zenélős oldalak ..hiba

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
zenélős oldalak ..hiba

Hi. sajnos egyre többször tapasztalom, hogy egy-egy olyan oldalon ahol zanei aláfestés szól egyszerűen lefagy az explorer-em. Érdekes hogy nem minden esetben, van ahol szól és tudok kommentezni is de van olyan is pl. Pahoo oldala, hogy mihelyt rákattiontok az oldal bejön, de eutána semmi. Nem lehete kommentezni, visszalépni az előző oldalra, ilyenkor csak a piros X segít és az IE ujraindítása. És nem csak itt a munkahelyemen hanem sajnos otthon is. Eddig 2 ilyen user reglapot találtam, de lehet hogy több is van. Esetleg másnak is van-e ilyen problémája, vagy csak az én gépemen nincs valami jól beállítva?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nord
2004. október 26. 14:27
mp3-hoz viszont kell codec (radium vagy ac3), és mivel kisméretű a file igy nem nagyon akaszthatja meg a browsert szerintem.
Nord
2004. október 26. 14:18
Pedig nem túl bonyolult beállítani
Yogi
2004. október 26. 11:50
Sziasztok!

Jaja zenét a bgsounddal lehet berakni, de nem mindegy hogy mekkora a fájl és milyen formátumú, azaz van midis( pl nekem ez pár száz k) van wav-os ami viszonylag nagy és mp3-as ami köztes.
Azaz lassú nettel nem megy tőle az explorer.

A megoldás: eszközök -> internetbeállítások -> Speciális -> hangok lejátszása a weboldalon < ezt kell kivenni és nem lesz gond
norbee3al
2004. október 26. 11:44
format c:

Crampus
2004. október 26. 11:40
Használj Mozillát...
VIPER
2004. október 26. 11:33
Nekem azt mondták, hogy a régebbi explorereket
lefagyasztja a zene. Azt nem tudom miért!
De most én is azt tapasztalom, hogy nem szólnak a zenék a user oldalán,viszont kommentezni tudok!!!
Nem tudom mi lehet erre a megoldás!!!
Pahoo
2004. október 26. 10:56
sztem az a gond, legalábbis nálam, hogy én a zenért nem a -al csináltam! Most kiszedtem, ha találok valami jó számat akkor majd megcsinálom újra bgsounddal!
Joe 156
2004. október 26. 10:46
Hi. sajnos egyre többször tapasztalom, hogy egy-egy olyan oldalon ahol zanei aláfestés szól egyszerűen lefagy az explorer-em. Érdekes hogy nem minden esetben, van ahol szól és tudok kommentezni is de van olyan is pl. Pahoo oldala, hogy mihelyt rákattiontok az oldal bejön, de eutána semmi. Nem lehete kommentezni, visszalépni az előző oldalra, ilyenkor csak a piros X segít és az IE ujraindítása. És nem csak itt a munkahelyemen hanem sajnos otthon is. Eddig 2 ilyen user reglapot találtam, de lehet hogy több is van. Esetleg másnak is van-e ilyen problémája, vagy csak az én gépemen nincs valami jól beállítva?
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!