segítsetek! autóhifi mit vegyek ?

Témakör: Tuning
aktuális téma
segítsetek! autóhifi  mit vegyek ?

mit ajánlotok, milyen mélynyomót, erősítőt, hangszórót vegyek? durván 100ezerből szeretnék valamit belerakni. előre is köszi

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
GOLYO85
2011. június 28. 20:58
Helló! 165ös komponens szettből mit érdemes venni 20000-25000 ft-ig?
Bodzy
2010. július 22. 19:07
Hozzászólás törölve -- admin
Zslé
2010. július 22. 18:58
szvsz ha jó a fejegység, az első szett, meg a nyomó, jobb minőséget lehet elérni, mint a "fullos", mittudomén hány hangszórós Bose-k, akár kevesebből is... Tegnap előtt volt alkalmam meghallgatni az audi Bang&Olufsen feláras hifijét, a magas tragikus volt, színpad nem létezett... ennyit a sokszázezres gyári csodarendszerekről
Zslé
2010. július 22. 17:23
az sztem az mnc innocd lesz, még most dobd fel vaterára, mer tönkre fog menni a hangerőszabályzója, és akkor ívesen dobhatod a kukába a fejed fölött..

Az értelmes fejegységet ki kell fizetni, és az sem mind1, hány voltos, és ki gyártja azt az RCA kimenetet. Alpine, Kenwood, Pioneer, Clarion... MNC-t és társait felejtsd el, ha nem akarod megszivatni magad
Morpheus5
2010. július 22. 17:14
Ha már ilyen kezdő autóhifisek fóruma alakult megkérdezem, hogy egy olyasmi hangzást hogyan lehet elérni, mint ami nagyobb kategóriás autókban van? PL VW feláras Dynaudio cucca, alap Merci, Audi hangtechnika. Persze nem a legfullosabb Bose és Hamann Kardon cuccokra gondolok Jó fej plusz minőségi szett?
laci633
2010. július 22. 17:20
rca kimenet van fejen, mnc valami.. penrdiveos2 hónapos , meg van egy dvd-s monitoros, amihez épp javítót keresek ez fél éves , és egy pioneer, működik, csak hang nincs. valami történt vele.. 1 éves csak. ha tudtok linkeljetek oldalt.. köszi .
Zslé
2010. július 22. 17:08
...és olyan fejet érdemes venni, amit lehet bővíteni, tehát el van látva RCA kimenetekkel, esetleg további (bluetooth, ipod, stb.) modulokat is hozzá lehet rakni később, amire szükséged lehet.

Hidd el jobban jársz, ha egyelőre lemondasz az erősítőről meg a ládáról a keret miatt, és inkább fasza első szett szól egyelőre, mint valami gagyi "matricás márka" cuccai
Grabowski
2010. július 22. 17:04
ha konkrétumokat szeretnék mondani: mondjuk alpine 9812, hozzá egy Kicx ALQ 6.2 első szett vagy egy AS X-Ion 165... És van egy jó fejed, amit valószínűleg évekig nem fogsz lecserélni, a hangszórókat meg úgyis meg kell majd hallgatnod, melyiknek tetszik a hangja...
Grabowski
2010. július 22. 16:57
50ezerből veszel egy kurva jó fejet, max 30-ból egy jó első szettet, a maradékból meg vegyél kábeleket, sarukat, csatlakozókat, apróságokat... Aztán, ha lesz még pénzed, és megszokod, veszel erősítőt, meg mélyet... Szerintem...
Zslé
2010. július 22. 17:03
ha meg itt folytatom, amit ott befejeztem, akkor kikapcsolják a fórumot előbb utobb Egyébként sztem ott is elmondták volna ezt, esetleg említenek egy két márkát. Én márkákat nem ajánlok, csak magánba
laci633
2010. július 22. 16:53
tudom..tudom. csak nem akartam h folytassátok amit elkezdtetek és kérdésem ott maradt volna válasz nélkül egyedül . :)
Zslé
2010. július 22. 16:58
egyébként ennyiből vegyél egy jó közepes fejet, egy értelmes első szettet, és ha marad pénz, készítsd elő a kábelezést, aztán majd további néhány ezer forint eljövetelekor vegyél erősítőt meg ládát
RAT ALI
2010. július 22. 16:58
100e-ből inkább vegyél futóművet
Zslé
2010. július 22. 16:56
még csak le sem került a bal oldalon az aljára az autohifis topic, észrevehetted volna nyugodtan...
laci633
2010. július 22. 16:54
mit ajánlotok, milyen mélynyomót, erősítőt, hangszórót vegyek? durván 100ezerből szeretnék valamit belerakni. előre is köszi
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!