Tuning Expo & Gyorsulási verseny
aktuális téma

Info Május 22-én a fertőszentmiklósi Meidl repülőtér területén az egész vasárnapot betöltő, nagyszabású AUTO-MOTOR TUNING EXPO-ra kerül sor. Valamint a már megszokott, színvonalas gyorsulási versenyre a West Dragrace Team szervezésében.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Gumifüst és benzingőz május 22-én a fertőszentmiklósi repülőtéren.
És amivel még találkozhatsz:
-Gyorsulási verseny (autó-motor)
-Dragok háborúja
-Szlalom verseny
-Több mint 400 lóerős motorkerékpárok
-Sárgyorsulás
-Legendás ralli autók
-Hangnyomás verseny
-Gyrokopter repülés
-Quadozás
-Kispolszki görgetés
-Zorb-ozás
És mind ezeket láthatod, kipróbálhatod...
info: http://www.westdragrace.com
És amivel még találkozhatsz:
-Gyorsulási verseny (autó-motor)
-Dragok háborúja
-Szlalom verseny
-Több mint 400 lóerős motorkerékpárok
-Sárgyorsulás
-Legendás ralli autók
-Hangnyomás verseny
-Gyrokopter repülés
-Quadozás
-Kispolszki görgetés
-Zorb-ozás
És mind ezeket láthatod, kipróbálhatod...
info: http://www.westdragrace.com
Gyere és hallasd a hangodat! Gurulj el hozzánk Fertőszentmiklósra május 22-én a negyedmérföldes gyorsulási verseny helyszínére és nevezz be a Kicker dB Cup versenysorozatának eseményére. Összemérheted autód zenei teljesítményét – három kategóriában – a többi résztvevővel, melyről oklevelet kapsz. A három kategória első helyezettjei díjazásban részesülnek, míg a sorozat végén mind a három kategória helyszínenkénti dobogósai egy döntőn mérik össze tudásukat.
A szezonzáró döntőn az egyes kategóriák dobogósai értékes díjazásban részesülnek.
Verseny időpontja: MÁJUS 22 Fertőszentmiklós – repülőtér
Kategóriák:
A utcai és profi
1 db 30 cm-es mélysugárzó, vagy maximum 2 db 25 cm-es mélysugárzó
maximum 1.500W RMS erősítő-teljesítmény (nem több mint 150A biztosíték a „+” tápkábelen)
B utcai és profi
1 db 38 cm-es mélysugárzó, vagy maximum 2 db 30 cm-es mélysugárzó, vagy maximum 4 db 25 cm-es mélysugárzó
maximum 3.000W RMS erősítő-teljesítmény (nem több mint 300A biztosíték a „+” tápkábelen)
C utcai és profi
1 db 46 cm-es mélysugárzó, vagy maximum 2 db 38 cm-es mélysugárzó, vagy maximum 4 db 30 cm-es mélysugárzó
maximum 6.000W RMS erősítő-teljesítmény (nem több mint 600A biztosíték a „+” tápkábelen)
Open
a fenti kategóriákba be nem sorolható rendszer.
Lebonyolítás:
A versenyzők nevezési lap kitöltésével jelentkeznek versenyzésre.
A nevezési idő letelte után kvalifikációra kerül sor, páros mérések formájában.
Az így kialakult párok sorrendben kategória szerint állnak a mérőhelyhez. Két zenei CD-t sorsolunk ki közöttük, amely lemezek azonos 60 mp hosszú zenerészletet tartalmaznak. Mind a két autó hangnyomását ezen zenerészlet elhangzása alatt egyszerre méri a berendezés, és a kijelzőjén megjeleníti az gördülő ÁTLAGOS mért értékeket. A nagyobb eredményt elérő versenyző jut tovább, egyenes kieséses rendszerben.
A hangnyomás verseny 11.00- 16.00 óráig tart majd! Eredményhirdetés: 17.00h-kor!
www.westdragrace.com
A szezonzáró döntőn az egyes kategóriák dobogósai értékes díjazásban részesülnek.
Verseny időpontja: MÁJUS 22 Fertőszentmiklós – repülőtér
Kategóriák:
A utcai és profi
1 db 30 cm-es mélysugárzó, vagy maximum 2 db 25 cm-es mélysugárzó
maximum 1.500W RMS erősítő-teljesítmény (nem több mint 150A biztosíték a „+” tápkábelen)
B utcai és profi
1 db 38 cm-es mélysugárzó, vagy maximum 2 db 30 cm-es mélysugárzó, vagy maximum 4 db 25 cm-es mélysugárzó
maximum 3.000W RMS erősítő-teljesítmény (nem több mint 300A biztosíték a „+” tápkábelen)
C utcai és profi
1 db 46 cm-es mélysugárzó, vagy maximum 2 db 38 cm-es mélysugárzó, vagy maximum 4 db 30 cm-es mélysugárzó
maximum 6.000W RMS erősítő-teljesítmény (nem több mint 600A biztosíték a „+” tápkábelen)
Open
a fenti kategóriákba be nem sorolható rendszer.
Lebonyolítás:
A versenyzők nevezési lap kitöltésével jelentkeznek versenyzésre.
A nevezési idő letelte után kvalifikációra kerül sor, páros mérések formájában.
Az így kialakult párok sorrendben kategória szerint állnak a mérőhelyhez. Két zenei CD-t sorsolunk ki közöttük, amely lemezek azonos 60 mp hosszú zenerészletet tartalmaznak. Mind a két autó hangnyomását ezen zenerészlet elhangzása alatt egyszerre méri a berendezés, és a kijelzőjén megjeleníti az gördülő ÁTLAGOS mért értékeket. A nagyobb eredményt elérő versenyző jut tovább, egyenes kieséses rendszerben.
A hangnyomás verseny 11.00- 16.00 óráig tart majd! Eredményhirdetés: 17.00h-kor!
www.westdragrace.com
Hát sokan most sem jelentkeznek,ahogy látom.Pedig nem ígérkezik kis rendezvénynek.Bár Ausztriából remélem jönnek páran.
Elvileg ott leszünk.

Ja a gyorsulást azt olvastam,meg az élményrallyt!DE mást nem találok,de még kutatok.Köszi%

Hát valahol olvastam a http://www.westdragrace.com-on, de most nincs időm átnézni,mert megyek melózni!
Köszi!Esetleg nevezési díjakat nemtudsz?Mondjuk a hangnyomásra!

Szerintem inkább hívd fel őket!

Sziasztok!
Hangosításotok és Dj van már a rendezvényre?
Hangosításotok és Dj van már a rendezvényre?
javítóm ÉCSEN

Mindenkinek csak tudom javasolni a west dragrace progijait, éncsen ku..jó volt..és az idő is szép volt, volt sok fain és állat kocsi!!!Aki teheti az legyen ott! S nem utolsó sorban a müsorvezető egy " állat" érdemes figyelni mit mond a kocsikra...

Remélem azért újra beindul,ez a dolog ott,mert régebben mindíg jó buli volt! S nincs is messze,mint mondjuk Taszár,vagy Sármellék! MEg még az ostffyasszonfai volt jó!
ha a belépő 1600Ft és ha valamilyen programra szeretnél nevezzni gondolok itt hangnyomás -gyorsulás ottva nevezzési dij ennyi

Aham értem csak tavaly is voltunk kétszer és tudom hogy az autóra is kell valamit fizetni!
Nah igen egy topic se ártana!

Nah igen egy topic se ártana!

Nem én szervezem,csak mondom jó lenne egy fórum ennekis,mert nem kis rendezvénynek ígérkezik!
Bár anno úgy volt,hogy itt vége a gyorsulásnak,mert nem jöttek!
Bár anno úgy volt,hogy itt vége a gyorsulásnak,mert nem jöttek!

Köszi!
Erre még jön valami amit az autóra fizet az ember nem?
Erre még jön valami amit az autóra fizet az ember nem?

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 25 találat 2 oldalon