Fémmajom műszerfal lap :D

Témakör: Tuning
aktuális téma
Fémmajom műszerfal lap :D

Hali! Gondoltam sokakban elindíthat valami ötletet ez a cucc! Amit képet láttam róla eddig, az elég jóónak bizonyul. Hátha valaki még nem ismeri őket: MetalMonkey ...bár ha valakinek van ilyenhez valami eszköze, vékony korrlemezből vagy aluból itthon is kivitelezhető lenne egy ilyesmi, és tényleg jól meg lehetne csinálni. Szerintem. Amúgy az Ultraleds oldaláról navigálódtam oda, az sem rossz oldal!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
carlosrcng
2007. január 12. 11:51
Naszóval, ez nem "fémmajom" műszerfal, hanem a TVR T350C gyári műszerfala, de szerintem ember ettől szebbet még sosem kreált!
carlosrcng
2007. január 12. 11:47
Értelme? Miért, amúgy mi értelme van az optikai tuningnak?
Basszus, végre megerőltettem magam hogy belinkeljek egy 100%-ig nem off témát ide a CARSTYLING-ra, erre itt leszólsz engem.

Persze, simán jó az eredeti is, de ahoz képest amit sokan összegányolnak, na attól 1000x jobb megoldás, és nekem pl. tetszik. Még világosban is mutatós, nem csak világítva.

Nekem amúgy a TVR T350C műszerfala tetszik a legjobban, van valahol képem róla, na minnyááá!
*Gianni*
2007. január 12. 11:04
tényleg jó ötlet, csak az értelmét nem látom...
Static-x_
2007. január 12. 11:00
carlosrcng
2007. január 12. 10:54
De basszus, ilyen cégnevet...
kerel
2007. január 12. 10:48
RAPtile
2007. január 12. 10:46
Megnéztem, tényleg nem rossz...
carlosrcng
2007. január 12. 10:40
Hali!
Gondoltam sokakban elindíthat valami ötletet ez a cucc!
Amit képet láttam róla eddig, az elég jóónak bizonyul.
Hátha valaki még nem ismeri őket:
MetalMonkey

...bár ha valakinek van ilyenhez valami eszköze, vékony korrlemezből vagy aluból itthon is kivitelezhető lenne egy ilyesmi, és tényleg jól meg lehetne csinálni.
Szerintem.

Amúgy az Ultraleds oldaláról navigálódtam oda, az sem rossz oldal!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
-->