Szakirodalom!

Témakör: Tuning
aktuális téma
Szakirodalom!

Szeretnék létrehozni egy olyan topicot, ahol össze lehetne gyüjteni a rallye-zással vezetéstechnikával, vagy bármivel ami autókkal kapcsolatos könyv címeket. Hogyha esetleg valakit érdekelne lehessen honnan válogatni. (csak zárójelben jegyzem meg hogy szeretném ha nem lenne a topic szétoffolva, ) köszi... Akkor kezdeném is egy ajánlóval: Szászvári József: Rallye autózás 1980-200 szerintem ez a könyv ad egy összefüggő képet erről a versenyágról. csak néhány alcímet írnék mint: felkészülés, szabályok, navigáció, vezetéstechnika, a rallye autó felkészítése stb... A vezetéstechnikai rész sztm jó képekkel illusztrált. Érdemes elolvasni párszor... és mér érdemesebb gyakorolni...

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Amusing
2005. július 13. 22:00
Astráról tud vki könyvet, vagy cd-t?
Nitrocad
2005. július 13. 21:59
GabeszXXX
2005. július 13. 21:56
maróti szerelésikönyveket ad ki
Nadair
2005. július 13. 21:48
mi micsoda: a Mercedes sztori
Nitrocad
2005. július 13. 21:45
sztm jöhet minden, én csak felvetettem hogyha van valakinek valamilyen jó alapanyagja akkor megoszthassa másokkal.
Nitrocad
2005. július 13. 21:44
melyik könyv maróti kiadói?
A6-TDI
2005. július 13. 21:42
esetleg cd vagy komplett könyv...szervíz cd-k?
HULK
2005. július 13. 21:40
maróti kiadó....
asszaem.
Nitrocad
2005. július 13. 21:39
vaooo!!!

látom keményen érdekel mindenkit ez a téma...

Most vagy ennyien nem szerettek / tudtok olvasni, vagy ennyire nem érdekel senkit?

ehhh na mindegy...
Nitrocad
2005. július 13. 12:09
Szeretnék létrehozni egy olyan topicot, ahol össze lehetne gyüjteni a rallye-zással vezetéstechnikával, vagy bármivel ami autókkal kapcsolatos könyv címeket. Hogyha esetleg valakit érdekelne lehessen honnan válogatni.

(csak zárójelben jegyzem meg hogy szeretném ha nem lenne a topic szétoffolva, ) köszi...

Akkor kezdeném is egy ajánlóval:
Szászvári József: Rallye autózás 1980-200
szerintem ez a könyv ad egy összefüggő képet erről a versenyágról. csak néhány alcímet írnék mint: felkészülés, szabályok, navigáció, vezetéstechnika, a rallye autó felkészítése stb...
A vezetéstechnikai rész sztm jó képekkel illusztrált. Érdemes elolvasni párszor... és mér érdemesebb gyakorolni...
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!