Cikk: BIGIMI 323
aktuális téma

Legfrissebb autóbemutatónk Aranyos Imre, alias BIGIMI fedőnevű olvasónk beküldött anyaga alapján készült. Ma az ő autóját ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, hasonló bemutatókat, képeket pedig várunk mindenkitől, aki úgy érzi autója megér egy misét. Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
szerintem is korrekt a gép, és bármennyit költhetsz rá, mindíg lesz olyan akinek nem fog tetszeni.
Ne törődj velük, hiszen az az ő véleményük, viszont ez meg a te verdád...
hali

Üdv!
Bigimi, ne hagyd, hogy bárki leszólja a gépet, mindenkinek szíve-joga, hogy milyen designt szeret. Aki meg csak ócsárolja: mégis Ő nézi a Te autódat!
Bigimi, ne hagyd, hogy bárki leszólja a gépet, mindenkinek szíve-joga, hogy milyen designt szeret. Aki meg csak ócsárolja: mégis Ő nézi a Te autódat!
CSÁÓ !
IGEN,TELJESEN JÓL GONDOLODAZ EGÉSZET.
A TELI KOPTATÓT,ÉN IS EZÜSTRE TERVEZEM EGGY KICSIT FELDOBNÁ AZ ELEJÉT !
KÖSZIKE
CSÁ
IGEN,TELJESEN JÓL GONDOLODAZ EGÉSZET.
A TELI KOPTATÓT,ÉN IS EZÜSTRE TERVEZEM EGGY KICSIT FELDOBNÁ AZ ELEJÉT !
KÖSZIKE
CSÁ

Üdv!
Szerintem is lehetne egy két dolgot másképpen csinálni. Nekem például a síma csavart golf küszöb nem jön be (de ez alapból egyik autón sem), viszont az elejével semmi bajom, tök korrekt (persze a minőség a képről nem jön le). De ebből is látszik, hogy izlések és pofonok. A lényeg, hogy neked tetszen, elüssön az átlagtól, és te jól érezd benne magad, elvégre a tied (ha mindenkinek ugyanúgy tetszene, akkor az eladhatóság miatt széria lenne a cucc). A hozzászólásokból meg azt lehet leszűrni, hogy a te izlésed milyen, miben különbözik a nagy átlagtól, nem pedig, hogy egy autó szép vagy csúnya.
A kopotatóról: lehet egy ezüst színű megdobná
!
Szerintem is lehetne egy két dolgot másképpen csinálni. Nekem például a síma csavart golf küszöb nem jön be (de ez alapból egyik autón sem), viszont az elejével semmi bajom, tök korrekt (persze a minőség a képről nem jön le). De ebből is látszik, hogy izlések és pofonok. A lényeg, hogy neked tetszen, elüssön az átlagtól, és te jól érezd benne magad, elvégre a tied (ha mindenkinek ugyanúgy tetszene, akkor az eladhatóság miatt széria lenne a cucc). A hozzászólásokból meg azt lehet leszűrni, hogy a te izlésed milyen, miben különbözik a nagy átlagtól, nem pedig, hogy egy autó szép vagy csúnya.
A kopotatóról: lehet egy ezüst színű megdobná

SZEVA !
"na ezt jól megkaptam"
DE NEM BAJ, EZ A VÉLEMÉNYETEK CARS-AL EGYÜTT !
NEM TETSZHET MINDENKINEK !!
AMI AZ OPTIKA ÁRAT ILLETI,AKÖRÜL VOLT.
AZ AUTÓ NEM KAPOTT TELI FÉNYT,SEM FLIPP-FLOPP-OKAT, 92-ES ÉVJ !!!,ÉS VANNAK RAJTA HIBÁK,DE A KORÁHOZ KÉPEST SZERINTEM JÓ ÁLLAPOTBAN VAN !
A FELNI KÉRDÉST,MEG KITÁRGYALTUK A MULTKOR,HOGY ERRE TELLET !!!
AZÉRT KÖSSZ A VÉLEMÉNYEKET,NEM KAPHATOK CSUPA JÓT, NEM ?
NA CSÁ
"na ezt jól megkaptam"
DE NEM BAJ, EZ A VÉLEMÉNYETEK CARS-AL EGYÜTT !
NEM TETSZHET MINDENKINEK !!
AMI AZ OPTIKA ÁRAT ILLETI,AKÖRÜL VOLT.
AZ AUTÓ NEM KAPOTT TELI FÉNYT,SEM FLIPP-FLOPP-OKAT, 92-ES ÉVJ !!!,ÉS VANNAK RAJTA HIBÁK,DE A KORÁHOZ KÉPEST SZERINTEM JÓ ÁLLAPOTBAN VAN !
A FELNI KÉRDÉST,MEG KITÁRGYALTUK A MULTKOR,HOGY ERRE TELLET !!!
AZÉRT KÖSSZ A VÉLEMÉNYEKET,NEM KAPHATOK CSUPA JÓT, NEM ?
NA CSÁ

Szevasz Bigimi!
Amit írt neked Pizzonia az nem semmi,
de minden igaz benne.
Multkor én is láttam a szekeredet és megnéztem közelebről de még jó hogy nem ettem és ittam, mert lehánytam volna az elejét olyan szarúl van megcsinálva a valóságban.Tudod egy fénykép nem minden.Szerintem egy optikai tuninghoz hozzá tartozik a hibátlan fényezés is.
Úgyhogy ne haragudj, de fényképen nagyon jó és ahogy Pizzone is írta messziről is szép, de a valóságban egy nagy szar.
Remélem nincs harag
Amit írt neked Pizzonia az nem semmi,

Multkor én is láttam a szekeredet és megnéztem közelebről de még jó hogy nem ettem és ittam, mert lehánytam volna az elejét olyan szarúl van megcsinálva a valóságban.Tudod egy fénykép nem minden.Szerintem egy optikai tuninghoz hozzá tartozik a hibátlan fényezés is.

Remélem nincs harag
Láttalak múltkor a XVII. kerületben. Azt gondolom, hogy jobban nézne ki, ha az összes elem egyszínű lenne. Érdekelne, hogy mennyiből jött ki a cucc, de gondolom 500.000 Ft-nál nem lehetett több az egész. Ja és Carsnak igaza van, a felni egy fos. De azért nem rossz próbálkozás, messziről egész jó.

Láttalak múltkor a XVII. kerületben. Azt gondolom, hogy jobban nézne ki, ha az összes elem egyszínű lenne. Érdekelne, hogy mennyiből jött ki a cucc, de gondolom 500.000 Ft-nál nem lehetett több az egész. Ja és Carsnak igaza van, a felni egy fos. De azért nem rossz próbálkozás, messziről egész jó.

HELLO !
A LURDY BA LEHET,A BOMBASTIC BA,DE HOGY OLCSÓ E ??
KB 60,000
CSÁ
A LURDY BA LEHET,A BOMBASTIC BA,DE HOGY OLCSÓ E ??
KB 60,000
CSÁ

adani
2003. november 17. 12:42
nem tudjátok véletlenűl hol lehet ólcsón aluszárnyat beszerezni
HELLO!
lali001
3.8l
AZ OLAJRA A GYÁR 15/40-EST ÍR, EZ Pl:A CASTROL GTX3 , SZERINTEM NAGYON JÓ OLAJ !!
DE LEHET HOGY ÉRDEMES LENNE TÉLRE 10/40-est BELERAKNI,HOGY A HIDEGBE JOBBAN KIHIGULJON !!
CSÁÓ !
lali001
3.8l
AZ OLAJRA A GYÁR 15/40-EST ÍR, EZ Pl:A CASTROL GTX3 , SZERINTEM NAGYON JÓ OLAJ !!
DE LEHET HOGY ÉRDEMES LENNE TÉLRE 10/40-est BELERAKNI,HOGY A HIDEGBE JOBBAN KIHIGULJON !!
CSÁÓ !

Hi. Véletlenül nem tudod hogy mennyi motorolaj kell az 1,6-osba most lenne esedékes az olajcsere. Köszi.
HELLO H.CS
KÖSZI!
EZT MÁR SOKAN MONDTÁK,ELÁRULOM GONDOLKODTAM EGGY TELI KOPTATÓN,DE ADDIG GONDOLKODTAM,MIRE MEGÉRKEZETT A TÉL :-))
TÉLRE MÁR NEM AKAROK,HOGY NE MŰKÖDJEK HÓTÓLOKÉNT:-))
VISZONT JÖVŐRE FEL FOGOK EGYET RAKATNI !
CSÁ
KÖSZI!
EZT MÁR SOKAN MONDTÁK,ELÁRULOM GONDOLKODTAM EGGY TELI KOPTATÓN,DE ADDIG GONDOLKODTAM,MIRE MEGÉRKEZETT A TÉL :-))
TÉLRE MÁR NEM AKAROK,HOGY NE MŰKÖDJEK HÓTÓLOKÉNT:-))
VISZONT JÖVŐRE FEL FOGOK EGYET RAKATNI !
CSÁ

Hátul és oldalt nagyon egyben van de az eleje lehetne fantáziadúsabb. pl 1 ütős koptató rögtön sokat segitene a dolgon.
Nem?
Nem?

KÖSZI MAJD KÖRÜLNÉZEK ,DE MOST VAN FONTOSABB A FELNINÉL.

BIGIMI!!!AZ IDŐZITÉS FELNIVÁLASZTÁSRA A LEGJOBB MERT AZ ÁRAK ILYENKOR ALACSONYAK!!!

Sőt akár az adok/veszekbe is feltehetnéd 

CSÁ QVIK !
KÖSZI !
A FELNI ESETLEG MAJD TAVASSZAL LESSZ TALÁN ESEDÉKES,TUDOD MOST ÚGY IS FELKERÜL A TÉLI GARNITÚRA,DE AZÉRT KÖSZI.
ESETLEG KÜLDHETNÉL RÓLA EGY KÉPET !!!
SZEVA

KÖSZI !
A FELNI ESETLEG MAJD TAVASSZAL LESSZ TALÁN ESEDÉKES,TUDOD MOST ÚGY IS FELKERÜL A TÉLI GARNITÚRA,DE AZÉRT KÖSZI.
ESETLEG KÜLDHETNÉL RÓLA EGY KÉPET !!!
SZEVA

Szerintem is korrekt a gép. Nekem például csak az a lényeg, hogy nekem tetszen a gépem az, hogy másnak mi a véleménye annyira nem fontos. Ja és ha felnit szeretnél mostanában venni az enyémek eladóak. 

Hali.Az mért gond ha 4-be 180 és 5-be 220?Nekem is majdnem így jön ki.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!