hella mindenkinek!
több ember panaszkodott már,hogy a dél budai részen egyre inkább mozdulnak a "tuning" verdákra.leginkább a hifi cuccok érdeklik őket.
ma reggel a ház előtt nyomták fel a kis dögömet,lejátszó előlapja/többit nem sikerült kiszedni/,kalaptartó 2 hangfallal el is úszott.
érdeklődtem bizonyos körökben,nagy a sansz,hogy érdi kisebbség,aki a dolgokat műveli.ez NEM TÉNY!csupán feltevés.
nem lenne rossz,ha infókat tudnánk erről cserélni.többek közt,mivel a közelmúltban Törökbálinton egy éjszaka alatt 13 autót nyomtak fel.az egyiknél a tulaj rájuk is támadt,de botokkal-ütőkkel nem ésszerű felvenni a harcot.
rendőrök elmondása szerint roppant mód megnőttek az ilyen jellegű feltörések és a lakásbetörések is.
a helyszínelő folyamatosan ezt hangoztatta:ezek nagyon buták,ezek nagyon buták.
ahogy felnyomták a kocsit,nem is csoda,30.000 Ft kb amit loptak,de közel 100.000 Ft,ami kárt a kocsiban okoztak!
barbár és ostoba módszerrel nyitják a kocsit.
úgy hallottam többen is keresik autós körökben a tetteseket...hát még eggyel többen vannak.
nem akarom péppé verni senki fejét/csak combon lőném / de ezeknek mielőbb a rács mögött a helyük.
Nekem a ház előtt valami köcsög végig sétált a kocsin! Behorpadt a tetőm, a motorháztető és elhajlott az ablaktörlő rúd! Kihívtuk a rendőröket, nagy nehezen kijöttek! Leszarta az egészet és beközölte hogy az egész XI. ker.-re vannak 2 rendőrautóval és kevesen vannak hogy ezzel tudjanak foglalkozni! Mondta hogy ha láttam ki volt adjak személyleírást és akkor esetleg lesz valami!
Valamelyik éjjel az egyik barátomhoz akartak itt Érden bemenni. Az autóbejáró kapuját próbálták belökni, de valami megzavarhatta őket, mert csak meglazították a kapu tartó elemeit
Tegnap pont erről beszélgettünk a barátaimmal, eddigi élete során mindenki zaklattak már vmilyen formában "romák" ezek szerint Gönczöl Katalint még nem találták meg lehet a II. kerületben nem találkozik velük...
40-es táblánál 59-cel 30eFt-ért... miközben munkába mentem, hogy adót tudjak fizetni, amiből a fizetésüket kapják, hogy megbüntethessenek... faszomba, végeniük kéne minket, nem pedig basztatni...
Mondjuk én el is szoktam hajtani, ha valamelyik nem beszél normálisan. Amicsi filmekből ismerős: "Kérem, én egy adófizető állampolgár vagyok!" - és ott ezt megbecsülik! Ott azért kevesebb a kamutartalama a "To protect and to serve" feliratoknak a rendőrautókon...
höhö
amin behaltam már meséltem neked talán.
elmentünk motorozni 1000-es nagy speed mocikkal 150-170lóerő meg ugye nem kell ecsetelni.
a faluban lekapcsolták a brigádot 55Km/h-val.
mondja a rendőr 40-es tábla van a falú előtt.
hát azt nembírtam megállni képenröhögtem.
előtte 200felett mentünk utazóba.....