Vélemény a Rába Ringi gyorsulásról!
aktuális téma

Akkor született bennem ez az ötlet, hogy csinálok egy új témát, amikor most vasárnap a Rába Ringen 3 órát kellett várni a tűző napon az autósoknak 1 gyorsulásért, miközben a motorosok 1 óra alatt legalább 5x mentek. Kiváncsi vagyok a véleményetekre és a tapasztalatokra.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hy Skacok!
Ezekről a problémákról már én is tudok, és már rá is jöttem a probléma megoldására. A depó is át lesz faragva, hogy ne lehessenek bújkálások. A másik, és ez csak javaslat, hogy reggel már 1/2 9-től nyomjuk a futamokat, és aki tud, az a szeptember 12-i versenyre jöhet időben, és akkor sokat tud majd menni. A kaszkadőr show meg csak most volt kettő. Üdv: Joe
Ezekről a problémákról már én is tudok, és már rá is jöttem a probléma megoldására. A depó is át lesz faragva, hogy ne lehessenek bújkálások. A másik, és ez csak javaslat, hogy reggel már 1/2 9-től nyomjuk a futamokat, és aki tud, az a szeptember 12-i versenyre jöhet időben, és akkor sokat tud majd menni. A kaszkadőr show meg csak most volt kettő. Üdv: Joe
Tobb problema is van, pl. miert van az, hogy valaki autoval is sokkal tobbszor tud menni, mig aki sorban all rendesen, max. koronkent egyet.
Lassan porognek a futamok.
Amint elmennek, mar kellene beallni a kovetkezo parnak egybol.
Kaszkadorshow egy is boven eleg.
Autos rendezvenyen nem csak sört kellene arulni. Udito eloszor csak meleg volt, aztan meg semmilyen. Milyen mar az ilyen bufes, magaval szur ki?!
Motorosok sajnos ugyannyian vannak mint az autosok es ok is ugyanannyit tudtak menni elvileg! Az persze mas kerdes, hogy ki hanyat.
A legtobbet rajtolok listajaban az elso 30-ban csak ket auto van, ket Corvette, plusz egy Citroen Visa, a tobbi mind motoros, a legtobbet probalkozo kavedaralos (B2-es kat) 19x (!) ment, mig a 30. (B3-as) 8x.
Ha csak az idomeroket nezzuk, akkor
1x probalkozott 37 fo
2x ment 31 fo
3x 45
4x 15
5x 14
6x 7
7x 5
8x 9
9x 3
10x 5
11x 2
14x 1
16x 1 ember.
Lassan porognek a futamok.
Amint elmennek, mar kellene beallni a kovetkezo parnak egybol.
Kaszkadorshow egy is boven eleg.
Autos rendezvenyen nem csak sört kellene arulni. Udito eloszor csak meleg volt, aztan meg semmilyen. Milyen mar az ilyen bufes, magaval szur ki?!
Motorosok sajnos ugyannyian vannak mint az autosok es ok is ugyanannyit tudtak menni elvileg! Az persze mas kerdes, hogy ki hanyat.
A legtobbet rajtolok listajaban az elso 30-ban csak ket auto van, ket Corvette, plusz egy Citroen Visa, a tobbi mind motoros, a legtobbet probalkozo kavedaralos (B2-es kat) 19x (!) ment, mig a 30. (B3-as) 8x.
Ha csak az idomeroket nezzuk, akkor
1x probalkozott 37 fo
2x ment 31 fo
3x 45
4x 15
5x 14
6x 7
7x 5
8x 9
9x 3
10x 5
11x 2
14x 1
16x 1 ember.
Elég szarul volt megoldva, hogy a streetfighter show az autós gyorsulás alatt volt.
Az igaz, hogy tényleg nagyon sokan voltak.
A motorosok 8-11 utána az autós. Szerintem ez így sokkal jobb lenne. Én úgy gondolom, hogy az emberek 95%-a nem ismeri a motorokat csak úgy, hogy zöld, meg piros. Igazán nem annyira látványos. Tehát akit érdekel az kimenne már reggel, akit nem az meg délben.
Az autók azért izgalmasabbak (Pl: ,,kispók lenyom mindent").
Dehát nem én szervezem.
Amúgy tényleg elég szinvonalas.
Az igaz, hogy tényleg nagyon sokan voltak.
A motorosok 8-11 utána az autós. Szerintem ez így sokkal jobb lenne. Én úgy gondolom, hogy az emberek 95%-a nem ismeri a motorokat csak úgy, hogy zöld, meg piros. Igazán nem annyira látványos. Tehát akit érdekel az kimenne már reggel, akit nem az meg délben.
Az autók azért izgalmasabbak (Pl: ,,kispók lenyom mindent").
Dehát nem én szervezem.
Amúgy tényleg elég szinvonalas.
No panic, Joe bácsi majd kitalál valamit a problémára!
Benne legalább megvan az esély a változásra, nem mint máshol, ugye...
Én nem voltam most, de amiken idén voltam, arról csak azt tudom mondani, hogy a legszínvonalasabb magyar gyorsulási verseny!
Talán pont emiatt lett az, ami lett, amivel nem számolt senki sem, hogy ennyien lesznek!
Ha meg valaki volt már osztrák gyorsulási versenyeken, az tudja, hogy szerencsétlen Osztrákok miért jönnek át annyian!
Majd a következő versenyen már erre is rákészülnek, efelől nincs kétségem!
Benne legalább megvan az esély a változásra, nem mint máshol, ugye...

Én nem voltam most, de amiken idén voltam, arról csak azt tudom mondani, hogy a legszínvonalasabb magyar gyorsulási verseny!
Talán pont emiatt lett az, ami lett, amivel nem számolt senki sem, hogy ennyien lesznek!
Ha meg valaki volt már osztrák gyorsulási versenyeken, az tudja, hogy szerencsétlen Osztrákok miért jönnek át annyian!

Majd a következő versenyen már erre is rákészülnek, efelől nincs kétségem!

A sor gáz volt, de idén még egyszer sem voltak ennyien! Most több Osztrák volt mint szokott lenni és Magyar is rengeteg volt, a büfékben nem volt már semmi ital...
Még nem voltam ott, de ezek szerint gyakran van ott ilyen igaz? Mert ha van, akkor kimennék én is. Persze csak hogy utána véleményt tudjak mondani. 

Akkor született bennem ez az ötlet, hogy csinálok egy új témát, amikor most vasárnap a Rába Ringen 3 órát kellett várni a tűző napon az autósoknak 1 gyorsulásért, miközben a motorosok 1 óra alatt legalább 5x mentek.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre és a tapasztalatokra.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre és a tapasztalatokra.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!