Fényszóró álültetés

Témakör: Tuning
aktuális téma
Fényszóró álültetés

Sziasztok! Ti nem gondoltatok még fényszóró átültetésre? A szervek hogyan reagálnának rá?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
tc-maxx
2006. május 22. 01:38
Köszi !
Amúgy az oldalamra feltettem 3 fotót a régi G2-esről. Most váltógenerálon van. Automatás.

Jó kis lóvé lesz.

Hi
mastergolf
2006. május 22. 01:15
Márt csak azért is mert a párom eclipse mániás, igaz ő egy régebbire gyúr,
tc-maxx
2006. május 22. 00:16
Jó estét a Fehérvári kollégának.
tc-maxx
2006. május 22. 00:08
tc-maxx
2006. május 22. 00:03
Sok Mergán is asszimetrikus a tükör. Nekem van egy 96-os ECLIPSE kupém. Hátul APC kristály van benne. Egyszer le akartak szedni, mikor betettem, mert nem volt az indexbe narancs izzóm, és fehérrel jártam pár napig. Aztán kicseréltem narancsra, azután már meg se állítottak. Pedig duál alu gt szárnnyal jártam. Ja, és a karbon F1-es tükörért sem szóltak. De a sima műszaki eléggé kizárt. Valamiért úgyis megbuktatnak, mert szeretik az AMCSI verdákat.
mastergolf
2006. május 21. 23:58
Ezt próbáltam a helyszinen én is elmagyarázni de nem igazán értettek meg. A 4-es golfokon gyárilag nagyobb a balos tükör.Ez sem hatotta meg, örülök hogy valaki végre ért is hozzá, gratula ritkaság számba megy.
tc-maxx
2006. május 21. 23:53
De a GOLF lámpája gyárilag is proji. A képen látható módon bármikor maszkolhatod. A belső foncsort is kifesthetnéd a nem aktív részen akár feketére. Totál jó. A tükörről annyit, hogy a jobbos a mai napig nem kötelező, ha a belső tükörből a kocsi átlátható. Ha a járművön gyárilag van jobbos, akkor le nem szedheted, de az alakja semmit sem számít. Ez is támadható.
mastergolf
2006. május 21. 23:43
Ha megnézed a képeimet a vak is látja hogy semmilyen szóráskép nem csökken, fellebeztem bevizsgáltattam és nyertem( megkaptam a vizsgát)
tc-maxx
2006. május 21. 23:41
Bratyeszom mindig normál vizsgára megy. Lámpák cserélnek a haveréra, mert ragasztott maszk van fent, a hátsó meg fújva van sötétre, Tuti bukás.
Zolman
2006. május 21. 23:40
én kicseréltem az első és a hátsó lámpákat is.. de a közeg beveheti mert tipusazonos mind2ő ottvirít a gyáriszám rajta az audi emblémával.. szóval ezvan
tc-maxx
2006. május 21. 23:40
Elvileg a lámpatest szórásképe nem csökkenthető. Ez a projektoros lámpáknál nehezen megítélhető, vitatható. De a hagyományos tükrös foncsornál biztosan nem lehet maszkolni, morcosítani.
mastergolf
2006. május 21. 23:31
Engem simán meghúztak a vizsgán, mert lámpatakaróim voltak fenn, ennek ellenére minden rendeltetés szerüen működött és látszott.
Kedves KPM -es kolléga abba beletudott kötni, hogy a tükreim nem egyformák pedig az gyári.
sr-tuning
2006. május 21. 23:30

a KPM a tuning cuccokat sem csipi
tc-maxx
2006. május 21. 23:21
Egyetértek. A KÖHÉM rendelet nem szabályozza, hogy csak gyári lehet a lámpatest.
Egyébként a gyárival megegyező, vagy annál jobb műszaki megoldásnak kell lennie.
A megegyezőség a világító testek számában és teljesítményében van. Erre létezik általános előírás. Ezt a KRESZ is leírja. Az E jel nem árt. Abba beleköthet.
De igazság szerint nem szoktak.
Fontos!
A tolató lámpa megléte-hiánya KPM felülvizsgálathoz vezethet. Ködlámpa nem széria. Ki is dobhatod. Viszont a kristály lámpák egy része semmilyen prizmát nem tartalmaz. Totál CLEAR. Ez gond. Elvileg piros prizmákat kellene feltenni.

Üdv
Tázsi
2006. május 21. 22:44
lehet olyat csinálni, hogy szerzek vlmilyen autobol lámpát...pontosabban vlmejik bmw-é kéne, a körlámpásból...és öntetni hozzá egy burát, ami az én kocsimra lenne jó? vajon ezt összelehet hozni?

MarcoF1
2006. május 21. 16:06
Fogadjunk, hogy tudnám mit kell nézni!

Egyébként a KPM-es találkozó valóban mély nyomot hagyna benned, ha a figyelmetlen kolléga mégiscsak továbbengedne simán. A KöHÉM rendeletek szabályozzák milyen világításnak KELL és LEHET lennie egy járművön. Egyébként, ha egyedi az nem gond, csak rendeltetésszerűen működjön.
BIGIMI
2006. május 21. 16:01
áTültetés,nem?

Mert az álültetés az...ne vegyék észre hogy csüccsentve van?
BIGIMI
2006. május 21. 16:00
meg az "E" jelzés meglegyen
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2
Összesen 33 találat 2 oldalon