Honda Civic

aktuális téma
Honda Civic
szakmai kérdésekkel, vagy alkatrészekkel kapcsolatban, érdemes felkeresni a A Honda forumot!!!!

TALÁLKOZÓK

Honda találkozó

Minimeetek

Márkafüggetlen találkozók

ELADÓ DOLGOK

KERESETT Termékek

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Peteboy
2004. május 05. 15:23
Hali mindenkinek! Én még new vagyok itten és még az én kis civicemről nincsenek fenn képek, de ígérem a jövőhéten lesznek.
Tehát Bnorbi! A kérdésedre a válaszom, mivel nekem is ilyen van: a környezetvédelmi osztályba sorolás kódja: "2", melyet 6/1990 (IV.12.) KÖHÉM rendelet 5/II. sz.m. le is tudsz chekkelni.

Aloha: P.
sr-tuning
2004. május 05. 10:52
Kedves Greendevil!

...bocses, de én még csak az elsö kommentre, az-az BNorbert kérdésére reagáltam.

de Neked is tervben volt, hogy irok, csak addig nincs értelme irnom, még nem tudok segíteni

nekem az automon direktszürö volt, majd kivettem, és visszaraktam a gyárit (az alsó légkamara nélkül), így jobban húzott, +váltáskor nem esett annyira vissza a fordulat
a hangja is szép volt, még meg nem kapta az új dobott, és a napokban úgy döntöttem, hogy visszarakom a diretkszüröt = a hangja sokkal szebb lett (a jelegzetes szívóhang miatt + a dob is mintha mélyebben szólna:))) csak teljesítményben vesztett az autom:((((
Pont ma terveztem, hogy bevezetek egy csövet a lökös légbeömlöjéböl a direkt felé, a "hideglevegö" miatt
majd irom, hogy szerintem milyen lett...
a kocsimban még a gyári gumicsöre van rakva a direkt(hamarosan ezt is megoldom), ami szintén teljesítmény vezteséggel jár
Ha direktszüröt rakol bele érdemes sportgyertyákat is belerakni(nagyfordulaton erösebb lesz)
A "csöröl" meg én valószinü, hogy a spec. civicre valót veszek:)

Bármi kérdésed van, írj nyugodtan,
ha tudok szivesen segítek
Bishop
2004. május 05. 08:43
Én is kísérletezek egyéb iránt ezzel a dologgal, mostani álláspontom az hogy nyitott légszűrő lesz (papír hogy jól szűrjön). Valamint a változó légyszívócső, bár ez kicsit nehéz....
Bishop
2004. május 05. 08:31
De egyébként valami okos céget kell felkeresni azok számgéppel tudnak méretezni...
Bishop
2004. május 05. 08:30
Vigyázz azzal a direktszűrővel mert nem szűr az rendesen csak ha nagyon márkásat illetve gyárit veszel, egyéb iránt tényleg lényeges a szívócső hossza, mert nyomatékot fogsz veszíteni.... Ezt hondáknál méréssel is kimutatták...
greendevil
2004. május 05. 06:30
Azt te sem gondoltad komolyan hogy menjek be a Hondához megkérdezni.Azt mondanák hogy a gyári csőkígyó az ideális természetesen.Olyat is láttam már,hogy az jobb első sárvédő alatt lévő szívóházat kidobták és oda szerelték a direktszűrőt,hogy onnan tudjon frissebb levegőt szívni.Szóval nem tudom.Egyenlőre a gyári légszűrőház helyére raktam a d.szűrőt.SR!Ha van lehetőség rá,légyszi mérd le a cső pontos hosszát és írd meg!Kösz
sr-tuning
2004. május 04. 22:20
nekem is ilyen van, de nem tudom

menny be egy Honda Márkaképviselethez, nekik tudniuk kell !!!
greendevil
2004. május 04. 21:09
Tudja valaki hogy a VTi motorra hogy érdemes rárakni a direktszűrőt?Mennyi az ideális csőhossz a motortól?Van valakinek esetleg v. gyári, nem kókler tuning set?Az milyen hosszú?
BNorbert
2004. április 29. 21:18
OOO akkor ezer bocs láma vagyok Azért ha vki tudja légyszi válaszolja már meg!! Köszi
Sréc
2004. április 29. 20:57
szerintem a Hondás topicba pont bepasszolt volna a kérdésed....
BNorbert
2004. április 29. 20:45
Sziasztok, bocs, hogy új témát indítottam, de sehova se illett a kérdésem ami a köv.:

Milyen környezetvédelmi besorolású a 1992-1995 ig gyártott civic?? Légyszi segítsetek fontos lenne (behozatal miatt)!!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 521611 találat 26081 oldalon