Analóg fogyasztásmérő

Témakör: Tuning
aktuális téma
Analóg fogyasztásmérő

Hello! Azt szeretném megtudni hogy analóg fogyasztásmérőről hallottatok-e már? ( vagy olyan digitálisról ami az éppen aktuális fogyit méri ) Azért érdekelne a dolog mert van digitális az autómban de a átlagot számol, azaz nullázás elején lehet látni hogy naggyából miújság, utána már mikor mentem 1-2-3-4 száz km-et akkor már nem...

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
KKK
2005. január 23. 15:28
Asszem régen vmi vákum csőre talán
Kerál
2005. január 23. 15:27
egyébként szerinted létezik ilyen? Ha már szivarggyújtós világítós majdnem fordulatszámmérő kinézetű hőmérőt lehet kapni akkor ez sem elképzelhetetlen. Mire szokták ezt rákötni amúgy?
KKK
2005. január 23. 15:21
Bele ha veszel egy BMW óracsoportot és az összes kábelt jeladót hozzá és ha még valaki hajlandó neked bele faragni Vagy még tudok neked a ladákból ismert verziót ha vagy annyira brutális hogy ki tedd
Kerál
2005. január 23. 15:18
És ilyet bele lehet szerkeszteni mondjuk az enyémbe?
KKK
2005. január 23. 14:54
A BMW-k ben is digitális van csak analóg módon mutatja, gondolom mert úgy szebb és nem csak a régiekben van így hanem az újakban is
speeder
2005. január 23. 14:46
Például a Fiat Tipokban analóg fogyasztásmérő van, ami a pillanatnyit méri.

Az Opel Omegában (régebbi) pedig digitális pillanatnyi fogyasztásmérő van.
Kerál
2005. január 23. 14:18
ja, 1-2 régebbi bmwben láttam ilyesmit analógban, 93as 4x4 vectrában pedig digitálisat
Kerál
2005. január 23. 14:18
Hello!
Azt szeretném megtudni hogy analóg fogyasztásmérőről hallottatok-e már? ( vagy olyan digitálisról ami az éppen aktuális fogyit méri ) Azért érdekelne a dolog mert van digitális az autómban de a átlagot számol, azaz nullázás elején lehet látni hogy naggyából miújság, utána már mikor mentem 1-2-3-4 száz km-et akkor már nem...
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
-->