néztem a képeket,fel van adva a lecke! De azt ígérték,ütni fogja a tavalyit.Kíváncsiak leszünk,de jó lenne kint látni benneteket!
Hát ja...németek.Nem mindegy?Mindkét tali német!!! :D Igen,megyünk.Tavaly is voltunk,és tényleg igényes lett nagyon.Egy Messe Park nevű helyen lett,ami kifejezetten jó választás,távol mindentől,akkora csarnokokkal,hogy öröm belépni!Ami külön érdekesség,hogy a kinti rész kb. 500 méterre van a Parktól. A parkolóban is több mint 1000 épített autó volt este 7-kor,de a benti autók számával vertek Bodensee-re,ami nagyképűen be is mondtak. És pont ezért nem lehet Wörthersee-t ide venni,hisz az a szabadban van,és több napos.Na de nem offolok tovább,tessék kijönni Pünkösd vasárnap.
Hát.. voltunk már három különböző helyszínükön is eddig, mindegyik valahogy így működött ahogy leírtad. És ismerünk mi is németeket, akik ezt a "legnagyobb" dolgot nagyon másképp gondolják. De ahogy írtad is, ez a németek gondja, nekünk sztem jóformán mindegy Ismerjük egyébként az XS-es szervezőt is, a tavalyin tény hogy nem voltunk, idén meglátjuk. Látatlanban nem változtatok a véleményemen, főleg azon, hogy a Carnight-ot nem tuning show-nak, hanem inkább találkozónak nevezném Ti mentek ki idén?
A Carnight már nem parkolóházban van,tavaly lett új helyszín meghívott vasakkal,és már nincs bent szalon kategória.Tudom,hogy csak egy nap,ez a baj vele sajnos. Én csak az Európa legnagyobbjára reagáltam,mert a német kollégáknak folyton mesélünk,hogy amilyen kicsi ország vagyunk,elég komoly tuning szférával rendelkezünk.És ők meg meglátták még az eseménynaptárban anno,hogy a kiírás szerint Bodensee a legnagyobb.És kaptuk az ívet,hogy akkor milyen szféra az,ha még a hozzáértők sem tudják.Ne haragudj,nem kötekedni akartam,ez csak a németeket érinti úgy,ahogy.Wörthersee meg utánozhatatlan.Bodensee varázsán meg semmi nem változtat,hatalmas élmény volt,és marad is.És tényleg nem kötekedni akartam,csak egy észrevétel volt,és változtak dolgok,amiről /ezek szerint/ nem tudtatok!Mégegyszer bocsi az offért,és sok sikert nektek!