Uwe Gemballa halott
aktuális téma

Szegényke biztos nem ezt az életet kívánta magának. Már egy ideje eltűntnek nyilvánították, most megtalálták Délafrikában, nejlonba csomagolva egy golyóval a fejében.
Elvileg egy cseh maffiózó végzett vele, akinek a kért fekete Porsche-t ugyan leszállították, de hiányzott belőle a rakat pénz, ami az értelme lett volna a rendelésnek, ugyanis így jutott a feketepénzeihez a maffiozo.
Gemballa viszont már eléggé szarban volt, feltehetőleg neki is kellett valamire az a lóvé.
Pontos infók majd kiderülnek a nyomozások után, egyenlőre az a biztos, hogy Gemballa halott.
r.i.p.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ok, csekkoltam.

ezért jó leszopni Ludas Matyit ,mert 3x adja vissza

sztem se kapzsiságból tette...
Nem volt ennek már se pénze, se hitelezője.
Nem volt ennek már se pénze, se hitelezője.
Kíváncsi vagyok hogy abból az ügyből mi lesz, mert eddig védett faj volt a cigó, meg hát kellett a szavazáshoz...
Eddig nem sok minden történt a veszprémi ügyben.
Eddig nem sok minden történt a veszprémi ügyben.

valószinü nem tudott fizetni mivel a cége is csődben volt. senki se olyan hülye hogy szarakodik egy ekkora gengszterrel.
Hát ez szomorú.
De egy maffiózót ennyi pénzzel lehúzni...ostobaság.
Szépen szállítgatta volna lefelé a kocsikat nem lett volna semmi baj...de hát ilyen a kapzsiság
De egy maffiózót ennyi pénzzel lehúzni...ostobaság.
Szépen szállítgatta volna lefelé a kocsikat nem lett volna semmi baj...de hát ilyen a kapzsiság

szerintem elég nagy név volt hozzá, hogy ne legyen annyiban hagyva a dolog. Ez valószínűleg olyan lesz mint itthon a veszprémi kézilabdások ügye... legalábbis nagyon remélem!

Ezzel a leonbergi levegővel lehet valami baj, sajnos nekem onnan elég rossz emlékeim vannak...
Úgy 6 éve történt, hogy egy kis faszkalap (echte német, nem bevándorló) rendelt tőlem Lotus alkatrészeket, és hát úgy egyeztünk meg, hogy cserébe ő más alkatrészeket küld nekem. A cuccot megkapta, meg is felelt neki, sőt még többet is akart rendelni. Én persze nem kaptam semmit. Ekkor javasoltam hogy ha akadályba ütközik a szállítás, akkor fizesse ki a cuccot. Na az se történt meg. Később már a telefont se vette fel, előzőleg meg mindig kibaszott flegma volt.
Rengeteget basztattam, még a baráti körét is megtaláltam, de eredmény nem született.
4 évre rá valami Isteni sugallatra belenéztem a német Ebay-ra, és lám, ott figyelt egy Öhlins futómű, és biza ez a jómadár árulta. Ez a futómű normál esetben sarkonként 1000 Euro, szóval tudta volna fedezni az 550Euro-s kintlévőségét. :)
Elkezdtem megváltoztatni az Ebay-os adataimat, nehogy rájöjjön az akcióra, de a végén a névváltoztatás hosszadalmas lett volna (levélben küldték volna az adatokat...), így egy barátomat kértem meg, hogy dobjon rá 5000 Euro-t, hogy biztos befutók legyünk. :))) Azok is lettünk, 1970 Euroért megnyertem a cuccot. Ezután leültem a gép elé, és számoltam a 4 év kamatos kamatját, kilóméterdíjat oda-vissza, ki is hoztam 2200 Eurora a tartozását. A lapra ráírtam hogy az áruval a tartozás rendezve, a különbözettől eltekintek. :)
Megírtam neki, hogy úgyis sokat járok Stuttgartba (ott van mellette Leonberg) majd elhozom személyesen, meg ha van még valami cucc az Elise-hez, azt is megnézném, majd viszek több lóvét! :)))
Hát simán kirabolhattam volna, de nem ez volt a cél. Volt ott Reverie karbonüléstől elkezdve minden! :)
Azért egy macibb embert vittem magammal, hátha tettlegességre kerül sor, de szerencsére nem így lett. Ez a kis gyík egyedül várt az irodájában, este fél9 körül értünk oda. Utólag már tudom, hogy ennek egyedül is bevertem volna a pofáját, de mind1.
Át is adtam neki a borítékot, amiben lázasan kereste a lóvét. Aztán megnyugtattam hogy az nincs! Majd elmondtam neki nagyfaterom mondását is:
"semmi sincs ingyen az életben, még a halál sem, mert az is az életbe kerül"
Akkor még hívni akarta a zsarukat, amit én nem elleneztem, de ekkor húztam elő a hátizsákomból a kinyomtatott Ebay-es iratokat, és megkértem rá, hogy akkor magyarázza már el a zsaruknak hogy miért baszta át ezt a németet, ezt az osztrákot, ezt a kanadait, ezt az amcsi tagot, stb...
Na egyből nem akart telefonálni...:)))
Csak annyit mondott, legyek vele boldog!
Mondtam, az leszek! :))
Majd mert nem bírta szó nélkül a kudarcot:
"hát akkor éljen kelet!"
Mondom, éljen nyugat!
Bedobtam a cuccost, és eljöttem onnan. :)
Még most is ott sír az irodájában, ha meg nem halt azóta! :))))
Úgy 6 éve történt, hogy egy kis faszkalap (echte német, nem bevándorló) rendelt tőlem Lotus alkatrészeket, és hát úgy egyeztünk meg, hogy cserébe ő más alkatrészeket küld nekem. A cuccot megkapta, meg is felelt neki, sőt még többet is akart rendelni. Én persze nem kaptam semmit. Ekkor javasoltam hogy ha akadályba ütközik a szállítás, akkor fizesse ki a cuccot. Na az se történt meg. Később már a telefont se vette fel, előzőleg meg mindig kibaszott flegma volt.
Rengeteget basztattam, még a baráti körét is megtaláltam, de eredmény nem született.
4 évre rá valami Isteni sugallatra belenéztem a német Ebay-ra, és lám, ott figyelt egy Öhlins futómű, és biza ez a jómadár árulta. Ez a futómű normál esetben sarkonként 1000 Euro, szóval tudta volna fedezni az 550Euro-s kintlévőségét. :)
Elkezdtem megváltoztatni az Ebay-os adataimat, nehogy rájöjjön az akcióra, de a végén a névváltoztatás hosszadalmas lett volna (levélben küldték volna az adatokat...), így egy barátomat kértem meg, hogy dobjon rá 5000 Euro-t, hogy biztos befutók legyünk. :))) Azok is lettünk, 1970 Euroért megnyertem a cuccot. Ezután leültem a gép elé, és számoltam a 4 év kamatos kamatját, kilóméterdíjat oda-vissza, ki is hoztam 2200 Eurora a tartozását. A lapra ráírtam hogy az áruval a tartozás rendezve, a különbözettől eltekintek. :)
Megírtam neki, hogy úgyis sokat járok Stuttgartba (ott van mellette Leonberg) majd elhozom személyesen, meg ha van még valami cucc az Elise-hez, azt is megnézném, majd viszek több lóvét! :)))
Hát simán kirabolhattam volna, de nem ez volt a cél. Volt ott Reverie karbonüléstől elkezdve minden! :)
Azért egy macibb embert vittem magammal, hátha tettlegességre kerül sor, de szerencsére nem így lett. Ez a kis gyík egyedül várt az irodájában, este fél9 körül értünk oda. Utólag már tudom, hogy ennek egyedül is bevertem volna a pofáját, de mind1.
Át is adtam neki a borítékot, amiben lázasan kereste a lóvét. Aztán megnyugtattam hogy az nincs! Majd elmondtam neki nagyfaterom mondását is:
"semmi sincs ingyen az életben, még a halál sem, mert az is az életbe kerül"
Akkor még hívni akarta a zsarukat, amit én nem elleneztem, de ekkor húztam elő a hátizsákomból a kinyomtatott Ebay-es iratokat, és megkértem rá, hogy akkor magyarázza már el a zsaruknak hogy miért baszta át ezt a németet, ezt az osztrákot, ezt a kanadait, ezt az amcsi tagot, stb...
Na egyből nem akart telefonálni...:)))
Csak annyit mondott, legyek vele boldog!
Mondtam, az leszek! :))
Majd mert nem bírta szó nélkül a kudarcot:
"hát akkor éljen kelet!"
Mondom, éljen nyugat!
Bedobtam a cuccost, és eljöttem onnan. :)
Még most is ott sír az irodájában, ha meg nem halt azóta! :))))
Nagyon sok szép autót alkotott. Kár, hogy így kellett végeznie.

Szerencsétlen. Remélem, hogy a gengszter gyerek is így végzi majd.
jól mutat majd a neve a bérgyilkos portfóliójában....
amúgy Uwe picit merész volt, hogy alvilági alakokkal kezdett ki. Egy maffiózót meglopni sosem kifizetődő...
amúgy Uwe picit merész volt, hogy alvilági alakokkal kezdett ki. Egy maffiózót meglopni sosem kifizetődő...

sose voltam oda a német autó kultúráér de tényleg sajnálom. 30 éve a szakmában volt és isteni gépeket készített.
általában akkor fajulnak idáig a dolgok ha már nincs más megoldás. bár ha az olaszokat nézem..
általában akkor fajulnak idáig a dolgok ha már nincs más megoldás. bár ha az olaszokat nézem..

Én is inkább a műszaki embert látom benne, biztosan hatalmas mennyiségű tudást vitt a sírba. Az ilyenért mindig kár.
Aki csak meghúzta a ravaszt, fogalma sem volt...
Biztos hibázott Ő is, de ez nem oldott meg semmit se. Max. a maffiozo presztízsét polírozta ezzel, hogy lámlám, ő még a híres Gemballát is kivégezte ha az eset úgy hozta. Lehet hogy más kintlévőségét így jobban be tudja hajtani, ha példát statuált.
Mindenképp szar ez!
Aki csak meghúzta a ravaszt, fogalma sem volt...

Biztos hibázott Ő is, de ez nem oldott meg semmit se. Max. a maffiozo presztízsét polírozta ezzel, hogy lámlám, ő még a híres Gemballát is kivégezte ha az eset úgy hozta. Lehet hogy más kintlévőségét így jobban be tudja hajtani, ha példát statuált.
Mindenképp szar ez!
ja nem azér irtam. csak itt gondoltam többen elolvassák majd.
azér sajnálom. csak meg akarta menteni a cégét.
azér sajnálom. csak meg akarta menteni a cégét.
Nem akartam dupla postot, sorry.
Kerestem a Gemballa szóra, de nem találtam a cikkedet.
Kerestem a Gemballa szóra, de nem találtam a cikkedet.
durva mik vannak a tuning szakmába.
tegnap már linkeltem ez. egy hosszabb cikk.
tegnap már linkeltem ez. egy hosszabb cikk.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 25 találat 2 oldalon