"ki tud hülyébb fórumot kitalálni"

Témakör: Tuning
aktuális téma

azért találtam ki ezt a fórumot (tudom úgyis hamarosan "bezárásra kerül...") mert a faszkivan a sok hülye gyökérrel aki nem tudja mivel hívja fel magára a figyelmet én nem tartozom ezek közé csupán a modik figyelmébe ajánlanám hogy vannak ilyen (nem akarok senkit megbántani mert általában a leghülyébb fórumokban szoktak a témától függetlenül a legjobb dumálgatások létrejönni így mindenki döntse el magában mit nezez hülyének) mégegyszer bocsi ha valakit megsértek

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Side
2006. február 10. 16:27
hogy ne maradjak ki
'Akik nem kulccsal indítják a verdát'
FIATal
2006. február 10. 16:25
kerékcsavar tuning
Vito 112
2006. február 10. 16:25
remélem azért lesznek akik majd így "névtelenül mint az alkoholisták egy pszohiterápiásnál" hogy mit is szeretnék kifejezni
SZIG
2006. február 10. 16:24
tRASH
2006. február 10. 16:24
mehhhe hosszú életű lesz
Bazs xXx
2006. február 10. 16:23
Vito 112
2006. február 10. 16:22
azért találtam ki ezt a fórumot (tudom úgyis hamarosan "bezárásra kerül...") mert a faszkivan a sok hülye gyökérrel aki nem tudja mivel hívja fel magára a figyelmet én nem tartozom ezek közé csupán a modik figyelmébe ajánlanám hogy vannak ilyen (nem akarok senkit megbántani mert általában a leghülyébb fórumokban szoktak a témától függetlenül a legjobb dumálgatások létrejönni így mindenki döntse el magában mit nezez hülyének) mégegyszer bocsi ha valakit megsértek
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!