Cikk: Pioneer DEH-80PRS
aktuális téma
DDVR6
2012. május 24. 15:53
de ha hangot nézem kapsz egy 12 sávos eq vezérelt rca kat kapcsolhdiató végfokot stb szinte egy mini crossover van beépitve kifog jönni a hangzásbeli külömbség is a 8400 hez képest ami 74e aszthiszem a prs meg 105 ha jól tudom ...
DDVR6
2012. május 24. 15:30
nem minden esetben hangzásban kapod vissza az ár érté külömbözetet,it a referenc és a sorozt felsőkategóriááról beszélünk...
minap teszteltünk egy kikx ovál referenc és a prs ovál referenc nem tudnám ha vásárló lennék melykat venném meg mert kiválóak...
minap teszteltünk egy kikx ovál referenc és a prs ovál referenc nem tudnám ha vásárló lennék melykat venném meg mert kiválóak...
Ez világos, de az én közel sem profi rendszeremen is hallani ezt? Sajnos összehasonlítani nincs lehetőségem, pedig nyilván az lenne a legjobb... Egy átlag felhasználónak (aki igényes szép hangú fejegységet keres)
ad annyival többet mint amennyivel többe kerül? (bocs ha nagyon értetlen vagyok) 

DDVR6
2012. május 22. 17:34
ám itt van ez a 9450 ub is !!!!
DDVR6
2012. május 22. 17:25
széria sorozatu 8400 hidalja át a 9300sd gyermekbetegségeit a 80 prs az referenc készülék minde idök legjobb pajo fejel és mehanikával..
Én most 3 variációt állítottam fel magamnak:
- Ez a 80PRS
- Alpine 9886 + PXA-H100
- Alpine CDA-117Ri + PXA-H100
Eddig nagyon Alpine párti voltam, de ez a pio nagyon tetszik. Főleg az, hogy tud wav-ot játszani usb-n keresztül. A másik két Alpine rendszernél viszont az "tetszik", hogy nagyon nem kell RCA kábelezni csak a proci és az erősítő között, ami lehet 20 centi is...
Szerintetek minőségileg melyik lenne jobb?
- Ez a 80PRS
- Alpine 9886 + PXA-H100
- Alpine CDA-117Ri + PXA-H100
Eddig nagyon Alpine párti voltam, de ez a pio nagyon tetszik. Főleg az, hogy tud wav-ot játszani usb-n keresztül. A másik két Alpine rendszernél viszont az "tetszik", hogy nagyon nem kell RCA kábelezni csak a proci és az erősítő között, ami lehet 20 centi is...
Szerintetek minőségileg melyik lenne jobb?
Köszi a gyors válaszokat!
Azt kifelejtettem a kérdésből, hogy lehetőleg azt is számoljuk bele, hogy a 80prs dupla áron van a másik kettőhöz képest. Szerintetek megéri ezt a kb 55k többletet? Nem fontos hogy új legyen, inkább az ár-érték arányon van a hangsúly illetve azon hogy a jelenleginél rosszabbul ne szóljon..:)
(ez nyilván csak a 8400bt nel aggaszt).
Azt kifelejtettem a kérdésből, hogy lehetőleg azt is számoljuk bele, hogy a 80prs dupla áron van a másik kettőhöz képest. Szerintetek megéri ezt a kb 55k többletet? Nem fontos hogy új legyen, inkább az ár-érték arányon van a hangsúly illetve azon hogy a jelenleginél rosszabbul ne szóljon..:)
(ez nyilván csak a 8400bt nel aggaszt).
Hali. Ha új készülékről beszélünk ,akkor az rs2 kilőve. szükséged van az aktív keresztváltóra? Időkorrekcióra?? Ha igen akkor 80prs.
Ha nincs szükséged ezekre. akkor kb a 8400 as nagyjából ugyanazt a szolgáltatást nyújtja.
Bár hangra akkor is jobb lehet a 80 prs, mivel az csatornánkénti DAC-ot használ .

Ha nincs szükséged ezekre. akkor kb a 8400 as nagyjából ugyanazt a szolgáltatást nyújtja.
Bár hangra akkor is jobb lehet a 80 prs, mivel az csatornánkénti DAC-ot használ .
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Pioneer DEH-P88RS fejegységem utódját keresem..:) A jelöltek: RSII, 8400BT illetve ez a 80PRS. A jó minőségű hang az elsődleges szempont, de nem tudom, hogy az én autómban kijön egyáltalán a különbség ezek között... Gyári BOSE rendszer (6hangszóróval 1 mélynyomóval 1 erősítővel) A hangminőségen felül örülnék még a BT-nak, de ehhez nem ragaszkodom. Előre is köszönöm, szép napot nektek!:)
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Pioneer DEH-P88RS fejegységem utódját keresem..:) A jelöltek: RSII, 8400BT illetve ez a 80PRS. A jó minőségű hang az elsődleges szempont, de nem tudom, hogy az én autómban kijön egyáltalán a különbség ezek között... Gyári BOSE rendszer (6hangszóróval 1 mélynyomóval 1 erősítővel) A hangminőségen felül örülnék még a BT-nak, de ehhez nem ragaszkodom. Előre is köszönöm, szép napot nektek!:)
ami talán zavaró a kinézetében, az az RSII-höz képest ormótlan tekerő gombja. De csak megszokom, hogy végre nem kell cdket dobálnom a kocsiban.
Egy eredeti GN'R-Chinese Democracy cd már megsínylette ezt. 

Számomra a távkapcs felesleges cucc kocsiba. Max a csajjal a hátsó ülésen "romantikáznánk" és macerás lenne számot váltani.
A távkapcs a szobába való tv-zéshez.
Így az előlapon örülnék egy pause gombnak, mert ha a járműben megszólal valakinek a telefonja, könnyedebben lehetne némítani. Az RSII-n ezt a kikapcsolással tudtam megoldani leggyorsabban, mert a halkítás jópár fordulatot igényet.

A távkapcs a szobába való tv-zéshez.

Így az előlapon örülnék egy pause gombnak, mert ha a járműben megszólal valakinek a telefonja, könnyedebben lehetne némítani. Az RSII-n ezt a kikapcsolással tudtam megoldani leggyorsabban, mert a halkítás jópár fordulatot igényet.

Ma én is csatlakoztam a DEH-80PRS használókhoz egy DEH-P88RS-II után.
Ami eladó jelenleg is!
Alig várom, hogy beüzemelhessem az újat!

Ami eladó jelenleg is!

Alig várom, hogy beüzemelhessem az újat!

ééés végre van pause gomb a távirányítón :D
néha komolyan elgondolkodom a szolgáltatásai miatt a p9 leváltásán...
néha komolyan elgondolkodom a szolgáltatásai miatt a p9 leváltásán...
Miért ne lenne? Annak a továbbfejlesztett verziója illetve utódja

Emiatt nem rendeltem meg magamnak már rég... 

1-1 szó végi betű hiányzik, de legalább van értelme a mondatoknak mert van benne alany és állítmány is
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 21 találat 2 oldalon
88RSII hogyan lehet megszuntetni hogy a kijelzo valtakozva ugráljon feher es fekete kozott???