CLUB'S MEETING DAYS 2009
aktuális téma

Sziasztok!
Aki ott volt a 2009.03.15.-i ÉVADNYITÓ MINITALI-n, az tudja milyen jó volt!
TURA PIACTÉR, 65 autó!!!
Aki ott volt a 2009.05.30.-i IV.STREETTUNING SHOW-n, gondolom az is tudja miről beszélek...
ZSÁMBOK FOCIPÁLYA, 150 autó!!!
Itt az ideje a folyatatásnak...
DAY'N'NIGHT TUNING PARTY 2009.07.18.-19.
TÓALMÁS-STRAND
Nappali és Éjszakai Kiállítás és Klubtalálkozó egyben!!!
Hamarosan bővebben...!
Szervezők:
Jutka87 és GomezGTS
[email protected]
06 20 9 976 331
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
na látod....pontosan ezért kell jól megszervezni....
na igen, nem nagyon fogsz tudni ezzel mit kezdeni.....
A szépségverseny azért van mert már minden kiállításnak szerves része és elvárják a Tunerek és ha nincs mit nyerni lehet el sem jönnek...
nyilván ahány ember annyi vélemény....de azért csak reálisnak kéne lennie...épp ezért fontos a szavahihető....hozzáértő zsűri a szépségversenynél...ennyih
Én például annak adnék csak díjat mert nekem mondjuk az tetszik aki saját maga vagy nagyon kis segítséggel együtt építette saját ötlet alapján a kocsiját...
De itthon pont minden kiállításon ezt nagy ívben le..... minden szervező és zsűri tag, tiszetlet a kivételnek...
De itthon pont minden kiállításon ezt nagy ívben le..... minden szervező és zsűri tag, tiszetlet a kivételnek...
Figyelj, akkor minek van szépségverseny...???
Akkor legyen csak találkozó....és annyi!
Akinek tetszik a másik verdája úgy is megszemléli közelebbről, dícséretet tesz...a másik fél ezt örömmel nyugtázza és kész
Akkor legyen csak találkozó....és annyi!
Akinek tetszik a másik verdája úgy is megszemléli közelebbről, dícséretet tesz...a másik fél ezt örömmel nyugtázza és kész

Nem akarok vitázni, de tudod az ott nagyon sok embert sokkolt, minthogy az is hogy néhány kat-ban kik kaptak dijjat.......

Nem....sok szép autó van....amik mert nincsenek szarrá matricázva....igénytelenül felaggatva minden szarral....már labdába sem rúghatnak a bucsutuning mellett....

Egyébként miért lovaglunk a Zsűrin mindig???
Ez már egész évben így lesz vagy mi???
Már nagyon unom!!!
A kiállítás arról szól 80%-ban hogy jól elvan aki eljön és max 20%-ban arról, hogy ki mit nyer...
Aki klubbal jön az halálra röhögi majd magát úgyis és tök poénosan eltölti a napot!
A Mi klubbunk tagjai szokak nyerni, de a csapatépítés az első!!!
Ez már egész évben így lesz vagy mi???
Már nagyon unom!!!
A kiállítás arról szól 80%-ban hogy jól elvan aki eljön és max 20%-ban arról, hogy ki mit nyer...
Aki klubbal jön az halálra röhögi majd magát úgyis és tök poénosan eltölti a napot!
A Mi klubbunk tagjai szokak nyerni, de a csapatépítés az első!!!
nem tudsz mit tenni, én párszor már sokkot kaptam..........
egy dologban van igazság, az a cabrio.......... nem tom nyomdafestéket tűrően jelzővel illetni. meg azért voltak érdekes dolgok ott. de hát ez van.
Külföldön passzolom, hogy hogy mennek a kiállítások, majd egyszer beszámolok róla, ha kijutok, a saját dolgomat inkább nem írom, igyekszem tárgyilagos maradni
Külföldön passzolom, hogy hogy mennek a kiállítások, majd egyszer beszámolok róla, ha kijutok, a saját dolgomat inkább nem írom, igyekszem tárgyilagos maradni

erre sokszor nem gondolnak a szervezők, hogy ezt például komolyan kéne venni....nem beállítani minden jöttmentet....
Te az igénytelen topicba is szoktál írogatni???
Persze, hogy elmegy az ember....nem erről van szó....hanem nincs értelme kiállítani az autót, ha komolytalan a zsűri....ennyi a lényeg
Külföldön biztos, mert ott már más szemszögből nézi mindenki a dolgokat, ott lehet örülnek annak is ha más nyer...
Én mondjuk örülök akárkinek aki nyer én nem vagyok irigy ember és nem sajnálom senkitől a győzelmet!
Én mondjuk örülök akárkinek aki nyer én nem vagyok irigy ember és nem sajnálom senkitől a győzelmet!
Bármelyik jól megszervezett talin lehet....csak a megfelelő emberek kellenek hozzá...akik hitelesek is....nem csak végigrohannak az autókon...sok hülyeséget beszélve egymásközt...alapból nem vágom hogy lehetetta BEST OF TOP10 - CABRIO01 (ASTRA CABRIOLET) azzal a zöld billiárd asztal "kárpitozással"....és had ne soroljam a sok esztétikátlan dolgot rajta....
Sőt mutass már egy olyan kiállítást ahol a végén mindenki azt írja, hogy nekem minden tetszett...
Én még sosem láttam ilyet!!!
Ja és még sosem nyertem sehol semmit eddig a legjobb helyezésem egy Belsőtér 4.hely volt, mégsem szidok sehol senkit, hogy miért nem én nyertem és elmegyek bárhová szívesen ha időm és pénztárcám engedi!
Én még sosem láttam ilyet!!!
Ja és még sosem nyertem sehol semmit eddig a legjobb helyezésem egy Belsőtér 4.hely volt, mégsem szidok sehol senkit, hogy miért nem én nyertem és elmegyek bárhová szívesen ha időm és pénztárcám engedi!
ha valakit érdekel az én véleményem én hallottam már olyan zsűriről, igaz nem magyarországon, de van

Szerinted melyik talin van elfogadható zsűri aki mindenkinek jó???
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
mert tudtam, hogy komolytalan az egész....