LOPÁSGÁTLÁS felsőfokon ??!!
aktuális téma

SZiasztok, Ma Du. fényes nappal, egy barkácsbolt parkolojában álltam, kemény 5 percre beszaladtam , mire kivöttem a zár kiszedve az a gyujtáskapcsolo is kiszedve !! Az egész kocsi kellet nekei a jelek szerint.. Légyszíves mondjatok néhány ötletet, kinek mi vált be? Esetleg szeretnék műholdás követőredszert, ki tud ajánlanni? annyi féle van. Kösz dirtboy
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
És a biztosító mit szólt hozzá???

Teljes mértékben igazad van, de ha már valaki ennyit költ(ene) arra hogy ne lopják el a verdáját, az miért nem vesz ketőőt???
mobilos riogato:
http://www.alarmszerviz.hu/
gyors es korrekt... tapasztaltam...
csakhat hiaba rakattam be a gepbe ra ket napra totalra tortem, aztan arra volt jo hogy mikor kijott a biztosito akkor tudtam mikor szemlezik a kocsit, pedig nem is voltam ott, mert felhivott az auto hogy nyitogatjak...
http://www.alarmszerviz.hu/
gyors es korrekt... tapasztaltam...
csakhat hiaba rakattam be a gepbe ra ket napra totalra tortem, aztan arra volt jo hogy mikor kijott a biztosito akkor tudtam mikor szemlezik a kocsit, pedig nem is voltam ott, mert felhivott az auto hogy nyitogatjak...
ja az kell:
- autolok kormanyzar
- valtozar
- motorterzar
- riaszto csak ugy hobbibol
- mobiltelefonos riogato
- gazdagabbaknak meg gps kovetes is
- titkos es magneskapcsolok
- es az elozok kombinacioja
- casco
- gravir
- spec uv megfestes
ez igy 1 kocsi ara, aztan megis elviszik ha akarjak... raadasul 1 kibaszott procedura elindulni meg otthagyni a kocsit valahol...
faszkivan
- autolok kormanyzar
- valtozar
- motorterzar
- riaszto csak ugy hobbibol
- mobiltelefonos riogato
- gazdagabbaknak meg gps kovetes is
- titkos es magneskapcsolok
- es az elozok kombinacioja
- casco
- gravir
- spec uv megfestes
ez igy 1 kocsi ara, aztan megis elviszik ha akarjak... raadasul 1 kibaszott procedura elindulni meg otthagyni a kocsit valahol...
faszkivan

csak nem az amelyiken a kispolákra ki van írva, hogy: Ha a kocsimhoz nyúlsz levágom afejed és azzal fogok lasztizni. :)
Dj. Tomika!
Az smses megoldáshoz van egy ismerősöm. A volt melóhelyemen valami vezető féle.
Vectra2000
Hogyan? Hmmm...elég egyszerű: Ha komoly tolvajról van szó, akkor egy ideig úgy is figyelik a kiszemelt autót+tulaját. Kb látják, hogy hova nyulkálsz a kocsiba,amikor indítod. Ezek jellemző helyek szoktak lenni: Pl.2 csavar érintése a váltóbox aljánál, nyomsz 2 féket és csak utána indítható, ilyesmik. a legjobb módszer, ha 2 vagy 3 ilyen rejtett "kapcsolót"szereltetsz bele. :)))
Az smses megoldáshoz van egy ismerősöm. A volt melóhelyemen valami vezető féle.
Vectra2000
Hogyan? Hmmm...elég egyszerű: Ha komoly tolvajról van szó, akkor egy ideig úgy is figyelik a kiszemelt autót+tulaját. Kb látják, hogy hova nyulkálsz a kocsiba,amikor indítod. Ezek jellemző helyek szoktak lenni: Pl.2 csavar érintése a váltóbox aljánál, nyomsz 2 féket és csak utána indítható, ilyesmik. a legjobb módszer, ha 2 vagy 3 ilyen rejtett "kapcsolót"szereltetsz bele. :)))
és ha az AC pumpa pozitív vezetékét szakítjuk meg 1 kapcsolóval ami el van dugva? azt hogy tudnák kiiktatni?
Dj.Tomika
2005. május 05. 15:41
a kép beszúrásához belemásolod az oldal címét, és mehet!!
Valaki, figyekem : hogy kell képet beszúrni ( van egy k*9rva jó kispolszkis képem :))) ???
( Röviden: bunkó vagyok, de mi az a kép url - je ? )

( Röviden: bunkó vagyok, de mi az a kép url - je ? )

Dj.Tomika
2005. május 05. 15:38
Engem az érdekelne, hogy hogyan működik ez az sms/csengetős telós módszer, bármilyen riasztóval össze lehet hozni? 

hát az én kocsimat nem tudná halkan elvinni :)
csak 130 decibellel szól a kipufogó :)))
csak 130 decibellel szól a kipufogó :)))
Régi topic, de beújítom:
Story: Már nem új trükk, de elég durva, kis város lévén az elmúlt 1,5 hónap alatt csak az én tudomásom szerint 2 FIAT ducat-ót, egy Seat Ibizát vittek ezzel a módszerrel. Szokásos xxx kilométer után viszed az ótót szervízbe, ott beépített arck, ulcs lemásol forgalmi alajpján hol laksz, aztán viszik egy hét múlva. Halkan és 10 mp alatt.
A másik: Vadi új Audi, egy hét után feleség megy apu autójával tükör lecsap egy másik autóéval....érdekes módon, ott figyelt beleragasztva egy "pót kulcs"...Fura...eléggé arra ösztönöz a dolog, hogy vagy tuti szervízbe járjak, vagy ne vegyek új autót, vagybiciglivel járjak....
Story: Már nem új trükk, de elég durva, kis város lévén az elmúlt 1,5 hónap alatt csak az én tudomásom szerint 2 FIAT ducat-ót, egy Seat Ibizát vittek ezzel a módszerrel. Szokásos xxx kilométer után viszed az ótót szervízbe, ott beépített arck, ulcs lemásol forgalmi alajpján hol laksz, aztán viszik egy hét múlva. Halkan és 10 mp alatt.
A másik: Vadi új Audi, egy hét után feleség megy apu autójával tükör lecsap egy másik autóéval....érdekes módon, ott figyelt beleragasztva egy "pót kulcs"...Fura...eléggé arra ösztönöz a dolog, hogy vagy tuti szervízbe járjak, vagy ne vegyek új autót, vagybiciglivel járjak....
és kibaszott drága...a mikrohullámú (konkrétan a cameleon rendszer) a GPS töredéke.
egyébként én nem GPS-t raknék a kocsimba ha raknék hanem mikrohullámú kütyüt... a GPS nagyon könnyen árnyékolható.
na ja ez meg már a ló túloldala...mikor teleszarod a kocsit mindenféle kütyüvel hogy az elindulás is 5 percig tart...aztán meg urvaanyázól ha mégis lábakél 

Nekem a fejegységembe (is) van egy riasztó. 15 sec van az előlap helyretételére, különben az összes hangszóróból egy embertelen trillázás szólal meg, amit nem lehet bent az autóban elviselni. Ha kiiktatják a szirénát, akkor se bírnak a kocsiba tevékenykedni...

Nekem a kocsimba sok minden van és eddig még be is vált mert megvan. Van először is biztonsági folia, dugózott zárak(még a csomagtartó is) aztán ha valahogy bejutnának mégis belül van váltózár, riasztó, gyári indítás gátló+ egy utólag beszerelt ami az AC pumpát tiltja le mindaddig míg 2 pontot meg nem érintessz az autóban. sokszor még az se tudja elindítani akinek megmutatom hogy hogyan kell

alpad
2005. február 16. 11:00
Szirénát a legegyszerűbb kiiktatni. Még a motorházfedelet sem kell felnyitni. Egyszerűen alábuknak és telenyomják a vinnyogót purhabbal.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!