Forgalomból kivonás, visszahelyezés?

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Forgalomból kivonás, visszahelyezés?

Sziasztok, Ebben a topicban szeretnék segítséget kérni illetve biztos más is segítséget fog kapni, a gépkocsik forgalomból kivonásának és visszahelyezésének eljárásárol.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
dirtboy
2005. október 05. 12:23
Hali itt vannak infok ha vkit érdekel: Járműigazgatási ügyek
GoDPlaYeR
2005. október 05. 00:07
Jah, a bontó meg is veszi...
...ha fizetsz neki Te 50 pénzt, kb.
Ők is tudják, hogy mik a jogszabályok...
Amúgy nekem van egy egyes Golfom, amit kivonattam a forgalomból, de a rendszámot nem adtam le (adja a halál:), persze csak ideiglenesen, felújítás célából... Jah, restaurálom, meg persze
Nekem - mivel még előtte a nevemre irattam - elvileg nem fog kelleni az eredetisgévizsgálat. Legalábbis nagyon remélem!...

Na üdv népek!
Zolman
2005. október 04. 23:45
[Nord]
2005. október 04. 23:34
Vagy csak elviszi a forgalmit és egy zöldhasút boritékban a zsebébe csúsztat a figurának
Zolman
2005. október 04. 23:15
hát szétbontja amennyire lehet alkatrészek fel a polcra a csupasz kasznit meg fel a futóra és azt kell leadni a bontósnak.. szerintem arraiskapnál papírt...
VWTUNINGER
2005. október 04. 23:08
Igen ez tényleg érdekes.Ma pont beszéltem valakivel aki szét szedné az autóját de akkor meg nem tudja kivonatni a forgalomból mert azt meg csak akkor vonják ki ha van bontótol papírja hogy bevették az autóját.
Zolman
2005. október 04. 22:53
engem az érdekelne hogy múltkor megcsaota a fülem egy hír a tv-ben miszerint nemtom hanydik hó elsejétől nemlehet forgalomból kivont autót tárolni sem otthon sem az utcán (az utóbbikat begyűjtik és bezúzzák, ami több esetben érthető -> magárahagyott roncsok a parkolókban) de hogy én veszek egy alkatrészautót és beállítom a kertsarkába.. az se lehessen ez azért abszurdum...
[Nord]
2005. október 04. 22:42
Az ideiglenes visszahelyeztetés 1500+340 (rendszám matrica)
De CSAK az helyeztetheti vissza akinek a nevén van az autó ha jóltudom...
Ez nem olyan régóta van igy, május óta ha minden igaz.
A sorrend meg kpm vizsga+eredetvizsga+z.kártya+biztosítás+átiratás
Egy vagyon
dirtboy
2005. október 04. 19:11
Senki nem tud segíteni a témában?
dirtboy
2005. szeptember 30. 10:54
hülye vagyok, a müszaki járt le...
dirtboy
2005. szeptember 30. 10:54
Hát , ki van vonva de gondolom ideiglenesen, mert rendőrségen megnézettem és azt mondták visszahozható, + a forgalmi is lejárt új rendszámot kapok elvileg?
caustic
2005. szeptember 30. 09:41
Attól függ, hogy ideiglenesen vonták e ki a forgalomból. Ha ideiglenesen akkor nem gáz 30-50 körül lehet-persze ha a műszakija nem járt le. Ha lejárt, akkor jön a szigorított vizsga...az cumesz.
sevcsenko
2005. szeptember 30. 09:32
ez engem is érdekelne,sajna nem tudok róla semmit én sem
dirtboy
2005. szeptember 30. 09:06
Engem az érdekelne , hogy egy forgalombol kivont kocsit aminek le lett adva a renszáma , ha vissza szeretném helyeztetni az mennyibe kerül? Mikért kell ilyenkor fizetni?
dirtboy
2005. szeptember 30. 09:05
Sziasztok,
Ebben a topicban szeretnék segítséget kérni illetve biztos más is segítséget fog kapni, a gépkocsik forgalomból kivonásának és visszahelyezésének eljárásárol.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!