Matrica rendszám

Témakör: Tuning
aktuális téma
Matrica rendszám

Azért szeretném tudni hogy mi kell hozzá, mert szeretném hamarosan átalakítani az első lökhárítómat és a rendszám helyét is szeretném eltűntetni, és akkor vagy a szélvédőnél lesz a tábla ( ami zörög, meg nem látszik igazán...most ott van), vagy matrica. Ha tudtok segítsetek lécci. az is érdekelne hogy ha a szélvédőhöz van berakva szólnak érte???

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kerál
2004. július 19. 13:04
okey köszi
ChPh
2004. július 19. 12:50
Lejjebb írja Streetpolo, hogy ablakba nyista, olvasd át a másik fórumot, amit linkeltem, ott van minden
Mr.Spock
2004. július 19. 12:50
Nahát az gyönyörű lenne
Kerál
2004. július 19. 12:49
sorry
Jah, és hogy lehet szert tenni matricára?
Szélvédőre lehet azt ragasztani? Pl oda ahol a napellenző úgyis takarna
Mr.Spock
2004. július 19. 12:43
Én ráhajtogattam a lökhárítómra a lemeztáblát, így egész türhető lett, bár így is félig kitakar két beömlőt.

...de igazán jó lenne az a kicsi matrinya, azt legalább el lehetett sütni a kocsin....
ChPh
2004. július 19. 12:43
Ha vetted volna a fáradságot és rákeresel nem kellett volna topicot nyitni! Bővebb info itt.
Streetpolo
2004. július 19. 12:40
Matrica nincs május-1től csak nagyba az eredeti méretében!
Az ablkba nem szabályos az a rendőr aki normális meg te is normálisan álsz hozzá nem fog baszttani érte de helyszíni bíságban részesülhetsz!
Kerál
2004. július 19. 12:34
Azért szeretném tudni hogy mi kell hozzá, mert szeretném hamarosan átalakítani az első lökhárítómat és a rendszám helyét is szeretném eltűntetni, és akkor vagy a szélvédőnél lesz a tábla ( ami zörög, meg nem látszik igazán...most ott van), vagy matrica. Ha tudtok segítsetek lécci. az is érdekelne hogy ha a szélvédőhöz van berakva szólnak érte???
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!