Jutalom a megtalálónak!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Jutalom a megtalálónak!!!

Hi all! Tudom, hogy nem nagyon vág az oldal képéhez, de a segítségeteket kérem! Ma reggelre ellopták egy barátom 4 hónapos HONDA CBR600F motorját.Ha valaki esetleg rátalálna egy hirdetésben, vagy valahol az 200 ropi jutalmat kap. Néhány adAt: élénkpiros színű Alv.sz: JH2PC35E24M501070 motorsz: PC35E2506591 Gyárt év: 2004 Tel: 20/565-23-59 v. 77/429-997 Előre is köszi a segítséget

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
Zero
2004. augusztus 15. 09:31
lehet ,h. szétszedték de ez alternatív. sokkal biztosabb lehetsz benne ,h. a motorod másnap külföldön volt.
Bishop - én is bringázok. az enyém már 130ban van de nem lenne jó ha megfuriznák.

visszatérve a motorra - ez 1 drága mulatság volt bár az ilyen geciknek az ijjait kéne levágni!!!
ha tudok v.mit szólok. csákó
Akro
2004. augusztus 10. 14:37
Egy szóval nem említettem hogy önbíráskodnék,a régi törvényekre utaltam!
aztec GSI
2004. augusztus 10. 13:48
KIskun környékén kell körbekérdezni az illetékesek, ha ismeritek mert általában nem saját helyen viszik el, hanem környező területeken vadásznak
ChPh
2004. augusztus 10. 12:33
Naja, az önbíráskodás nem RLZ....
Csak a sértett sop de nagyot...
Bishop
2004. augusztus 10. 12:26
Nekem sajna csak bicajomat loptak el. 3-at. az utcsó az már 80 rpoi körül volt. Tudom it érez a tulaj. Én tuti elütném ha látnám a parasztot, vagy bemutatnám neki kedves barátomat: Mr. Kőrisfát!
Igaz csak tőmondatokban beszél és rögtön a lényegre tér...
egy gond van.....
Ha megmutatod egy lopós parasztnak amit érdemel és kitöltöd rajta indulataidat, akkor téged csuknak le nem őt....
Akro
2004. augusztus 10. 11:54
Csatlakozom Bike apához, kevés ennél gusztustalanabb és gerincelenebb dolog van a világon.
A hangsúly azon van,hogy lopott.Mindegy hogy egy 10forintos csokit vagy esetünkben egy szép motort.Lopott...
Sajnos akik (mer ugye manapság bandába nyomják) elvitték tuti profik voltak, a barátod is tudja már sztem hogy valszeg a motorját még aznap darabokra szedték szét,sajnos ezellen nincs védelem, hiába minden óvintézkedés, lophatatlan auto-motor nincs.
Ismeresöm 2 hónapos fabiájáról cirka 15 perc alatt lopták le a 4 gyönyörű felnijét, kerék ör meg riasztó ide vagy oda...lement és téglán állt a kocsi.
Nem tudom mi lehet elrettentő példa,durvát fogok mondani,de komolyan gondolom ha csak egy kis időre visszatérnének a pár száz évvel ezelötti erre vonatkozó törvények,más világ lenne!
Szemet szemért-fogat fogért, loptál köcsög?Két ujj minusz!Megin loptál?Még 2két ujj minusz!Ezek után kétszer is meggondolná a mocsok mihez nyúl hozzá!
Bike_Racer
2004. augusztus 08. 15:03
A világ legundorítóbb dolga a lopás! Ha egyszer kapnék el valakit...
Ha tudok valami infóval szolgálni akkor feltétlenül szólok, ugyanis elég sűrűn fordulok meg motoros körökben és van egy pár szerelő ismerősöm is.
De nagyon sajálom!
Ede77
2004. augusztus 08. 10:01
Így van! Tőlem egy Golfot loptak el a tetük! Mikor tudatosult bennem, hogy ellopták kb 10perc filmszakadás! Na ha akkor a kezem közé kerül a tolvaj akkor Neki VÉGE!!!
Tas-i VTI1
2004. augusztus 08. 09:55
A szemét dög aki elopta mekkora egy tetü!! ha az Én verdámat ellopnák megörülnék!!!!!!!!!
Sok sikert a haver srácnak remélem csak egy örült HONDA fun vitte el egy pár körre!!!(bárcsak igy lenne)
Vitya
2004. augusztus 08. 08:32
bocs de nem reg lattam a megtorlo cimu filmet.meg a hatasa alatt vagyok.
egyebkent szerintem a moci mar kint van az orszagbol:( de remelem meglesz.
egy megegyszer bassza meg minden tolvaj!!
Vitya
2004. augusztus 08. 08:30
buzi auto-motor-meg minden egyeb tolvajok.egyszer kapnek rajta egy ilyen fasszopot,utana megnezhetnetek,hogy tudna kez nelkul lopni.ez nem vicc!
Szabyka
2004. augusztus 08. 01:05
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2
Összesen 31 találat 2 oldalon
-->