Műszerészt keresek!

Témakör: Real life
aktuális téma
Műszerészt keresek!

Hi! Olyan műszerészt keresek, aki LED-es hátsólámpához tudna csinálni panelt...'99-es Swifthez lenne!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
Streetee
2005. szeptember 10. 08:26
Köszönöm!

Dolog megoldva...
Rusi01
2005. szeptember 09. 19:17
inti
2005. szeptember 09. 19:16
Én egyébként a NYÁK helyett a raszterfuratos panelt ajánlom. Ott már előre ki vannak fúrva a lyukak raszterenkét, és így nem kell furkálgatni, ráadásul a ledek biztos egyforma távolságra lesznek, mintha az ember maga furkálná a lyukakat.
bravura
2005. szeptember 09. 19:15
ügyes szerelő lehetett:((((
Streetee
2005. szeptember 09. 19:12
Rusi01
2005. szeptember 09. 18:32
szevasztok!!! Van egy fehérvári "zseni" haverom, aki ezzel foglalkozik!!! ö adja a ledet+megcsinálja a panelt+GARANCIÁT IS VÁLLAL!!!!!!!!!!!!
Féklámpa,
hejzetjelzö,
index, stb..
MINDEN MEGOLDHATO!!!!
havalakit érdekel, viszem magammal polushoz!!!!!! Vagy irjatok az oldalamra!!
(egyépként az ország minden részéröl keresik, és postai uton is megoldja!!)
blueboi69
2005. szeptember 09. 18:08
aha. én is akartam ajánlani. tanusitom,h jo bolt. ezen felül van ég 2 ami hasonlo minöségü,de azoknak nincs webcimük.
egyik a microvill a böszörményi ut nagyenyed sarkán a délinél a másik meg budafoki uton van...
Streetee
2005. szeptember 09. 15:53
dirtboy
2005. szeptember 09. 15:51
nincs mit, és merem ajánlani a boltot mert tényleg jó és nagyon olcson hozzá juthatsz bármilyen elektronikus kütyühöz
Streetee
2005. szeptember 09. 15:49
köszönöm az info, Kedves Uram...
dirtboy
2005. szeptember 09. 15:44
Hali, minden féle elektronikai dolgot megtalálsz a LOMEX -ben, ez a lehet piactól nem messze van, ha 14-es villamossal mész lehel előtt 1 el kell leszálni
Streetee
2005. szeptember 09. 15:42
Felhívnám a figyelmet erre a mondtarészre...
"ott egy rendes csaj, alig voltam ott 5 percet má mindent el akart nekem adni a boltba beleértve magát is"
Streetee
2005. szeptember 09. 15:24
Uraim! Dear Grapee & Csődör...

Nagyon köszönöm az infokat...qrva sokat értek belőle...én rátok bíznám ezt a dolgot, DE viszont ellenben busásan megjutalmazlak titeket (nem vicc!!!)
Nagyon köszönöm előre is és akkor 2000@LH megnézzük, mit lehet vele kezdeni...
Grapee
2005. szeptember 09. 12:28
De okos itt vki :D:D

Nagyfényerejű led kell és helló. azt már lefelé úgy szabályozod ahogy akarod.
Ellenállás az áram miatt kell

Viszont amin érdemes elfilózni, az egy jó kis astabil multivibri...

Biciklilámpákban is úgy van megoldva, hogy nem konstans kap x voltot, hanem ha megnézed osszcilloszkópon (remélem jól írtam), akkor sok kis 4szögjelet kap a LED: nagyobb feszkót elvisel - fényesebb lessz.

De mint írtam, ez a része nem nagy was ist das...inkább a fizikai beépítésen fáj a fejem. De majd meet Ákival és megnézzük mit enged a lámpa és a szusiban kialakított hely.
blueboi69
2005. szeptember 09. 12:28
a többesszám a végén odatesz :)
rendör ha jobban megnézi majd tuti kinyir ha meglátja a dolgot... én viszont meg tudom kérdezni mert egyik pokba hátlura kerül ilyen cucc,de az gyári. viszont tudok jobbat is mondani.
www.xenonizzo.hu nálük vettem a xenonizzokat,de vissza is vittem mert nem érte el a kellö hatást. szal ök ajánlottak lees hejzetjelzöket stb. tülök lehet "érdeklödni",hogy milyen led van azokba fényerö stb... hátha adnak infot. van ott egy rendes csaj, alig voltam ott 5 percet má mindent el akart nekem adni a boltba beleértve magát is. szal tuti tud mondani nfot. ha kell telszám azt is tudok mondnai. kiidnulásnka jo. de megkérdem még a pokos kollégát hátha mond okosat!
Grapee
2005. szeptember 09. 12:23
Na akkor hadd vakerjak én is bele, ha már én leszek a szamár meg a rabszolga meg a mittom én mi...

Elmélet szép és jó, megy is az

Ami inkább kérdés:
1. van-e vmilyen előírás a kreszben/törvényben arra vonatkozóan hogy az ilyen lámpamódosításokat be kell jegyeztetni? (ha nem gyári vagy oem). Vagy elég ha elég fényes a fék/helyzetjel. + index?
2. ha valaki tudna netcímet, ahol netán van már ilyenről leírás (pl. hány x canderelles LED kell egy 21 ill. 5W-os lámpa kiváltásához (fényerő miatt)
3. esetleg van valahol egy ilyen átalakítás dokumentálva - neten -> címet ne sajnáljátok ide bedobni.

Köszönjük.

blueboi69
2005. szeptember 09. 12:19
akkor én kurvaértlems vagyok mert értettem... viszont a ledek 1.5volttal is világitanak,de neki gondolom nagyfényerejü kell amit célszerü 2Val járatni. a másik meg,hogy érdemes párhuzamosan kötni midnig és ellenállásokkal beállitani a feszkot mert ha vmelyik elszáll akkor ugrik az egész sor.....

Amugy Áky télleg nem nagy cucc grapeevel ösezdobjuk neked. csak kell hozz ás ok led. a panel neve meg NYÁK, mint nyomtatott áramkör. ja és az áramkörök nem funtak sehova rajta :P
Streetee
2005. szeptember 09. 12:03
éköszi az infokat...igaz, én semmit nem értek ebből, de van egy barátom, aki érteni fogja ezt (Grapee), valószínű Ő fogja összerakni a dolgot...

"Lyuggatott" panelt, merre lehet kapni sztetek???????????
Bishop
2005. szeptember 09. 10:50
Igazából ha már rengeteg ledet veszel célszerű az úgymond katalógus adatokból megnézni a feszültségét mert ez szinenként és fenyerőnként változik..
Példul piros 1,5V zöld 2,2V kék 3V de az áramjukat is korlátozni kell mert különben egy idő után sorba dögelenek meg... Ez lehet egy év lehet egy hónap...
Szóval ha valaki bevásárol közel 1000 db ledet akkor célszerü kicsit odafigyelnie..

Én 6 éve vettem 1000db ledet 3000K-ért.. azóta is van belőle.. tök süti, próbalednek...

Én meg nem vagyok műszerész csak ipari-elektrotechnikus...
Side
2005. szeptember 09. 10:34
Igazából mindegy - mert elég megkérdezni, mikor veszed, h hány V-os.
Mert van egy pár fajta.
Jah, egyébként lehet kapni készen_forrasztott led-es paneleket is - csak az árát nem tudom. - és az tuti, h nem pont olyan, amilyen az autóba is kell.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3
Összesen 56 találat 3 oldalon