akik nem mehetnek,hát ez aztán fantasztikus,akkor kik mehetnek?
FutaMan válasz erre 2008.04.05. 13:51:47 (21049)
Mivel a blogom nem megy, ide írom az alábbiakat!
Ave:
Köszönöm hogy órákon keresztül álltál a kordonnak feszülve, és hogy a film érdekesebb, és izgalmasabb lett, mint maga a kinti esemény! A film nézője nem látta, hogy a helyszínen mennyi ideig vártunk a semmire, illetve milyen egyéb kellemetlen helyzetek adódtak. Jó volt azokat a kocsikat látni, akik jövő hét vasárnap nálunk futnak majd!
Sanyi:
Elnézést kérek, mert amikor láttalak ellenzéki körgyűrűben voltál, kifele menet pedig én voltam elfoglalva, és elkerültük egymást! Sikeres felkészülést kivánok a vasárnapra a címvédéshez, mert Witold teljesen új járművel érkezik, a fehér CRX is jelen lesz, illetve készülnek még más meglepetésekkel is a külföldiek!
Fórum:
Sajnálom, hogy egyeseknek kellemetlenséget okoztam az értesítéssel! Ma délre a közel 4000 címünkből, kitöröltem azokat, akiknek ez próblémát jelenthet! A hiba oka, hogy csak versenyenként tartjuk karban az adatbázist. A kézzel írott levél pedig olcsóbb, mint az etikettes címzés. Az üzeneteinkre pedig kár válaszolni, mert törlésre kerülnek!
Az Evo & Neo Dragracing páros hibáival kapcsolatban pedig megjegyezném, hogy egyre toleránsabbak a fórumozók, és egyre kevésbbé adnak hangot a kritikáknak! Remélem, hogy ez annak a jele, hogy többen is látják már, hogy a legjobb gépezetekben is adódhatnak technikai, és szervezési hibák, bárhol, bármikor...
A lacházi eredményekkel kapcsolatban pedig láthatjátok, hogy ha az ember egy saját fejlesztésű programmal kezd dolgozni, minden verseny után egy kicsit fejlesztenie kell, illetve az éles teszten jönnek ki a tényleges hibák! Hogy ez mekkora meló, illetve mennyi nem várt kérdés adódhat még egy ilyen fejlesztés során, azt senki nem látja előre!
Jogi helyzet:
Bízom abban, hogy a jelenlegi helyzet még áprilisban megoldódik, http://www.mgysz.hu/mgysz/kozlemenyek/2008.eltiltas_alk.pdf
Adataink szerint: 424 egyedi nevezés érkezett a két tiltott rendezvényre, melyből 31 versenyző 2008. dec 31-ig eltiltásra került! A gépátvételen nem kap rajtengedélyt, licencet nem válthatnak, eredményei nem lesznek!
Ime a a tiltólista, mely Április 12-én érvényben van, de 13-án nincs!
APPEL JANOS
BABLONKAY KORNEL (Előre is köszönöm, hogy nem jön el a versenyre!)
BENYA TAMAS
BÖÖSI TÜNDE
CZIHÁT CSABA
CZIRÁKI KÁROLY
CSÁK ZSOLT
DEAK SANDOR
DUDÁS JÁNOS
ÉKES ATTILA
ERDŐS CSABA
FAZEKAS GÁBOR
HETÉNYI ANDRÁS
KESZTHELYI BALÁZS
KOVÁCS PÉTER
KOVÁCS SZABOLCS
KUTASI RICHÁRD
MÉSZÁROS JÓZSEF
MORVAI GÁBOR
PAPP ZOLTÁN (Előre is köszönöm, hogy nem jön el a versenyre!)
PASTI ZOLTAN
PÉTER NORBERT
PLATZ DÁVID
REKETTYEI TAMÁS
SCHUSTER ZOLTÁN
SZABÓ FERENC (Előre is köszönöm, hogy nem jön el a versenyre!)
TIVORÁN GYÖRGY
TORNAI PÉTER
VARGA OLIVÉR
VOGELSINGER SÁNDOR
WUNDER TAMÁS
A jövő héten pedig egy teljesen új rendezvénnyel találkozhattok, melyet közel 20 lényegi pontban változtattunk, és fejlesztettünk a látogatói, és versenyzői igények alapján! Természetesen a verseny végeztével részleteiben leírom, hogy hiteles legyen... aki meg nem hiszi járjon utána!