Cikk: "Hifis hétvége" 1. rész

aktuális téma
 "Hifis hétvége" 1. rész

2011. EMMA finálé Nürnberg, Németország Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Johnnyka
2011. november 04. 18:01
üdv 2008 -ban voltam Emma Ebn akkor Ausztriában Welsben rendezték jó volt leesett az állam tényleg eltér az itthonitól sok jót lehetett látni standok ,beépitések
dj straw
2011. november 04. 11:11
ez előtt 15-20 éve nagy hírnév övezte a JBL-t de utána nem sok fejlesztés volt és igen csak lenyomták a konkurens márkák, jóformán mindenben.
dj straw
2011. november 04. 11:09
Pontosan! A JBL-nél olyan Crown mint a Mac-nél a Phase felvásárlás. (mac aliante)
Egyébként elég sokat dolgoztam PA hangosításban JBL-el pl MPX 1200-as végfokok meg SR topládák stb. Igaz jó minőségű de terebélyes darabok. Utána lett Martin audio ami erőkben és toppokban fele akkorák voltak, nagyobb teljesítménnyel és sokkal dinamikusabb hangzással.
Rodolpho
2011. november 04. 09:44
A JBL mindig a cégen belüli hierarchia alját képezte. Legalja volt a JBL, felette az Infinity, csúcs pedig a HarmanKardon. Amik jó erősítőik voltak azokhoz köze nincs a JBL-nek, mert Crown erősítők voltak, csak a logo volt JBL, hangszórók pedig ritkán voltak a versenyzők álmai. Mélyek között van 1-2 darab amivel lehet SQ-n zenélgetni, de itt vége is a történetnek. Amilyen zseniális proffesszionális cuccaik vannak, autohifiben sosem volt az úgynevezett "elit" tagja. Neve van, ismeri mindenki, olyan mint sok másik márka.
pitty88
2011. november 03. 16:38
Azért látni a képek között egy Phase Aliante-t is...
Amúgy tudott annak idején a JBL is:
CROWN
GomezGTS
2011. november 03. 16:28
Azért akadnak olyanok amik talán egész európában is feleslegesen keresendők és nyilván ha le tudod varázsolni a csillagos eget, akkor meg tudod fizetni. A JBL amikor elindult egyébként is azzal a céllal tette, hogy hangminőségből 5csillagot hozzon. Más kérdés, hogy mostanában kissé mellényúltak az új irányvonallal (olcsóbb, vagy alacsony minőségű, erejű termékek), de ettől függetlenül ismerünk még legendás cuccokat. Az hogy ezek mennyire újak technológiailag, azt sajnos nem tudom, ennyire nem vagyok otthon benne.
Valahol azért remélem, hogy feltámasztják a régi hírét a márkának.
wolfman
2011. november 03. 16:11
egyébként sincs a JBL-nek olyan autóhifis terméke, amit jelen pillanatban is gyártanak, és úgymond partiban van a konkurens termékekkel. Régi komponensekkel meg nem indul senki, ez a megmérettetés nem erről szól.

Ha megnézed a mostani trendeket, ahhoz képest a JBL egyébként is viszonylag szűk termékpalettával dolgozik/dolgozott.
Zslé
2011. november 03. 15:36
nem az országban volt az EB... Ami autók ott voltak, szerintem nem az itthon mindennapos árkategóriában gondolkodtak alternatívaként
GomezGTS
2011. november 03. 15:28
Egy bizonyos árkategória felett azért elég sok mindent megfingat, csakhogy az az árkategória nem az, amit megtalálsz a legközelebbi hifi szakkereskedésben. Az országban nem nagyon fordulnak elő a brutális verziók.
Rodolpho
2011. november 03. 14:23
Nyomni gyenge és drága, SQ-ra meg sokkal jobbak vannak.
diabl0
2011. november 03. 13:38
De JBL-t miért nem használ senki???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!