29-én aréna szünet GáBor emlékére
aktuális téma

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
olvass vissza a másik topicba Gizmo hozzászólását!IGAZA VAN!! nah mind1 én elmentem
Fejezzétek már be a kibaszott faszságotokat idióták!
Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok admin, basszameg.
Mindegyik napon párbajozzatok, mert ez egy JÁTÉK!!! És nincs köze a kegyelethez, meg megemlékezéshez, maximum a kiscsoportban, nulla ésszel.
Ezzel lejáratjátok Gábort, és az évfordulót is.. Nincs ennyi ész??

Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok admin, basszameg.
Mindegyik napon párbajozzatok, mert ez egy JÁTÉK!!! És nincs köze a kegyelethez, meg megemlékezéshez, maximum a kiscsoportban, nulla ésszel.
Ezzel lejáratjátok Gábort, és az évfordulót is.. Nincs ennyi ész??

mivanmá??? mos már 29én se párbajozzunk? elkeztem küldözgetni mindenkinek az üzit h 31-én aréna szünet, erre már 29-e is? felejtsétek el...
ADMIN,VALAKI!!!!!legyetek szívesek mostmár bezárni ezt a topicot!!szerintem jobb lenne...

Ez már szánalmas és megalázó, amit műveltek!
Nézzetek már magatokba picit!

Nézzetek már magatokba picit!

A nagykönyvben meg van írva. Az autósokra csak a Sárga Angyal vigyáz. Sajnos rá nem vigyázott. Bár nem ismertem, és sajnálom. Valószínü, hogy az autója volt élete műve. Gyönyörű lett. Fent nyugodt lehet. Nyugodj békében Gábor! 

eggyetértek , szomoru dolog ez , de télleg lehet nem ez a legjobb modszer rá ! de mondjuk ha az isemrösöknek ettöl jobb akkor töllem lehet szünet , de .. no mind1 ! 

Ide is berakom.. Látjátok, még a dátumot se tudjátok eldönteni.. Vicc az egész..
Felejthető..
Gyerekek...
Ez egy elbaszott hülyeség, mert ez aztán semmit nem jelent, hogy van-e párbaj itt a stylingon, vagy nincs. Gábor ettől nem jön vissza, és emlékezni sem így kell rá..
Ezt kitalálta valaki, de az értelmét már nem tudná megindokolni, abban biztos vagyok. Nem így, és ilyen piti faszsággal kell valakiről megemlékezni, aki fontos volt, vagy hiányzik..
Ennek semmi értelme, sőt-bár lehet, hogy aki kitalálta, jót akart- mégis ez egy felettébb gyerekes, és inkább lejárató, enyhénszólva méltatlan dolog.
Kicsit gondolkozzatok már, mi köze van az idétlen párbajoknak egy sráchoz, aki fiatalon elment. Ez a párbajosdi egy semmiség egy élethez.
Aki ismerte, annak úgyis hiányzik, akik szerették, azoknak fáj, és másokat pedig megdöbbent..
De ne csináljatok belőle kultuszfigurát, mert ezzel nem tesztek jót senkinek.
Szerintem felejteni kellene ezt az ötletet Az emlékezéshez van topikja, fentvan itt az oldala is, aki úgy érzi, írjon oda pár szót.
De ez enyhénszólva visszatetsző, és méltatlan.
Nem akartam megbántani senkit, de egy kicsit gondolkozzatok már el...
Gizmo
Felejthető..
Gyerekek...
Ez egy elbaszott hülyeség, mert ez aztán semmit nem jelent, hogy van-e párbaj itt a stylingon, vagy nincs. Gábor ettől nem jön vissza, és emlékezni sem így kell rá..
Ezt kitalálta valaki, de az értelmét már nem tudná megindokolni, abban biztos vagyok. Nem így, és ilyen piti faszsággal kell valakiről megemlékezni, aki fontos volt, vagy hiányzik..
Ennek semmi értelme, sőt-bár lehet, hogy aki kitalálta, jót akart- mégis ez egy felettébb gyerekes, és inkább lejárató, enyhénszólva méltatlan dolog.
Kicsit gondolkozzatok már, mi köze van az idétlen párbajoknak egy sráchoz, aki fiatalon elment. Ez a párbajosdi egy semmiség egy élethez.
Aki ismerte, annak úgyis hiányzik, akik szerették, azoknak fáj, és másokat pedig megdöbbent..
De ne csináljatok belőle kultuszfigurát, mert ezzel nem tesztek jót senkinek.
Szerintem felejteni kellene ezt az ötletet Az emlékezéshez van topikja, fentvan itt az oldala is, aki úgy érzi, írjon oda pár szót.
De ez enyhénszólva visszatetsző, és méltatlan.
Nem akartam megbántani senkit, de egy kicsit gondolkozzatok már el...
Gizmo
Én sem akarok vitatkozni, meg beleszólni se, de ez már egy kicsit túlzás, szerintem nagyon sokan nem ismerték a cS-n, meg hasonlók, mindenki úgy emlékezzen meg Gáborról, ahogy tud
Akárhányszor meglátom az ilyen Topikot, görcsbe rándul a gyomrom, ismertem Gábort, mondjuk nem olyan szintem mint Mareas Petiék... De akkor is! Most lehet gáz nektek amit írok, de nekem nagyon sokáig tartott földolgozni ami történt

G_E_R_I
2006. augusztus 26. 15:18
Talán az oldalát sem kellene még mindig megtartani. Könnyebb lenne mindenkinek. Az emlékezés nem erről szól...
Szerintem meg egyáltalán nem kéne ezt csinálni... Pláne hogy azt sem tudjátok, hogy ki volt Ő... Nem így kéne emlékezni és emléket állítani

szerintem meg fejezétek be mert ez már gusztustalan ami itt megy... hagyjátok békében nyugodni.
G_E_R_I
2006. augusztus 26. 15:10
Nem délelőtt volt ugyan, de már akkor is azzal foglalkoztatok, hogy ki kit baszogathat.
G_E_R_I
2006. augusztus 26. 12:56 | Válasz erre | #77
Talán a születés napját vagy a halálának a napját kellene kiválasztani. ÉS talán inkább úgy, hogy aki csak tud, párbajozzon, ezzel emléket állítva neki, hogy miatta hangos a CS, és ezzel tisztelgünk neki. Szerintem.

G_E_R_I
2006. augusztus 26. 12:56 | Válasz erre | #77
Talán a születés napját vagy a halálának a napját kellene kiválasztani. ÉS talán inkább úgy, hogy aki csak tud, párbajozzon, ezzel emléket állítva neki, hogy miatta hangos a CS, és ezzel tisztelgünk neki. Szerintem.
G_E_R_I
2006. augusztus 26. 15:08
Ezt már kb délelőtt felvetettem, szóval kicsit lemaradtál. 

norman01
2006. augusztus 26. 15:00
mert a ötletem az hogy születés napján és a halála napján fekete zázlót kénne ki tenni
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!