Beijing 2008
aktuális téma

Szurkoljunk együtt, és vesézzük ki a dolgokat : ) Hajrá : )
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
hát kurucinfóról én nem fogok semmit sem olvasni..
ezt most mire is mondod?
Igenigen viccesek az alább olvasható kommentek is :D Tényleg kezdem néha már szégyelni, hogy ide születtem :D
Érdemes elolvasni: A Magyar 2008-as olimpiai részvételről
Videok kurva jok. Az elso videoban 2:30-nal amikor rakezd a montenegroi szurkolobrigad is, az eppen leulni keszulo magyar arcan az a WTF? nezes...

Gusztustalan montenegróiak, amúgy vicc az egész... Látszik, hogy hova ment az olimpia...
Egyébiránt én még azt is valószínűsíteni tudom, hogy a nyelvi nehézségek miatt volt nagyon sok probléma, bár akkor nem csak a magyarokkal lett volna ilyen gond... Minden esetre tanulságképpen nagyon jó volt...
Szukseg torvenyt bont. Kivancsi lennek egyeseknek honnan volt kotegnyi eladoval valt ingyen jegye, vettek volna el attol a gennytol, kar hogy nem irtak le mejik volt. Egyenkent ehhez azt tudni kell, hogy a ex-olimpikonok VIP vendegkent voltak kint.
masik:
"Ami viszont minket is felháborított (nagyon), hogy elképesztően nagy a slepp (aki tényleg nem fizetett), érdekes lenne egy összeállítás, hogy egy versenyzőre hány fős slepp jut. nekik mindig mindenre volt jegyük."
masik:
"Ami viszont minket is felháborított (nagyon), hogy elképesztően nagy a slepp (aki tényleg nem fizetett), érdekes lenne egy összeállítás, hogy egy versenyzőre hány fős slepp jut. nekik mindig mindenre volt jegyük."
Érdekes dolgok ezek... : (
"...a jegy nélküli (bunkó????)Öbeözönlésről meg annyit, hogy a SP féle köcsögök a magyar csapat várható meccseire nem csekkolták le a jegyeket... (ha jól emlékszem a norvégok a maguk lányaira 1000 jegyet szereztek, a magyar vezetők meg 80 darabot...) én is félre raktam volna a 60 kilós önkéntest ha magyar csapat játszik, jegyet nem lehet kapni, a csarnok meg üres..."

Idezet:
"A helyzet nem ilyen feher vagy fekete. Egyreszt jo, hogy sok magyar szurkolo kijutott Pekingbe es biztosan segitett a szurkolasuk pl. a kezilabdazoknak, vagy a vizilabdazoknak. Az is teny, hogy a jegyelosztas nem volt optimalis - 8 eve sokkal simabban lehetett az utolso pillanatokban is jegyhez jutni. Masreszt a magyar szurkolok viselkedese gyakran erosen kifogasolhato volt - meg magyarkent is. Valaki mar pozitiv hirkent emlitette az esetet, amikor a magyar-roman kezilabda meccsrol atvonultak a magyar "hordak" a noi vizilabda elodontore, de azt elfelejtette hozzatenni, hogy ezt 90 %-ban jegy nelkul tettek, elsoporve szegeny 60 kilos kinai onkenteseket. Jelszavuk ez volt: "Nincsen jegyunk, megis megyunk!" Ez kifejezetten botranyos volt, ami finoman szolva sem erositette Magyarorszag hirnevet. A hirek szerint ezt a magatartast a kinai szervezok hivatalosan is szova tettek a MOB-nal, tobbet errol talan ok tudnak. Szolni kell meg a jegyuzerkedesrol is, amiben sajnos a magyar szurkolok es valoszinuleg utazasi irodak is nem maradtak le a kinaiaktol. Szomoru volt sok VIP-es (ingyenes!) jegyet viszontlatni a fekete-szurke piacon. Meg szomorubb volt ott latni egy korabbi magyar olimpiai bajnokot egy koteg eladasra varo jeggyel."
Hanyinger...

"A helyzet nem ilyen feher vagy fekete. Egyreszt jo, hogy sok magyar szurkolo kijutott Pekingbe es biztosan segitett a szurkolasuk pl. a kezilabdazoknak, vagy a vizilabdazoknak. Az is teny, hogy a jegyelosztas nem volt optimalis - 8 eve sokkal simabban lehetett az utolso pillanatokban is jegyhez jutni. Masreszt a magyar szurkolok viselkedese gyakran erosen kifogasolhato volt - meg magyarkent is. Valaki mar pozitiv hirkent emlitette az esetet, amikor a magyar-roman kezilabda meccsrol atvonultak a magyar "hordak" a noi vizilabda elodontore, de azt elfelejtette hozzatenni, hogy ezt 90 %-ban jegy nelkul tettek, elsoporve szegeny 60 kilos kinai onkenteseket. Jelszavuk ez volt: "Nincsen jegyunk, megis megyunk!" Ez kifejezetten botranyos volt, ami finoman szolva sem erositette Magyarorszag hirnevet. A hirek szerint ezt a magatartast a kinai szervezok hivatalosan is szova tettek a MOB-nal, tobbet errol talan ok tudnak. Szolni kell meg a jegyuzerkedesrol is, amiben sajnos a magyar szurkolok es valoszinuleg utazasi irodak is nem maradtak le a kinaiaktol. Szomoru volt sok VIP-es (ingyenes!) jegyet viszontlatni a fekete-szurke piacon. Meg szomorubb volt ott latni egy korabbi magyar olimpiai bajnokot egy koteg eladasra varo jeggyel."
Hanyinger...

Ők nem "profi" sportolók, nem ebből élnek, polgári állásuk is van, és szerintem az, hogy ennyit tesznek a hazájukért és a magyar sportéletért, szerintem még kevés is az összeg, mert eszmei értéke van egy-egy olimpiai aranynak...
igen, de betonpakolásbol nincs olimpiai szám.
az hogy vki vmilyen sportban a világon a legjobb.... szerintem pénzben nem is lehet kifejezni.. ha így nézed, nem sok az a pár milla
az hogy vki vmilyen sportban a világon a legjobb.... szerintem pénzben nem is lehet kifejezni.. ha így nézed, nem sok az a pár milla
A JDM topic is túl magyar...
Munka van mögötte nem tagadom...
De ha csak ezt nézed egy segédmunkás is hordja egész életébe a vödör betont, az nem kemény munka?
A honorálást tartom irreálisnak. Ezek a milliók + ajándékok!!! Ezen felül kapnak havi apanázst is
De ha csak ezt nézed egy segédmunkás is hordja egész életébe a vödör betont, az nem kemény munka?
A honorálást tartom irreálisnak. Ezek a milliók + ajándékok!!! Ezen felül kapnak havi apanázst is
Egyébiránt ők is polgárok, tehát ők is dolgoznak (tanulnak) a sporton felül...
szerintem megérdemlik.
rengeteg munka áll mögötte.
ha meg vki jobban tudja náluk azt amit ők tudnak, hát hajrá. megkell mutatni
rengeteg munka áll mögötte.
ha meg vki jobban tudja náluk azt amit ők tudnak, hát hajrá. megkell mutatni

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!