Sürgös Segitseget Octaviahoz!!!!!!!!!

Témakör: Tuning
aktuális téma
Sürgös Segitseget Octaviahoz!!!!!!!!!

Sziasztok Na akkor megprobalom röviden leirni a problemat. Az autom optikajat akarom egy kicsit felsportositani, nekem az elsö kiadasu Octaviam van aminek az elejet es a hatuljat akarom Januarban atepiteni, elösször egy komplett Hutmann spoilerezesen gondolkodtam, de mivel csak az elsö lökharito 400 euro, a hatso 350, + lakkozas meg egyebek. Most azon gondolkozom hogy atepitem inkabb eredeti Octavia RS lökharitora, de mivel ez csak az ujabbik azaz a faceliftes octaviara jo igy az a kerdesem miket kell meg cserelnem ahoz hogy feltudjam tenni, en eddig tudok az elsö hordozorol, a lampakat, a hütömaszkot, es az indexeket, tudtok nekem segiteni ezügyben, es esetleg van valaki aki megcsinalna nekem az autot ha hozom az alkatreszeket? Budapest +max 20 kilometer tavolsagban. Üdv

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ZED
2004. december 08. 18:40
Most így fejböl nem tudom mennyit változtattak a kettö között.De lehet hogy zárhíd, csere géptetövel 1 ütt, akkor lámpák is.

De nem biztos lehet hogy egy az egyben felmenne rá.Sz tem menyj be egy sokodakereskedésbe, kérdezd meg a szerelöktöl h mennyiben más mint az új, és hogy mekkora átalakítás kell.Pontos adatot ök tudnak adni. ssok sikert
Octavia99
2004. december 08. 17:42
Nem csiatthoz szolt a leszolasom hanem Gabeszxxx #2 hozzaszolasahoz
Octavia99
2004. december 08. 17:39
Nekem sürgös mert Januarban csak par napom van beszerezni a dolgokat es addigra tudnom kellene miket kell megvennem, meg rendelnem.
Lordie
2004. december 08. 17:36
Én egyáltalán nem érzek semmi gonoszkodást Csiatt hozzászólásán. Ráadásul nem is röhög ki, hanem kacsint. Peace srácok...
Krisssz
2004. december 08. 17:27
a sürgős segítség címmel én valami mást vártam....
Octavia99
2004. december 08. 17:23
Kedves Csiatt

Nagyon jol ismerem a Milotec Autoextrakat, es azthiszem amit az automhoz lehetett rendelni naluk abbol mar mindent megvettem, sajna aktualis kep meg nincsen az autorol igy a kepeken meg nem lehet latni, de nemsokara felteszek ujabb kepeket.

Gabessz

Remelem nem kötöszködni akarsz velem!!!! Ezt magyarazd el egy Pontiac fierosnak is aki atalakitja az autojat mindenfele szuper jarganyra 5 millioert, ök miert nem vesznek Ferrarit es alakitjak at fierora??? Segitseget es nem szekalast kertem
Megnyugtatasodul hozzafüzöm hogy nemsokara lessz eredeti RS-em is, de mivel ezt az autot a felesegem örökli meg, igy neki nem fogok RS-t a segge ala tenni 1 eves jogsival, neki nem kell szaguldozni, de nekem igen
csiatt
2004. december 08. 08:16
Ezt láttad már:

Milotec

GabeszXXX
2004. december 08. 08:03
Vegyél egy Octavia RS-t és akkor már a motort sem kell tuningolnod
Kérdezd meg valami müanyagostól hogy mennyiért szabná átt a gyári RS-t a tiédre ez a legegyszerűbb.
Octavia99
2004. december 08. 03:24
Sziasztok

Na akkor megprobalom röviden leirni a problemat. Az autom optikajat akarom egy kicsit felsportositani, nekem az elsö kiadasu Octaviam van aminek az elejet es a hatuljat akarom Januarban atepiteni, elösször egy komplett Hutmann spoilerezesen gondolkodtam, de mivel csak az elsö lökharito 400 euro, a hatso 350, + lakkozas meg egyebek. Most azon gondolkozom hogy atepitem inkabb eredeti Octavia RS lökharitora, de mivel ez csak az ujabbik azaz a faceliftes octaviara jo igy az a kerdesem miket kell meg cserelnem ahoz hogy feltudjam tenni, en eddig tudok az elsö hordozorol, a lampakat, a hütömaszkot, es az indexeket, tudtok nekem segiteni ezügyben, es esetleg van valaki aki megcsinalna nekem az autot ha hozom az alkatreszeket? Budapest +max 20 kilometer tavolsagban.

Üdv
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!