Cikk: Wörthin is láttuk: Blackbox-Richter VW Golf VII
aktuális téma

Ha a VW konszern tuningjáról van szó, nehéz már újat mutatni, még akkor is, ha az alig fél éve piacra került hetes Golfról van szó. A jól bevált - és garantáltan ütős - trendek mellett azonban mindig találni egy-egy kivételes ötletet, amire mindenki emlékezni fog. Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nekem is van még 1.5 cm menet elöl, de nem tudom letekerni, mert akkor felhasalna az aszfaltra a seriff!
Arról nem is beszélve, hogy az udvarból kiállás sem egyszerű!

enyém a mostani magasággal eléggé használható még, bár azért van ami megakaszt... lehetne még lejjebb, csak akkor már hátul a gumi érintkezik a kasztnival... így is az M6oson eléggé szar volt lemenni Orfűre, tiszta gumipor volt a hátsó ajtóm... 

Hát az én autóm nincs napi használatban és nem is lesz, 3cm-re a földtől!
Idén elvoltam vele Wörtin, Depo talin, meg Gárdonyban, most tavaszig garázs!
Mindennapi használatra kicsit fentebb emelném, de a gyári magasságot akkor sem díjazom!

Mindennapi használatra kicsit fentebb emelném, de a gyári magasságot akkor sem díjazom!

Persze egyértelmű
igaz minden stílusnak más más jelentősége van, de ide M.Ora nagyon lerakni fölösleges, mert csak a bosszúság jön, meg a magas javítási költség!
Sünökről nem beszélve! 

egyébként ennél az autónál tetszik ez az "egyediség" a fényezést illetően... tetszik a nappali látvány, ezek a narancs "kiegészítések", de a világítás tényleg bohócos... de gondolom meghökkenteni akart, mert arra megy a nép 

De akkor Te is eladod a Passatot! 

nem okoskodásból, de ez alatt airride van...ergo, ha neked így nem tetszik szólsz a tulajnak és megemeli picit, hogy úgy hátha... :)
jó swifttel az viszi szépen 

egyszer majd kimegy a divatból a"low szar" és végre mindenki gyári suzukival fog járni.......
én azt mondom h mindenki úgy ültessen ahogy akar de ha valaki mocskosul lerakja akkor ne azt mondjátok h az szar
Én havi 2-3ezret megyek és teljesen le van tekerve kisebb átalakításokkal. És igen figyelem az utat meg nem megyek 200 al de nem is akarok. én úgy vagyok vele h az én autómnál jobban senkié ne üljön

Én havi 2-3ezret megyek és teljesen le van tekerve kisebb átalakításokkal. És igen figyelem az utat meg nem megyek 200 al de nem is akarok. én úgy vagyok vele h az én autómnál jobban senkié ne üljön
Szép ahogy fekszik, de egy pesti kocsikáásra nem hívnám el sztem a tulajt.
Bár Én se vagyok a porig ültetés híve, és én is csak rugóbó ütetek, de mindennapi használatra, ez így alkalmas nekem, nem mondom h nem lehetne még alacsonyabb, de akkor már használhatatlan lenne az autóm

Nem szar a low, de egy mindennapi autóra, max bohóckodásra/mutogatásra jó, 1 helyben állva.Persze, az originál futómű magasság sem szép, de azon elgondolkoztál már, hogy kik fejlesztik azt?Hány mérnök dolgozik rajta és meddig?Hidd el, nem hülyék fejlesztik és nem véletlen olyan, amilyen.
Ezen a low-on milyen mérnökök dolgoztak közúti gépekhez?Semmilyenek
csutkára leültetni max fullos verseny gépeken van értelme...másrészről, szerintem meg inkább megmosolyogtató a legtöbb lowos, ott a kerékív sarkaiban akkora a hézag, hogy konkrét óvodás csoportok bemasírozhatnak rajta
de a felni meg félig eltűnik, mint a régi jó citroeneknél
Megmutatom, hogy milyen egy esztétikus "low" gép, amit ki is lehet használni, amire az alacsony "low" hasmagasság hivatott : F12B a többi csak kompenzálás
Egyébként, a 40mm bőven praktikusabb és még esztétikusabb ezeknél, szal többre becsülöm azokat, akik csak 3-5cm-et rakják le, vmi jó futóval
De ettől még te ne hagyd abba a lázadást, mert ez csak az én véleményem
Ezen a low-on milyen mérnökök dolgoztak közúti gépekhez?Semmilyenek

Értem én, meg a véleményem is csak szubjektív, meg azé is, akinek ez tetszik
végülis, ebből nincs baj
Csak az egész kezd a fast&furiousos féle divatoláshoz hasonlítani, mint, ami annó volt..pár éve nem sok ilyen volt, most már mindenki lerakja, meg valami buta stickerbomb meg pink (lol) vagy valami neon szín itt ott : D Ahogy írtam is már, végülis jobb mint a furulyás bojler szörnyek...meg majd ezután is jön más (attól félek, hogy a komoly oem/+ -os lesz pár év múlva a divat, bár remélem az sosem lesz az
, mert, akkor már mindenki tökéletes lenne
) szal valami lázadó stílus úgyis lesz remélem 

Csak az egész kezd a fast&furiousos féle divatoláshoz hasonlítani, mint, ami annó volt..pár éve nem sok ilyen volt, most már mindenki lerakja, meg valami buta stickerbomb meg pink (lol) vagy valami neon szín itt ott : D Ahogy írtam is már, végülis jobb mint a furulyás bojler szörnyek...meg majd ezután is jön más (attól félek, hogy a komoly oem/+ -os lesz pár év múlva a divat, bár remélem az sosem lesz az

Tény, hogy így mutatnak a legjobban, de azért a "hétköznapokban" legtöbbjük nem így járkál odakint sem. Wörthi az egy külön világ, de ha voltál már, akkor tudod
Idehaza is lehetne így közlekedni, csak kell hozzá egy jó trailer

Idehaza is lehetne így közlekedni, csak kell hozzá egy jó trailer

azt meg nem mondom h az mennyire világított mert ahogy megláttam a kerék mögött h világít rögtön elfordultam 

A fólia egyébként mennyire világított? Mert gondolom ennyire tutira nem, mint a hosszú expós képen.
Low szar?!
Szerintem a gyári magasságú autók az ocsmányak! Meg amikor valaki betesz egy 40mm-es ültetőrugót és akkor hűűű ő már ültetett!!
Bárcsak az összes autó ilyen durván le lenne rakva nálunk is!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 25 találat 2 oldalon