myspace.com

Témakör: Real life
aktuális téma
myspace.com

Sziasztok! gondoltam nyitok egy ilyen topicot,mert eddig nem nagyon láttam hogy lett volna szó erről a hasznos kis oldalról.hasonló az iwiw-hez,csak ezerszer jobb,a profilodat személyre szabhatod,az oldaladon blogot is vezethetsz akár,videót tehetsz fel,zene mehet az oldal alatt,ezenkívül még egy hasznos tulajdonsága hogy az iwiw-vel ellentétben ez világméretű..mellesleg rengeteg hírességnek van saját "májszész" oldala (pl.:madonna,fatboy slim,real madrid,és a sort még hosszasan lehetne folytatni) szóval én mindenkit buzdítok arra hogy csináljon saját myspace profilt,mert jópofa és hasznos oldal.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
@coupe
2006. november 23. 18:23
reg.hogyan működik?
LENSZ
2006. november 23. 18:21
Sziasztok!

gondoltam nyitok egy ilyen topicot,mert eddig nem nagyon láttam hogy lett volna szó erről a hasznos kis oldalról.hasonló az iwiw-hez,csak ezerszer jobb,a profilodat személyre szabhatod,az oldaladon blogot is vezethetsz akár,videót tehetsz fel,zene mehet az oldal alatt,ezenkívül még egy hasznos tulajdonsága hogy az iwiw-vel ellentétben ez világméretű..mellesleg rengeteg hírességnek van saját "májszész" oldala (pl.:madonna,fatboy slim,real madrid,és a sort még hosszasan lehetne folytatni)

szóval én mindenkit buzdítok arra hogy csináljon saját myspace profilt,mert jópofa és hasznos oldal.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!