Feltörés elleni trükkök, tippek...

Témakör: Real life
aktuális téma
Feltörés elleni trükkök, tippek...

Ezt a fórumot azért indítottam, mert egyre több az autófeltörés szerte ebben a szar világban, és szeretnék autófeltörés/lopás elleni tippeket, trükköket gyűjteni, amik segítségével meg lehetne nehezíteni a mesteremberek dolgát!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6
hobizoli
2005. július 31. 17:56
Ja, es ha mar jar a motor az ajtokat a central becsukja, nagyon ki sem tudnak szedni belole pl egy lampanal allaskor, mert csak belulrol nyilik, kivulrol nem. Betores vedofolias uveget meg nem igen fog beutni csak ugy, ha megis beuti az uveget valahogy, pl mert nincs ijen folia az uvegen, megfogod a kezet es elindulsz vele...
[Nord]
2005. július 31. 17:54
Ennyi erővel akár kamionba be és 2 óra alatt csavarokrabonthatják, mindegy hogy van-e benne 5t riasztó
[Nord]
2005. július 31. 17:50
Itt az a szivás ha elhagyod a riasztót, nem csak a rézbőrű de még te sem fogod tudni kinyitni többé
A másik ha nemtán rajtahagysz vmi fogyasztót és lemerül az aksi, akkor kölcsönkérsz egy Hiltit hogy beszálhass a kocsiba ?!
hobizoli
2005. július 31. 17:48
Erre is van megoldas, a rablas gatlo, pl kinyitjak az egyik ajtot, es bent ulsz kiszednek belole, az ajtonyitas miatt ujra deaktivalni kell egy rejtett kapcsolos vedelmet, kulonben az auto leall 20-30sec mulva benzinszivattyu es/vagy a gyujtas lekapcsolasaval/letiltassal, elotte mar 8-10sec-l visit, mint a barom egy jo 120dB-l szirenaval az utasterben is persze.
Nem egy osszeg egy ijet beapplikalni, meg a legjobb megoldas meg mindig egy rejtett kapcsolo a riaszto mellett, onmagaban a riaszto keves. Kinek van ra idege meg ideje azt megkeresni?
Xsara WRC
2005. július 31. 17:47
ja csak ezek a nyomkövetök általába el vannak nem kicsit dugva! a nyomkövetős autók többsége meg is lesz!
[Nord]
2005. július 31. 17:46
Benzines és Diesel autónál is a legtutibb megoldás lopásvédelemre ha a kip.rendszerbe egy pillangószelepet épitünk be és azt egy mágneskapcsoló v. simán egy mechanikai záron keresztül üzemeltetjük.
Autó leállit, pillangószelep zár és amig zárva marad nincs az a trükk amivel elvihető az autó...
Nem számit van-e riasztó vagy GPS v. akármi...
Jaky
2005. július 31. 17:43
és a mikrohullámú rendszert is le lehet így lőni?
Sanzistift
2005. július 31. 17:39
Sajnos nem kell háló,egy szinte tenyérnyi alufólia kinyírja,ha tudják hova kell rakni(és tudják),azonkívül több,mint egy éve olvastam egy oldalon(valami tolvaj úr írt kommentet),hogy 9V-os elem+1 marék olcsó alkatrész,és be van zavarva a GPS teljes hullámhossz tartománya.Ennyi.
T
2005. június 06. 14:50
seann
2005. június 06. 14:49
igazad van Én sem azt mondtam, hogy nem lehet kijátszani mert mindent kilehet...
Csak ezt tapasztaltam, hogy működik

És ja ha el akarják vinni akkor tökmindegy mit csinálsz /akár benne is ülhetsz/ akkor is elviszik

ChPh
2005. június 06. 14:45
hát én gondolkoztam, brutális kódoláson. Informatikában is létezik ugye bár olyan adattovábbítás, ami nem kábelen keresztül zajlik, és azt sem tudják lehallgatni, vagy ha igen, hát sokáig tart feltörni...
basowski
2005. június 06. 14:44
Egyetértek, a lényeg, hogy minél jobban megnehezítsük a dolgukat a genyóknak!!!
SyPunto
2005. június 06. 14:40
jó a nyomkövető addig míg nem dobnak rá egy Farad hálót és láss csodát eltünik a műholdról, sajna ez is csak ennyi. Ha elakarjak elviszik.
stifi|SR
2005. június 06. 14:38
jo, de az ilyen technika ellen semmi nem véd..
a kis cigánygyerekek ellen iszont igen
és az a nagyobb probléma
ha el akarák vinni elviszik.. de ennél jobban sztem nem nagyon lehet megnehezíteni a dolgukat..
basowski
2005. június 06. 14:31
Erre is megvan már az okosság. Bemérik a távirányodat, az ember még az ugrókódot is baszhatja. A főnököm pl. pesten otthagyta lezárva egy parkolóban a vitoját, mikor visszament ő nyitotta ki az autóját(tehát még vissza is zárták), csak akkor nézett nagyott mikor semmi zene nem maradt benne. Fejegység, hangszórók(még arra is volt idejük, hogy kiszereljék),erősítő ugrott. De aminek örülhetett legalább a kocsi maradt.
seann
2005. június 06. 14:31
Nem a legbiztosabb módszer de sztem nagyon jó... műholdas nyomkövető

Haver kocsiját 3x vitték el és pár percen belül mindig megvolt
stifi|SR
2005. június 06. 14:25
nekem a következő ötletem támadt, amit a sajátomon meg is fogok csinálni

zárat ledugózni, a belső zárgombot az ajtóról eltüntetni, illetve az első ajtókat szétkötni az automatikus nyitásról..
ergo ha az ajtót távirányítóval bezárom, akkor azt csak távirányítóval lehet kinyitni, mert ha bebasszák az ablakot, a kilinccsel akkor sem nyílik.. és ki lenne az a fasz aki a szilánkos ablakon bemászik?
és bezárni is be tudom az autót ha benn ülök, mert 2 távirányítóm van, az egyik a központi zár, a másik a riasztó..
basowski
2005. június 06. 14:21
Ez tényleg jó.
basowski
2005. június 06. 14:16
Nem biztos hogy kell bizti. 2db krokodil csipeszes vezetékkel elindítom a régebbi tipusú autókat a motortérből. Régi melóhelyemen (autó vill szerelő) sok embernek esett le az álla, mikor immoval felszerelt, biztosnak hitt autóját elindítottam.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6
Összesen 108 találat 6 oldalon