Egy érdekes eszmecsere.......
aktuális téma

Egy érdekes eszecsere a Suzukikról. illetve a jobbratartásról. Ide várnám a hozzászólásokat, mivel azt a topicot lezárták. Az 5ik oldaltól lesz érdekesebb, figyeljétek a nickemet.....
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=20048&sid=49a97106cbe50551665bd7414fbf592b
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
engem 1általán nem zavar,sőt sztem gyorsabb lenne a közlekedés,ha lenne mondjuk 1 ilyen szabály,h 130-160-ig külső sáv(sztem ez a tempó jót uton még biztonságos) és az alatt külső. engem a 6-oson zavar mindig,2 autó egymás melett 60-nal párhuzamos közlekedés,és nem tudsz előzni,mert 1más mellett vannak!
szal értitek?!aki lassan megy,az menjen kint,aki gyorsan az eg bent,ennyi,csak ezt télleg a 60-70éves papókák nem mindig veszik tudomásul. a suzukiról meg annyit,h sztem azonkívül,h a régebbiek jól törnek,az újjak már bőven megütik(ha nem überelik) pl 1 polo,vagy punto színvonalát,de mondjuk 1 1.5-ös vvt már nem olcsó... bocs,ha bárkit is megsértettem,de a véleménymet kérdezték..

Ritka sok észre vall, hogy valakinek a vezetési stílusát, vagy esetleg elmeállapotát egyesek a kocsi típusa alapján kategorizálják. Ez alapján lehetne keresztév, magasság, vagy hajszín alapján is besorolni embereket. Ez elég szánalmas.

Mo-n 160?
- ne röhögtessetek már!
Sose lesz itt 160.
...majd megindokolják azzal, h rosszak az autópályák, meg alkalmatlanok - ami mellesleg ugye nem az autósok miatt xar.
És még fizethetünk is azért, hogy 20km-enként be kell fékezni 80alá, mert mindenhol felújítások vannak.
Kössz szépen.
Lassan olyan jók lesznek az utak, h visszaállíthatják a régi rendszert - 120 rulez

Sose lesz itt 160.

...majd megindokolják azzal, h rosszak az autópályák, meg alkalmatlanok - ami mellesleg ugye nem az autósok miatt xar.
És még fizethetünk is azért, hogy 20km-enként be kell fékezni 80alá, mert mindenhol felújítások vannak.
Kössz szépen.
Lassan olyan jók lesznek az utak, h visszaállíthatják a régi rendszert - 120 rulez

Ez nem igaz szerintem,nem kellene általánositani!!!
Vazz rászánhatták volna azt a 2 percet, amig rendesen kimontírozzák a rendszámot
, de amúgy a vaterán is árulnak ilyeneket.

Ez szép, de fotoshoppos a két kép.....
Különben jó lenne....
Különben jó lenne....
Az osztrákoknál elég sok alagútban van ilyen, hogy belépés és kilépés között mérik az eltelt időt. Ha túl hamar jössz ki akkor fizetsz azthiszem 35 eurot. Az viszont már nem érdekli a rendőröket, hogy 1 percel jöttél e ki hamarabb, vagy esetleg fél órával, mert ez fix összeg.
Bocs, hogy közbevágok.
A cég, ahol dolgozom, forgalmaz ilyen szarokat: tolató radar, kamera, neon-csík, esőérzékelő...
Kérdésem: kell ez egyáltalán vkinek, vagy felejtsem el.
Kössz.
KFT.
A cég, ahol dolgozom, forgalmaz ilyen szarokat: tolató radar, kamera, neon-csík, esőérzékelő...
Kérdésem: kell ez egyáltalán vkinek, vagy felejtsem el.
Kössz.
KFT.
igazából az a gáz, hogy nem nagyon van olyan, hogy én időre sietek valahova, szóval végülis ha messzbre megyek elindulok előbb és kész, csak tudod hogy van Yasec, maga a tudat, hogy nem lépheted neki az is para
, meg elég nehéz 130al menni pályán, olyan érzésem van, hogy mindjárt megelőz egy simsonos 

Az a lemez cucc ott a kocsim végén alul.
Spojler hejett, vagy legyen egy, az autó alján lévő spojler.
Hivatalosan arra szolgál, hogy leszorítóerőt produkáljon. Gyakorlatilag inkább design nálam, vagy csak egyszerűen borítás, mert ha a kerekek közt a hasmagasság 130mm, akkor nincs az a diffúzor, ami ezek mellett még működne. F1-es gépek enélkül megdöglenének. (elszállnának a kanyarban)
Na jó, ismét szétoff topic... bocsi.
Spojler hejett, vagy legyen egy, az autó alján lévő spojler.
Hivatalosan arra szolgál, hogy leszorítóerőt produkáljon. Gyakorlatilag inkább design nálam, vagy csak egyszerűen borítás, mert ha a kerekek közt a hasmagasság 130mm, akkor nincs az a diffúzor, ami ezek mellett még működne. F1-es gépek enélkül megdöglenének. (elszállnának a kanyarban)
Na jó, ismét szétoff topic... bocsi.

mi az a diffúzor?

Ausztriában volt rá pénz.
Nekem nagyon szarul látszik a rendszámom,mert nem elég, hogy motorrendszám, még egy süllyesztésben van, eléggé földközel.
Én arra gondoltam, hogy ha sietek, akkor majd tartok magamnál valami fekete rongyot formára szárítva, ami a kis rendszám nagy részét elfoglalja, és azt majd beillesztem, mintha a diffúzor perdítette volna fel.
De meg kell próbálni 130-al menni, az még most is a legjobb megoldás.
Akkor én is öregszem, mi?
Nekem nagyon szarul látszik a rendszámom,mert nem elég, hogy motorrendszám, még egy süllyesztésben van, eléggé földközel.
Én arra gondoltam, hogy ha sietek, akkor majd tartok magamnál valami fekete rongyot formára szárítva, ami a kis rendszám nagy részét elfoglalja, és azt majd beillesztem, mintha a diffúzor perdítette volna fel.

De meg kell próbálni 130-al menni, az még most is a legjobb megoldás.
Akkor én is öregszem, mi?

én is hallottam erről már régebben, agyaltam is rajta, hogy akkor vége lesz a száguldozásnak vagy mi, de ismerve a magyar mentalitást majd akkor felmegy egy felhajtóval később a pályára.... nem hiszem ,hogy lesz pénz minden kijárónál feltenni a fényképezőt......

Naon egyszerű ezeket kijjátszani. be kell tartani a sebességet és ennyi. Bár lehet hogy én vagyok már túl öreg ehehehhehe 

Akkor most már tudom, hogy soha nem lesz nagyköbcentis gépem!

Látom, figyelsz!

Beugratós trükk volt!

Beugratós trükk volt!

Király! Mé ment 2x a kommentem?
A németeknél a seb.határ nemléte presztízskérdés, és szerintem még sokáig maradni fog.
A 160 meg még koránt sem biztos!
A Section Controll viszont már biztos, és műkxik.
Csak az idő kérdése, hogy mikor terjed el hová.
A Sect. C.-t lényegesebben nehezebb kijátszani, mint a Road Pricing dolgot, ami ugyebár nem készít fotót.

A németeknél a seb.határ nemléte presztízskérdés, és szerintem még sokáig maradni fog.
A 160 meg még koránt sem biztos!

A Section Controll viszont már biztos, és műkxik.
Csak az idő kérdése, hogy mikor terjed el hová.
A Sect. C.-t lényegesebben nehezebb kijátszani, mint a Road Pricing dolgot, ami ugyebár nem készít fotót.
3 liter alatt az kis köbcenti 

Yasec csak ismétli Önmagát

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!