Cikk: PLASTI DIP - A folyékony gumi
aktuális téma

Aki rendelkezik autóval és szereti is az autóját, biztos szembesült már vele, hogy mennyi gonddal jár hű társunk karbantartása. Kilyukadt, megsérült, ereszt, megkarcolódott, elkopott, elszakadt, kirepedezett, szétérett, felhasadt, kifakult, megrepedt és a többi és a többi, melyek orvosolására sokszor festegettünk, fújtunk, zsíroztunk, szigszalagoztunk, políroztunk, ragasztottunk akárcsak McGyver. a href="/account_shower.php?id=3273" onFocus="blur();"img src="http://img.carstyling.hu/img/arrow.gif" border="0" align="absmiddle"Bővebben/a
Ha kérdésed lenne, először olvasd el ezt: GYIK
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Az a rész nem is érdekes annyira. Akkor azt eleve kihagyom. A műanyag ablak keretein gondolkozom még.
hát ahova bemegy a dugvilla, ott biztos le fog kopni, ha ki be dugdosnak bele., főleg a földelt dugalj esetében.
Sziasztok! Gondolkodom rakta, hogy a lakásban a kapcsolókat, konnektorokat lefesteném barnára. Érdemes lehet plasti-val?
esetleg , amúgy lakkot tudsz ajánlani (sima 2k-s)? egy tetőre plusz 2 visszapilantóra mennyi dip kellhet (2 doboz k
? és hány rétegben ajánlatos (4k
? ajánlatos ilyen kis "pisztolyt" venni hozzá vagy nem muszáj?
a lakkot 1-2 óra után rá lehet fújni vajon? vagy kell 1 napot várni? ebben az évben még megszeretném csinálni, de úgy hogy tartson azért

a lakkot 1-2 óra után rá lehet fújni vajon? vagy kell 1 napot várni? ebben az évben még megszeretném csinálni, de úgy hogy tartson azért

Köszi, akkor egy fényes lakk jobb megoldás lehet

Sajnos ebben nem tudok segíteni, de 1000%-ra mondom hogy az nem plasti dip.
Max valami hasonló anyag.
Max valami hasonló anyag.
Köszönöm ezt a választ is. Budapesten fujták az Autolackfarbennél egyébként. Azt mondták adnak 6 hónap garanciát és most fel sem veszik a telefont.
Szia,
Erre érdemi választ nem tudok adni, mivel a Plasti Dip nem gyárt hőre változó anyagot.
Az valami teljesen más lehet, mivel már elég sok "pancs" van a piacon. Szerintem kérdezd meg aki fújta, ő biztos tudd szolgálni technika tanácsokkal.
Üdv,
M
Erre érdemi választ nem tudok adni, mivel a Plasti Dip nem gyárt hőre változó anyagot.
Az valami teljesen más lehet, mivel már elég sok "pancs" van a piacon. Szerintem kérdezd meg aki fújta, ő biztos tudd szolgálni technika tanácsokkal.
Üdv,
M
Szia,
A fényesítő eléggé fényesíteni fogja viszont egy ideig tapadni fog mivel gumi.
A lakkkal is le lehet fújni úgy biztos hogy könnyebb lesz a takarítás és még úgy is leszedhető marad.
Üdv,
M
A fényesítő eléggé fényesíteni fogja viszont egy ideig tapadni fog mivel gumi.
A lakkkal is le lehet fújni úgy biztos hogy könnyebb lesz a takarítás és még úgy is leszedhető marad.
Üdv,
M
Sziasztok! Tud valaki esetleg Békés megyében embert, aki PD-vel fúj? Előre is köszönöm!
Sziasztok! Egy hete fujták le az automat hőre változó fóliával. A kért színek fekete és fehér volt. Tehát, fekete szinü kb olyan 15 foknál és világosodik egészen olyan halvány tejeskávé színig kb 30 foknál. Ezt le is teszteltem az átvételnél. Tegnap vettem észre, hogy már kint tíz fok körül mozog a hőmérséklet és még mindig bordó (de olyan rozsda) színü az auto, és meleg víz hatására nem világosodik jobban a tej csokoládé szinéig kb. Tapasztalt már valaki hasonlót? Valamit rosszul csináltak a festésnél? Mindenképp felhivom a céget ahol csinálták hétfőn, de gyanítom hogy nem fog tetszeni a válasz. Ha valaki tud segíteni, kérem irjon. Üdv
kérdés, a glossifier kellőképpen fényesíti a fekete dipet pl.? visszapillantóra lenne valami fényes fekete dolog
kell arra még valami lakk vagy a glossifier kellőképpen véd? bogarak bántják esetleg? (főleg, ha szétlocsannak utána)

Szia,
Bármilyen fújással nyugodtan keressétek, szépen dolgozik és tudja hogy kell fújni a PD-t.
Nem egy autót csinált már.
[ link: www.autoegervari.hu ]
Bármilyen fújással nyugodtan keressétek, szépen dolgozik és tudja hogy kell fújni a PD-t.
Nem egy autót csinált már.
[ link: www.autoegervari.hu ]
Sziasztok!
A Veszprém-Székesfehérvár-Budapest tengelyen tudtok ajánlani olyan műhelyt ahol Plasti Dippel dolgoznak?
Köszönöm!
A Veszprém-Székesfehérvár-Budapest tengelyen tudtok ajánlani olyan műhelyt ahol Plasti Dippel dolgoznak?
Köszönöm!
Sziasztok Peugeot 306 ferde hátúra mennyi kellene ha mindenhol szépen leszeretném fújatni kívül belül??
ez elég fun !

pedig valami jó citrom-narancsos flipflop elég fun. ja a reklámmeló sok melóval jár, főleg, ha van mellette normális melód
kérj, akkor csak a felnikre taxisárgát

Hozzászólás törölve -- PlaXtix
na igen pont ezt akartam írni, taxis sárga
ááá én magamnak nem költök rá ennyit.
hát megnéztem ezt a daytona yellow színt, de hát amenniy kép, annyi féle árnyalat
ilyen fakó sárgák nem, de a narancsosba menő sem.
ilyen félék tetszenek:

ááá én magamnak nem költök rá ennyit.
hát megnéztem ezt a daytona yellow színt, de hát amenniy kép, annyi féle árnyalat

ilyen fakó sárgák nem, de a narancsosba menő sem.
ilyen félék tetszenek:
De a plasti dip sárga az a traffic yellow, mindenki azt hinné, hogy taxi vagy
ral 1023
Akkor már Daytona Yellow legyen a classic muscle-ból

Akkor már Daytona Yellow legyen a classic muscle-ból

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!