Parkolási büntetés????
aktuális téma

Szevasztok!most kaptam levelet 2002.11.08 nem volt parkolojegyem!!!és most küldik a birságot???
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ezzel maximálisan egyetértek

Az tény, hogy Magyarország lakosságának a gondolkodásmódja túlnyomó többségben elég érdekes! Ahogy írod szó szerint igaz ez a gondolkodásmód, hogy ha nekem rossz, akkor nehogy már a másiknak jó legyen vagy ha nekem jó, akkor a másiknak nehogy jó legyen. Irigy, kicsinyes és gonosz gondolkodásmód.
Az eltévelyedett értékrend, hogy mit látnak normálisnak és mit nem az a szülők szégyene, hogy össze tudták hozni a gyereket, de normálisan törődni a gyerekkel már nem tudtak. A nevelés pedig a szülő feladata, nem az iskoláé. Sajnos az iskolában is sok baromságot tanítanak (pl. aktuális politikai irányzat szerint)! A legnagyobb baromság még a tv elé berakni a gyereket! A médiában rengeteg hülyeség van, de azért vannak jó dolgok is, de sajnos több a rossz! Ha egy szülő nem magyarázza el egy gyereknek, hogy mi valóság és mi mese és mi ökörség és mi nem, mi illik és mi nem, akkor nem csoda, hogy olyan aberált lesz a gyerek, mint amilyen most a világ. A másik dolog még, hogy egy ideje nyavajognak a testi fenyítés ellen! A gyereknek néha kell egy pofon nevelő céllal a miheztartás végett. Egy időben adott pofon többet ér, mint kismilió rimánkodás vagy szóbeli nevelési próbálkozás! Nem kell agyonverni a gyereket vagy állandóan püfölni, de amikor elösször olyan dolgot tesz, amit nem kellene, akkor oda kell csapni a seggére (vagy ha olyna idős, akkor egy pofont adni neki)! Sírni fog, meg hisztizni vagy duzzogni, de hagyni kell had hisztizzen, duzzogjon és sírjon! Elég hamar ráun és rájön, hogy többet ilyent nem kellene csinálnia és miért is kapta.
Az eltévelyedett értékrend, hogy mit látnak normálisnak és mit nem az a szülők szégyene, hogy össze tudták hozni a gyereket, de normálisan törődni a gyerekkel már nem tudtak. A nevelés pedig a szülő feladata, nem az iskoláé. Sajnos az iskolában is sok baromságot tanítanak (pl. aktuális politikai irányzat szerint)! A legnagyobb baromság még a tv elé berakni a gyereket! A médiában rengeteg hülyeség van, de azért vannak jó dolgok is, de sajnos több a rossz! Ha egy szülő nem magyarázza el egy gyereknek, hogy mi valóság és mi mese és mi ökörség és mi nem, mi illik és mi nem, akkor nem csoda, hogy olyan aberált lesz a gyerek, mint amilyen most a világ. A másik dolog még, hogy egy ideje nyavajognak a testi fenyítés ellen! A gyereknek néha kell egy pofon nevelő céllal a miheztartás végett. Egy időben adott pofon többet ér, mint kismilió rimánkodás vagy szóbeli nevelési próbálkozás! Nem kell agyonverni a gyereket vagy állandóan püfölni, de amikor elösször olyan dolgot tesz, amit nem kellene, akkor oda kell csapni a seggére (vagy ha olyna idős, akkor egy pofont adni neki)! Sírni fog, meg hisztizni vagy duzzogni, de hagyni kell had hisztizzen, duzzogjon és sírjon! Elég hamar ráun és rájön, hogy többet ilyent nem kellene csinálnia és miért is kapta.
csak az a baj, hogy ezt látja mindenki normának és azt hiszik ez a helyes!!!!azért mert van egy fullos autója azt nem azt jelent övé a világ!!de azért van a magyar gondolkodás is mellé,ami elég szégyelni való!ha nekem szar, hát legyen neki is az..Igen nem megoldás ha kiszúrom a kerekeit de roppant idegesítő látvány az ilyen!!!
Lényeg,hogy én teljes mértékben undorítónak tartom azt,hogy nem tisztelik őket!megvan álldva így is szegények élete!!
Lényeg,hogy én teljes mértékben undorítónak tartom azt,hogy nem tisztelik őket!megvan álldva így is szegények élete!!
Az ilyenek tartoznak abba a körbe, amit említettem,h ogy az erkölcsi értékrendjükkel súlyos probléma van.
Ha van rá lehetőség, hogy máűshová parkoljon és nem a szükség viszi rá, akkor nagyfokú bunkóság a dolog.
Azzal viszont nem fogod megoldani, hogyha kiszúrod a kerekeit, hanem a felnövekedő generáció nevelésével tudod elérni azt, hogy az ilyen dolog ne menő legyen, hanem szégyelni való dolog.
Ha van rá lehetőség, hogy máűshová parkoljon és nem a szükség viszi rá, akkor nagyfokú bunkóság a dolog.
Azzal viszont nem fogod megoldani, hogyha kiszúrod a kerekeit, hanem a felnövekedő generáció nevelésével tudod elérni azt, hogy az ilyen dolog ne menő legyen, hanem szégyelni való dolog.
Igen vannak olyan dolgok amiknél nem a szabályos megoldás a megfelelő(számunkra), biztos mindenkivel fordult már ez elő!!de az élet külömböző területein!viszont itt nem ez aprobléma hanem az hogy, minek kell beáálni azoknak szerencsétleneknek a helyére!!!megy be mondjuk a west-end parkolójába, mindenhol a mozgássérűlt parkolóban fullos autók állnak!!kártya sehol,ok nincs(nem is lehet)!!hát szúrnám ki a kerekét annak a vadbaromnak!!!!!!
Hány millió autó fordul meg Magyarországon?
Nekem ehez kicsit gyenge a memóriám.

Nekem ehez kicsit gyenge a memóriám.

G_E_R_I
2008. augusztus 07. 01:00
Mondjuk az a legjobb, hogy minden autóról tudod, hogy ki a tulajdonosa. 

Vagy nincs a szabály megszegéséből probléma. pl. a kutya sem parkol oda és éppen neked jól jön pár percre a szabad parkolóhely.
G_E_R_I
2008. augusztus 07. 00:59
Akkor a megélhetési bűnözőkkel sem kell foglalkozni, érthető és elfogadható, amit tesznek, mert ugye mi miatt teszik...
Tényleg érdekes a látóköröd.
Egyébként már láttam a filmet.
Tényleg érdekes a látóköröd.
Egyébként már láttam a filmet.

Én azt mondom, hogy az életben számtalan olyan szituáció adódik, amikor előfordul, hogy a szabályokat meg kell szegni, mert nem jó a szabály az adott szituációra.
Ha minden ember olyan lenne, hogy cska akkor szegné meg a szabályokat, ha muszály, akkor nem lenne gond az életben, de a probléma ott van, hogy az emberek többségének nincs normális erkölcsi értékrendje és ebből ered, hogy az élet olyan, amilyen.
Ha minden ember olyan lenne, hogy cska akkor szegné meg a szabályokat, ha muszály, akkor nem lenne gond az életben, de a probléma ott van, hogy az emberek többségének nincs normális erkölcsi értékrendje és ebből ered, hogy az élet olyan, amilyen.
jó de az pont egy hely az ezerből!de itt álltalánoságról van szó!!!!nem csak azon a helyen forúl elő,hanem számtalanon, amit használnának is a mozgássérültek de nem tudnak!!!.......
Nem sz*rom le, de mozgássérültek nem szoktak menni oda abban az időben és az egész évben 1 órát van használva az a parkolóhely (akkor is reggel 9 és 11 között)! Ezt tapasztalatból tudom.
mivel nem ajánlott levélben jött, ezért ne is foglalkozz vele!
igen csak te is leszarod a mozgásérűlted,azzal , hogy a helyére állsz!!mert lehet neked -2km, de neki meg sokkal nagyobb erőfesztítésbe kerűl máshol kiszálnia,mert ugye ő is mehetne időpontra!!!
Pont ez a baj, hogy lesz*rják az emberek a másik problémáját! Amikor egy sz*r napod van tudod mekkora örömet tud okozni egy szabad parkolóhely és hogy nem ekll aznap 20km-t baligálnod csak 18-at?
de ezek az okok akkor sem mentesítenek fel, hogy oda állj!mert mindenki jár hivatalba meg mindenki jár orvoshoz!akkor kiírom a kocsimra hogy bocsi de "kifogtam egy szerpentines szakaszon egy lassú gépjárművet és időpontra jöttem"!!hát biztos a kutyát nem érdekli!
Na, ez jó ötlet és igazad is van! A digitális fénykép hamisítható!
Csáó! Nekem csak annyi hozzáfűzni valóm van az egészehez hogy nekem már ügyvédek küldözgetik a leveleket hogy fiezessek Xezer forintot, na én írta az ügyvédnek e-mailt hogy küldjön nekem nem digitális fotót akkor elhiszem! Erre mit küld? digitálisat! leszarom a fejüket nem fogok nekik egy fillért se fizetni! Volt hogy a Centrum 25ször kiküldött mindíg más időponttal egy utcát ahol parkoltam na nekik is megírtam ezt több nem is jött! De még mindíg zaklatnak a legelső kocsimmal hogy fizessem ki! Hát bizony egyet se fizetek be!

Időpontra kell néha és néhány helyre menni! Amikor emg egész nap hivatalból hivatalba rohangálsz és mindenhová időpontra mész, akkor elég szoros is lehet a menetrend, mert pl. kifogsz egy szerpentines szakaszon egy lassú gépjárművet vagy egy baleset miatt dugó van és a hivatal tőled 20km-re van.
Nem mindneki lakik olyna helyen, hogy pár km-t kelljen cska baligánia! Van amikor több száz km-t is le kell vezetnie az illetőnek, hogy mindent elintézzen.
A mentőről meg anynit, hogy mire ide kiér a mentő az jobb esetben fél óra, rosszabb esetben meg még több és álltlaában van bőven dolga, szóval fél óra alatt nem fog kiérni! Amíg én meg beérek a korházba az meg 15-20 perc, mert ahol lakok ott nincs korház, csak pár környező városban.

Nem mindneki lakik olyna helyen, hogy pár km-t kelljen cska baligánia! Van amikor több száz km-t is le kell vezetnie az illetőnek, hogy mindent elintézzen.
A mentőről meg anynit, hogy mire ide kiér a mentő az jobb esetben fél óra, rosszabb esetben meg még több és álltlaában van bőven dolga, szóval fél óra alatt nem fog kiérni! Amíg én meg beérek a korházba az meg 15-20 perc, mert ahol lakok ott nincs korház, csak pár környező városban.

ha halálán van a gyerek akkor kihívom a mentőt,mert kitudja milyen dugó van a városba vagy hogy érek be , hivatalba meg fél nappal előtte kell menni,hogy sorba érj....példákat lehet sorolni de ezek mentegetőzések....
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!