Elvették a forgalmit

Témakör: Real life
aktuális téma
Elvették a forgalmit

Hy all !!! Ezt a témát azért hoztam létre, mert péntek este Pesten sr -en elvették a forgalmim. Szívesen várom a hozzászólásokat, hogy szerintetek mi van ilyenkor, mi lesz, meddig nem tudom használni az autóm stb, stb, stb. Volt-e valakinek hasonló kalandja, annak mi lett a következménye meg ilyenek. A válaszokat előre is köszönöm.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
dusan
2005. január 23. 19:00
nem veheti el?

És ha lejárt műszakival, lejárt z.kártyával, biztosítás nélkül, slick gumikon szaladgálsz?

Akkor veszi el, amikor csak akrja!
Krinyo
2005. január 21. 20:02
Nem azert, de amit nem tiltanak, azt lehet. Ha viszont ra lehet huzni valami tilto paragrafust, akkor nem lehet. Mi ebben a zuros? Rendor meg mar nem vehet el forgalmit, csak feljelenthet.

Krinyo
fazek81
2005. január 17. 17:44
mutasson má nekem vki egy ilyen DAS matricát, csinálok aztán dejó lesz nekem. a logójuk megvan, de kérdés hogy amit az autókra raknak, az hogy néz ki. amúgy meg vmibe beleköt a rendőr, én tuti aszondanám hogy utánajrtam mindent elolvastam stb, sehol nem tiltják, szal vagy mutassa meg hol tiltják vagy igyon még1et és fogja a nyuszira...
dusan
2005. január 17. 17:41
mársrészt a hátsó üveg fóliázása balesetveszélyes az autó átláthatatlansága miatt? És amikor gané esős időbe végigmész az M3-ason, akkor nem lesz átláthatatatlan?

szóval azért nemcsak a sok közlekedő barom tud meglepetéseket okozni, hanem a rendőrök is...
dusan
2005. január 17. 17:38
hiába mondjátok, h nem veheti el a forgalmit, ha egyszer el akarja venni, el is fogja. és belekerülsz egy ilyen helyzetbe, mit mondasz, hogy: "nem veheted el a forgalmit köcsög, mert a fórumon írták?" szal hülyeség ellenállni.

amúgy hánynom kell az engedély nélküli átalakítás kifejezéstől, annyirszor hallottam, de kérdem én, ha felmászok az autó tetejére, és lefosom, a fos meg végigcsurog az üvegeken, akkor az is engedély nélküli.... és azért is pofázni fog?

azért túlzás, ami manapság van
joseph22
2005. január 17. 14:45
szerintem rohadt egyszerű. én rakatok majd alá neont ha odaérek a tuningba. DE parkolóban fel, amúgy meg kikapcsolt állapotban járok vele közúton. Nekem amúgy is találkozókra meg menőzni kell azt meg az utcán nem lehet (amúgy a neon csak menőzésre jó). Szóval nem tiltják (lehet alatta), de nem is engedélyezik (forgalomba ne használd.) Ilyen egyszerű :)))))))))))))))
Ludika86
2005. január 17. 12:45
Akkor most lehet neon alatta vagy nem? Elvileg lehet, de úgyis megbasznak érte, mert "Ő" a nagy rendőrfajzat. Ha meg akar büntetni akkor meg is fog. pl: izzókészletemben nem volt 2 db különböző biztosíték! Csekk járt érte. stb stb csomó olyan dolog van amiért megtud jogosan büntetni csak gecinek kell lennie. Vagy éppen a napokban hallottam, ha nincs kilincs a kocsidon megbüntethet mert veszélyes... azért mert biztosítani kell, hogy baleset esetén ki tudjanak szedni a kocsiból. Meg sok az igazi szarrágó kekec berci! Ezek ellen nem lehet mit tenni mert leadja a szolgálatot beül a rozsdás zsigába és hazamegy és elmeséli hogy milyen fasza gyerek vót, elvett 2 forgalmit is, és ebből áll az élete. A legtöbb rendőr irígységből bünteti meg az ilyen kocsikat, mint a mieink. Ez történ sztem Skobi esetében is. A Yard tudja hogy neki soha nem lesz ilyen autója, és akkor másnak se legyen. Sajnálatos de így van
Domingo
2005. január 17. 11:44
Srác ha nem haladtál hanem álló egyhelyedben jöttek oda, akkor nem is tartoztál a közlekedéshez avagy főleg nem baszhattak volna meg a neonokért... erről van is valami pair.. a másik meg ez akkora geciség mert bezzeg azokat a reklámokat amik neonosak stb az ut szélén nem baszogatjéák
LeilaTrabi
2005. január 17. 10:49
Deutche Auto Shutz Autós érdekvédelmi szervezet. Énnekem a Trabimra évi 9000. Idén meg is kötöm. Beszélgettem már olyannal is aki nem csak hallott róla hanem intéztek neki. Azt mondta utána a másik kocsiora is egyből kötött :)
coupeBMW
2005. január 17. 10:12
Jogi Érdekvédelmi szervezet...
benko
2005. január 17. 09:38
Nekem most volt iylen kalandom dec 18.-án elvették a forgalmim és elküldtek most januárban KF-es vizsgára. Le kellett vizsgáztatni a kocsit és az első-hátsó neonnal mentem és simán átengedték. Pár dologba belekötöttek pl a kipuffogómon volt egy lyuk de befoltoztam és simán átment! KF!!!
Tázsi
2004. szeptember 23. 20:22
Én is ugy hallottam, hogy ha van DAS matrica, akkor félnek tőled,mint a tűztől! -:)

A DAS-os fickotol megkérdeztem a neont is, erre felhivta a hugát a BRFK közlekedés rendészeti osztájánál(legalábbis azt mondta, hogy ott melozik) megkérdezte, hogy a rendőr elveheti-e a neon miatt a forgalmit és egy határozott nem volt a válasz rá...ugyhogy a fene tudja....amint saját nevemen lesz a kocsim én is "beiratkozok" hozzájuk....-:)
carlos2101
2004. szeptember 23. 17:41
Amikor engem büntiztek a neon miatt elmondták: A KÖHÉM rendelet nem tiltja a neon,de nem is engedi meg.Tehát nem tilos,csak nincs megengedve.És belső térben sem világíthat menet közben semmi.A kalaptartóban megvilágított hangszórómembránért is volt bünti egy pajtásnak,semmi visszapofázás nem volt.Álló helyzetben karányonyfa is lehet az autó,de amint elindulsz vele mindent le kell kapcsolni.Ja amúgy kék neon=kékfény jogosulatlan használata (50K)
Crampus
2004. szeptember 23. 17:33
Én azt hallottam, hogy ha a rendőr meglátja a DAS matricát, sokkal kevésbé kötözködik.
Crampus
2004. szeptember 23. 17:22
Hát az azért nem oly 1szerű...
De legalább hazamehetek még a verdával...
Future
2004. szeptember 23. 17:00
Már helyszínen nem veheti el a forgalmidat!!! Feljelent és utána neked kell eljuttatni hozzájuk, ha a feljelentés nem tusolható el......
Crampus
2004. szeptember 23. 15:55
Simán bevállalnám, de monnyuk a neon miatt jogosan veszik el a papíruszt...akkor hogy perli vissza a DAS???
Skobi
2004. szeptember 23. 15:46
na ez a része tetszene, ha valóban így van
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 223 találat 12 oldalon
-->