Cikk: Tuning World Bodensee 2012 - 1. rész

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Tuning World Bodensee 2012 - 1. rész

Tuning World Bodensee - Európa legnagyobb tuning kiállítása évek óta kötelező program számunkra, idén pedig, három év után ismét saját standdal veszünk részt a rendezvényen! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
stryker
2012. május 04. 20:49
Hát pedig bíztunk a magyar standban! Az várható volt,hogy túljelentkezés lesz,hisz ahol tavaly voltunk szálláson,az viszonylag jó helyen van a Messe Parkhoz,és 2 héttel ezelőtt már a környékbeli szállásokon sem volt hely. Mi tavaly 4-kor értünk ki,és 8-kor mentünk be a rendezvényre.8-kor még egy hatalmas rész üres volt,ahogy a képen is látszik,de hajnal 1-kor,mikor mentünk vissza fullig volt.Tehát több száz autót nem is láttunk.De majd idén ráérünk bemenni,ha már nem látunk kint. A follow-up-nál pedig a Today szóra hívnám fel a figyelmed. De nehéz is lesz azt felülmúlni,ami Bodensee-n volt,ha visszahódítja a címet,az teljesen jogos lesz. Ha érdekel itt lesznek a mi képeink tavalyról a Tuning cars 4-es mappában.A ti képeiteket pedig 6 éve figyelem,bárhol vagytok! Remélem összefutunk majd egy pacsira kint!
Quad
2012. május 04. 09:17
Még erre kicsit visszatérve, ma jött meg a hivatalos follow-up a Tuning World Bodensee csapatától, idézet belőle:

"Today Tuning World Bodensee is Europe’s largest exhibition dedicated to automotive tuning."

Tégy igazságot
Quad
2012. május 04. 09:03
Standot nem viszünk, max két autót, ha beférünk még. Állítólag hatalmas túljelentkezés van és a benti helyek már fullon vannak, de a szervező azt mondta addig tuti lesz, aki visszamondja, szóval 2 hét múlva kiderül. Ha más nem, fotózni biztos, hogy megyünk. Kiváncsi vagyok én is nagyon, mi változott 2 év alatt, ha tényleg 1000+ autó lesz, azt körbejárni is lehetetlen ennyi idő alatt. Már a parkolóházas sztori is necces volt, pedig ott sem voltak kevesen.

Nah, addig is itt vannak az eddigi beszámolók
orgyi
2012. május 04. 08:18
stryker
2012. május 04. 04:37
Viszont tavaly ahogy megfogadtuk,hogy idén megyünk Wörthersee-re,most a képek láttán azt fogadtuk,hogy jövőre megyünk Bodensee-re! És még1x respect nektek,és gratulálunk a srácoknak.És egy nagy kalappal előre is az XS-re!
stryker
2012. május 04. 04:25
Tavaly is bíztunk benne,hogy látunk Carstyling standot.Bodensee tényleg odavert,nehéz lesz felülmúlni.Fényképezni tuti lesz mit kint is,bent is!
stryker
2012. május 04. 04:17
Az királyság!Legalább tudjuk,hogy rajtunk kívül is lesz kint magyar!
Quad
2012. május 04. 01:39
Karlos
2012. április 30. 00:25
Quad
2012. április 30. 00:13
A képek java még csak most jön. A következő galéria nagyon durva lesz
stryker
2012. április 29. 23:59
Mi 21-én megyünk ki,végre végigjárhatjuk Drezdát.Hát,ahogy néztem a képeket,fel van adva a lecke! De azt ígérték,ütni fogja a tavalyit.Kíváncsiak leszünk,de jó lenne kint látni benneteket!
Quad
2012. április 29. 23:52
Köszi, a csapat nevében is!
Karlos
2012. április 29. 23:42
nagyon szinvonalas egy találkozó volt és GRATULA amagyaroknak mert szép és igényes munkát láttam a standjukon
Quad
2012. április 29. 23:37
Beszéljünk addig, ha mi is megyünk, akkor már mehetnénk együtt is
stryker
2012. április 29. 19:31
Hát ja...németek.Nem mindegy?Mindkét tali német!!! :D Igen,megyünk.Tavaly is voltunk,és tényleg igényes lett nagyon.Egy Messe Park nevű helyen lett,ami kifejezetten jó választás,távol mindentől,akkora csarnokokkal,hogy öröm belépni!Ami külön érdekesség,hogy a kinti rész kb. 500 méterre van a Parktól. A parkolóban is több mint 1000 épített autó volt este 7-kor,de a benti autók számával vertek Bodensee-re,ami nagyképűen be is mondtak. És pont ezért nem lehet Wörthersee-t ide venni,hisz az a szabadban van,és több napos.Na de nem offolok tovább,tessék kijönni Pünkösd vasárnap.
Quad
2012. április 29. 17:15
Hát.. voltunk már három különböző helyszínükön is eddig, mindegyik valahogy így működött ahogy leírtad. És ismerünk mi is németeket, akik ezt a "legnagyobb" dolgot nagyon másképp gondolják. De ahogy írtad is, ez a németek gondja, nekünk sztem jóformán mindegy
Ismerjük egyébként az XS-es szervezőt is, a tavalyin tény hogy nem voltunk, idén meglátjuk. Látatlanban nem változtatok a véleményemen, főleg azon, hogy a Carnight-ot nem tuning show-nak, hanem inkább találkozónak nevezném Ti mentek ki idén?
stryker
2012. április 29. 12:31
A Carnight már nem parkolóházban van,tavaly lett új helyszín meghívott vasakkal,és már nincs bent szalon kategória.Tudom,hogy csak egy nap,ez a baj vele sajnos. Én csak az Európa legnagyobbjára reagáltam,mert a német kollégáknak folyton mesélünk,hogy amilyen kicsi ország vagyunk,elég komoly tuning szférával rendelkezünk.És ők meg meglátták még az eseménynaptárban anno,hogy a kiírás szerint Bodensee a legnagyobb.És kaptuk az ívet,hogy akkor milyen szféra az,ha még a hozzáértők sem tudják.Ne haragudj,nem kötekedni akartam,ez csak a németeket érinti úgy,ahogy.Wörthersee meg utánozhatatlan.Bodensee varázsán meg semmi nem változtat,hatalmas élmény volt,és marad is.És tényleg nem kötekedni akartam,csak egy észrevétel volt,és változtak dolgok,amiről /ezek szerint/ nem tudtatok!Mégegyszer bocsi az offért,és sok sikert nektek!
H&H Zso
2012. április 29. 10:29
A Bodensee európa SEMA show-ja,és maradhatunk ennyiben.....
T.JOCÓ
2012. április 29. 09:43
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2
Összesen 34 találat 2 oldalon