Tiszaújvárosi Tuning Club
aktuális téma

TISZAÚJVÁROSI TUNING CLUB
Néhány szót ejtsünk rólunk: A Tiszaújvárosi Tuning Club megalakulásának elsődleges célja, hogy a külföldi példák alapján, egy egységes, összetartó autós közösséget hozzon létre. Minden autós jelentkezését szívesen látjuk, az ötleteket, javaslatokat és kritikákat nagy örömmel fogadjuk! Szeretnénk közelebb hozni egymáshoz a város és környékén élő 'tuning' autótulajdonosokat, találkozókat szervezni nekik, ötletekkel, technikai infóval segíteni autója szépítgetését. Szívesen fogadjuk minden olyan autós és rajongó jelentkezését, aki szereti az autókat és szeretne tartozni valahová, és természetesen a tuning világ megszállottja.
Testvér club: Barcikai Street Club WEB: BSC
Tibi oldalai: LEDAuto.hu, Számlap.hu
Plíz tegyétek fel a linket az oldalaitokra, cserébe viszonteladói árakat kaptok! Köszi!

Néhány szót ejtsünk rólunk: A Tiszaújvárosi Tuning Club megalakulásának elsődleges célja, hogy a külföldi példák alapján, egy egységes, összetartó autós közösséget hozzon létre. Minden autós jelentkezését szívesen látjuk, az ötleteket, javaslatokat és kritikákat nagy örömmel fogadjuk! Szeretnénk közelebb hozni egymáshoz a város és környékén élő 'tuning' autótulajdonosokat, találkozókat szervezni nekik, ötletekkel, technikai infóval segíteni autója szépítgetését. Szívesen fogadjuk minden olyan autós és rajongó jelentkezését, aki szereti az autókat és szeretne tartozni valahová, és természetesen a tuning világ megszállottja.
Testvér club: Barcikai Street Club WEB: BSC
Tibi oldalai: LEDAuto.hu, Számlap.hu
Plíz tegyétek fel a linket az oldalaitokra, cserébe viszonteladói árakat kaptok! Köszi!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Szoktatok még összejárogatni, találjozókat szervezni? Vagy már nem igazán működik a TTC?
szétvertem a tvm, miért kell egy versenynél az aszfaltot camerázni ???? a barom 

És sikerült

Mondjuk ezekre a 10 másodperces időkre, már nem is emlékeztem

2012 legjobb buli utáni sms-ei!
Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!!
Jajaja itt is nagyon durva a buli...épp az elöbb hánytam tarkón
valakit...szerencsére nem látták h ki volt:D..és most mindenki engem keres..köztük vagyok én is:D
Pedig itthon még megvolt az elhatározás, hogy szakítok vele. Aztán mikor találkoztunk, már nem volt kedvem problémázni. Helyette leszopt...am a kocsiban.
Reggel nagy para volt. Nem tudtam hol vagyok. Nem barátnőnél, nem haveroknál. Aztán rájöttem, hogy fordítva fekszem az ágyamban..
Megdugtam Tamás anyját. K.rvajó volt, nagyon tud a vén lotyó. (Tamásnak küldve)
Bazmeg, reggel 8kor a rendőrség keltett fel azzal, hogy én libát loptam... Azt hittem félreértés, de kis idő múlva beugrott, hogy mégsem...
Bocs nem fogok odaérni, elég csúnya este lett. Megkérdem a mellettem alvó lány nevét, megdugom mégegyszer és indulok. (13:37)
Utolsó képem a tegnap estéből hogy bemegyek egy boltba piát venni...reggel 140 rugóval ébredtem a zsebembe :S Segítsetek lehet köröznek ! :S
A csaj azt mondta szakítsunk, de én nem is ismerem..
Te emlékszel miért vittük föl a 10-re a tuját és a két téglát?
Hamarabb néztem meg a gyűrűsujját mint a mellét. Öregszem...
A fű sem segített. Szarabb a kedvem, de legalább félek a felhőktől és a tücsköktől
"Most ébredtem, nemtom hol vagyok. Asszem elloptam egy fűnyírot. Ti merre?" "Gyere be a házba aztán majd megbeszéljük."
Nem érek oda! Z-vel vok balesetin, mamus protkóját ragasztotta a szeme fölé, de nem jött le, most meg a hígító csípi a szemét. A papagáj sincs még meg,ha látod szólj! Puszi.
Végtagonként egy ember vitt haza, miközben brekegtem, mert békának képzeltem magam. Jó buli volt.
Tegnap hokisisakban hánytam víz alatt. Király!
Ki gyantázta le a seggem??
Gratulálok Töki! Háton fekve hánytál, miközben a Marseilles-t énekelted! Sosem láttam hasonlót!
Valaki megosztaná velem, hogy mi történt az elmúlt 4 napban???
Felhívtam vérző f@sszal anyámat, hogy most mit csináljak. Erre kiröhögött és letette.
Reggel anyád kocsijában ébredtem. Ötletek?
Szia! Kerestelek tegnap a buliban. Megtaláltalak?
"Rohadt szarul vagyok, olyan jó lenne, ha itt lennél" - totál részeg pasimtól, aki mellettem feküdt az ágyban -
"Azt hiszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni" - válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád Amúgy hol a répában vagy?"
Felmentünk hozzá dugni. Ott találtuk a pasiját aki épp szexelt... a csajommal.
Az előbb be kellett nyúljak a húgom táskájába, kikapcsolni a vibrátort, hogy ne hallják meg a szülők. Na milyen báty vagyok?
Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok!
Hülye 5let volt tőled, hogy a lépcsőházban síeltél, de az ajtót nyitó nénit, akit elütöttél, a mentősök a diliosztályra vitték. Nem hittek neki a cserbenhagyásos síelőről..
Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!!
Jajaja itt is nagyon durva a buli...épp az elöbb hánytam tarkón
valakit...szerencsére nem látták h ki volt:D..és most mindenki engem keres..köztük vagyok én is:D
Pedig itthon még megvolt az elhatározás, hogy szakítok vele. Aztán mikor találkoztunk, már nem volt kedvem problémázni. Helyette leszopt...am a kocsiban.
Reggel nagy para volt. Nem tudtam hol vagyok. Nem barátnőnél, nem haveroknál. Aztán rájöttem, hogy fordítva fekszem az ágyamban..
Megdugtam Tamás anyját. K.rvajó volt, nagyon tud a vén lotyó. (Tamásnak küldve)
Bazmeg, reggel 8kor a rendőrség keltett fel azzal, hogy én libát loptam... Azt hittem félreértés, de kis idő múlva beugrott, hogy mégsem...
Bocs nem fogok odaérni, elég csúnya este lett. Megkérdem a mellettem alvó lány nevét, megdugom mégegyszer és indulok. (13:37)
Utolsó képem a tegnap estéből hogy bemegyek egy boltba piát venni...reggel 140 rugóval ébredtem a zsebembe :S Segítsetek lehet köröznek ! :S
A csaj azt mondta szakítsunk, de én nem is ismerem..
Te emlékszel miért vittük föl a 10-re a tuját és a két téglát?
Hamarabb néztem meg a gyűrűsujját mint a mellét. Öregszem...
A fű sem segített. Szarabb a kedvem, de legalább félek a felhőktől és a tücsköktől
"Most ébredtem, nemtom hol vagyok. Asszem elloptam egy fűnyírot. Ti merre?" "Gyere be a házba aztán majd megbeszéljük."
Nem érek oda! Z-vel vok balesetin, mamus protkóját ragasztotta a szeme fölé, de nem jött le, most meg a hígító csípi a szemét. A papagáj sincs még meg,ha látod szólj! Puszi.
Végtagonként egy ember vitt haza, miközben brekegtem, mert békának képzeltem magam. Jó buli volt.
Tegnap hokisisakban hánytam víz alatt. Király!
Ki gyantázta le a seggem??
Gratulálok Töki! Háton fekve hánytál, miközben a Marseilles-t énekelted! Sosem láttam hasonlót!
Valaki megosztaná velem, hogy mi történt az elmúlt 4 napban???
Felhívtam vérző f@sszal anyámat, hogy most mit csináljak. Erre kiröhögött és letette.
Reggel anyád kocsijában ébredtem. Ötletek?
Szia! Kerestelek tegnap a buliban. Megtaláltalak?
"Rohadt szarul vagyok, olyan jó lenne, ha itt lennél" - totál részeg pasimtól, aki mellettem feküdt az ágyban -
"Azt hiszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni" - válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád Amúgy hol a répában vagy?"
Felmentünk hozzá dugni. Ott találtuk a pasiját aki épp szexelt... a csajommal.
Az előbb be kellett nyúljak a húgom táskájába, kikapcsolni a vibrátort, hogy ne hallják meg a szülők. Na milyen báty vagyok?
Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok!
Hülye 5let volt tőled, hogy a lépcsőházban síeltél, de az ajtót nyitó nénit, akit elütöttél, a mentősök a diliosztályra vitték. Nem hittek neki a cserbenhagyásos síelőről..
Szilveszteri ABC!
A- Alkohol
B- Buli
C- Cigi
D- Drog
E- Eszméletlen party hangulat
F- Falazás a havernak! :D
G- Géza!!Úristen üres a
poharad!!:P
H- Hallod!Önts még egyet!
I- Iszunk amíg bírunk :D
J- Jönnek a rendőrök! Futás!
K- Ki kér még egy kis piát?
L- Léccii önts még!!
M- Másnaposak vagyunk?!
N- Nem találok haza!!
O- Otthon vagyok??
P- Piaa!!! :D
R- Remek,lehánytam a
ruhámat!!:/
S- Sajna vége az estének!!
T- Tuti volt a buli!!
U- Utálom,ha nincs pia!!
V- Végre haza találtam!! :D
Z- Zarándokolj már haza!!
Nagyon boldog Új évet kívánok mindenkinek!
A- Alkohol
B- Buli
C- Cigi
D- Drog
E- Eszméletlen party hangulat
F- Falazás a havernak! :D
G- Géza!!Úristen üres a
poharad!!:P
H- Hallod!Önts még egyet!
I- Iszunk amíg bírunk :D
J- Jönnek a rendőrök! Futás!
K- Ki kér még egy kis piát?
L- Léccii önts még!!
M- Másnaposak vagyunk?!
N- Nem találok haza!!
O- Otthon vagyok??
P- Piaa!!! :D
R- Remek,lehánytam a
ruhámat!!:/
S- Sajna vége az estének!!
T- Tuti volt a buli!!
U- Utálom,ha nincs pia!!
V- Végre haza találtam!! :D
Z- Zarándokolj már haza!!
Nagyon boldog Új évet kívánok mindenkinek!
Nagyon sok boldog karácsonyt mindenkinek

- Drágám ősvezér vagyok.
- Milyen ősvezér???
- Itt Tas
- Milyen ősvezér???
- Itt Tas
Cyber-mellek:
(o)(o) tökéletes mell
( + )( + ) szilikon-mell
(*)(*) magasan ülő mellbimbók
(@)(@) nagy mellbimbók
(oYo) "felnyomott" mellek
(^)(^) fázó mell
(:o)(o) Drakula által megharapott mell
o/o/ nagymama lógó mellei
( - )( - ) a zuhanyozó ajtajára nyomott mell
()() Kate Moss mellei
( o Y o ) Playboy középső oldaláról való mell
(o)(o) tökéletes mell
( + )( + ) szilikon-mell
(*)(*) magasan ülő mellbimbók
(@)(@) nagy mellbimbók
(oYo) "felnyomott" mellek
(^)(^) fázó mell
(:o)(o) Drakula által megharapott mell
o/o/ nagymama lógó mellei
( - )( - ) a zuhanyozó ajtajára nyomott mell
()() Kate Moss mellei
( o Y o ) Playboy középső oldaláról való mell
Sziasztok! Ma sikerült elintézni a city sörözőt, le van foglalózva, már tényként lehet tekinteni, hogy a miénk szilveszter alkalmából! Mindenkit várunk szeretettel!

Eddig biztos résztvevők:
-Robi
-Peti+barátnő
-Laci+barátnő
-Zsolti
-Keke+barátnő
-Én+Enikő
A barátnők nem lettek megnevezve, mert nem fix

Eddig biztos résztvevők:
-Robi
-Peti+barátnő
-Laci+barátnő
-Zsolti
-Keke+barátnő
-Én+Enikő
A barátnők nem lettek megnevezve, mert nem fix

KÉrvényezheted ... de ezt mi nem tudjuk elvenni

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Kellemes karácsonyt mindenkinek!