Triptronic Váltó infól

Témakör: Tuning
aktuális téma
Triptronic Váltó infól

Sziasztok hozzáértők. Érdekelne kinek milyen infója van erről a váltóról, én most vettem egy passatot ilyennel, és ijesztget a szerelőm, hogy 150 ezer után kuka, a javítás meg olyan 300 körül van. Tapasztalatok, infók?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
thebear
2006. február 20. 22:25
mondjuk más egy VW váltó dízelen, mint egy Honda benzinen, ami pörög mint az istennyila
thebear
2006. február 20. 22:24
nekem is nagyon bejön, de azt mondták, ebben soha nem kell olajat cserélni. Neked mit mondtak rá?
Peta
2006. február 20. 22:05
Hali!
Nekem a Prelude-m tiptronic váltós. Nemrég vettem én is az autót. Az enyémben most van 154e km. Amit a szerelőd mondott,abban lehet valami,mert akitől vettem az mutatott egy szerviz-számlát miszerint a váltónak kb 130e km-nél volt egy felújítása,ami 350e Ft volt,szóval elég horror. Most a váltó állapota 100%-os,ezt állapotfelmérésen mondták,tehát újabb száz-egynéhány ezret megint el kell mennie különösebb szervíz nélkül. Az olajcserére vonatkozó előírásokat ugyanolyan szigorúan be kell tartani,mint a motornál. Először én is idegenkedtem az automatától,de mostanra nagyon megszerettem,nagyon jó játékszer ez a tiptronic.
thebear
2006. február 20. 21:52
és érdekelne, ki mit tud a chippeléséről?
thebear
2006. február 20. 21:52
Sziasztok hozzáértők. Érdekelne kinek milyen infója van erről a váltóról, én most vettem egy passatot ilyennel, és ijesztget a szerelőm, hogy 150 ezer után kuka, a javítás meg olyan 300 körül van. Tapasztalatok, infók?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
-->