Nem lehet közterületen pisilni?

Témakör: Real life
aktuális téma
Nem lehet közterületen pisilni?

Pár perce büntetett meg a rendőr azért mert közterületen pisilem????? No de miért, hiszen csak megöntöztem a növényeket!!!!!!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9
PYTHON
2005. november 20. 01:19
huhh,ehhez már ilyen későn nincs lelkierőm,de majd lehet írok.
brigiza
2005. november 20. 01:16

Két pisilés között légyszi' foglalkozzatok egy picit ezzel is:

"Sziasztok!

Tanulmányaimhoz dolgozatot írok a szubkultúrákról, s azon belül az autózást választottam témának, kiélezve az egészet arra, hogy csoportosulás a carStyling köré, a carStyling, mint összetartó erő és mozgatórugó.

Ehhez szeretném a segítségeteket kérni, mégpedig a következőképpen: ha érzel magadban némi késztetést, foglald össze néhány mondatban, hogy
- mit jelent számodra az autód
- mióta foglalkozol vele
- tartozol-e a carStylingon kívül valamilyen másik autós klubhoz, csoporthoz
- milyen ötlettől vezérelten regisztráltál az Oldalon
- részt szoktál-e venni találkozókon, rendezvényeken, versenyeken (nézőként, vagy versenyzőként)
- gazdagodtál-e (szellemileg), tanultál-e, szereztél-e tapasztalatokat, barátokat, (tuning)autós társakat amióta az Oldalon vagy
- vélemény a az alábbi dolgokról: nők a volán mögött; tuner nők; aréna; pontozás; gyári és nem gyári autók
- mennyire kiélezett, vagy kiélezett-e egyáltalán a viszony a userek között (aréna, retek-zsír, gyári autó, nem gyári autó témákra gondolva)
- márkák, azaz leginkább egyes márkák tulajdonosai, fanjai közötti feszültség (jelent-e autós körökben hátrányos megkülönböztetést az, ha valakinek alacsonyabb kategóriájú autója van)
- Azoknak a véleményére is kíváncsi vagyok, akik „csak” tanulni, tapasztalatokat gyűjteni jöttek az Oldalra, esetleg autó nélkül vannak fent, de úgy érzik, hogy részesei a bővülő autós kultúrának, vagy a későbbiekben szeretnének azzá válni
-
- stb….stb…

Minden hozzászólást, véleményt szívesen fogadok e-mailben ([email protected]), vagy az oldalamon – akár privát üzenetként is. A kapott információkat természetesen csak saját felhasználásra gyűjtöm, valamint a válaszok érkezhetnek név nélkül, a csak retkezésre használt usereddel is.

Előre is köszönöm Mindenkinek!

Iza"

_VR6_
2005. november 20. 01:13
de sajna a barátnőm barátnője
_VR6_
2005. november 20. 01:12
Tisztelet a kivételnek! Ismerek egy tuti rendőr csajt, aki nagyon fullos!
PYTHON
2005. november 20. 01:10
ezde komoly topik,amúgy multkor haveromékat nembüntették meg érte
DJ RUSH99
2005. november 20. 01:09
ez aztán a topic
_MIKE_
2005. november 20. 00:52
amugy az a baj h rendőrrel csak rossz élményem van szinten..Focimeccsen gecik..utakon szopatnak...ha nicns semmi is bekéd kötnek..PErsze van egy bizonyos kivétel de az kevéd...( sajnélom tényleg h iylen véleményme van de ez az igazság és ami a szivemen az a számon
_VR6_
2005. november 20. 00:46
Fachee
2005. november 20. 00:44
No comment,de csatlakoznk a comment végéhez...
_MIKE_
2005. november 20. 00:33
topic nevéhez hozzáfüzés:)

3an mentünk belvárosban (elég szar környék...ki kocsmából)én szerencsére elmentem wc-re 2 havewrom nem... utközben pisi...de közben volt náluk sör is:) 15ezer per kopf ...:)a rendőr még boxolni is akart h ránk bizonyitson még valakit...KURVA ANYJUKAT ÖSSZES MOCSKOS RENDŐR(tisztelet a kivételnek)
Zolman
2005. november 20. 00:21
meyer team
2005. november 20. 00:06
amúgy meyer23 a rendes usernevem, minnyá felveszlek kedvencnek, most lépek me nyomnom kell arénát........puszo
corsica86
2005. november 20. 00:06
Amúgy most az van, h a haverok látták a balesetet..az autó a barátnőm nagybátyjáé, azt mondta, h ő törte össze, és abból nincs akkora gáz...de ha kiderül, h én voltam, akkor minden az én nyakamba zúdul
meyer team
2005. november 20. 00:05
csak szigorúak.......de csak jot akarnak és azért mert féltenek......
corsica86
2005. november 20. 00:04
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Összesen 167 találat 9 oldalon