Budapest Minden pénteken jó időben Pólus center, vagy Lurdy, rossz időben Aréna Pláza parkolója Nyíregyháza minden pénteken a Spar parkoló 21:00tól Eger minden hónap első péntekén, részletek a legelső mondatban linkelt oldal minimeet fórumában Győr Kórház parkoló minden pénteken Szombathely minden pénteken általában tesco márkafüggetlen tali
AMTS Március 18-20 Hungexpo
Nemzetközi Tuning Találkozó Április 9. 9:00 Balatonfüred
Évadnyitó Hungary Night Cars Április 16. 8:00 Cegléd
II. Kanizsa Garage Szlalom Kupa és Veterán Találkozó április 17. Nagykanizsa
II. Országos Tápióbicskei Tuning Találkozó április 30. Tápióbicske
V. Encsi Autós Találkozó Április 30. Encs
Gyorsulás Ünnepe Május 1. Taszár
Tatabányai Tuning Összeröffenés Május 7. 18:00 Tatabánya
Retropartyzánok Május 7-8. Pécs
Nagyatádi Tuning Találkozó & Szlalom Show Május 8. Nagyatádi Strand
Backyard Garage Spring Meet Május 14. 9:00 Görzenál Budapest
III. Országos Tavaszi Márkafüggetlen Autós és Klub Találkozó május 14. Nagykanizsa
Tuning és Veterán Autó Találkozó Május 21. 9:00 Tamási
Stancefest 2016 Június 4. Golftanya
III. Zsámbéki Tuning Show június 18-19. Zsámbék
IV. Bordányi Autó Tuning Találkozó június 25. Bordány
National X-Autós Találkozó & Ifjúsági Nap Június 25-26. Hort
7. Sárbogárdi Tuning Találkozó Július 9. Sárbogárd
VI. Autó Tuning Fesztivál Július 16. Debrecen
Ercsi Márkafüggetlen Autós-Motoros Találkozó Július 23. Ercsi Dunapart
X. Jubileumi Füzestuning Autó és Motor Show Július 29. 8:00 Füzesgyarmat
Őszi mini meet Október 23. 14:00 Kecskeméti Tesco
Hali mindenkinek! Én még new vagyok itten és még az én kis civicemről nincsenek fenn képek, de ígérem a jövőhéten lesznek.
Tehát Bnorbi! A kérdésedre a válaszom, mivel nekem is ilyen van: a környezetvédelmi osztályba sorolás kódja: "2", melyet 6/1990 (IV.12.) KÖHÉM rendelet 5/II. sz.m. le is tudsz chekkelni.
...bocses, de én még csak az elsö kommentre, az-az BNorbert kérdésére reagáltam.
de Neked is tervben volt, hogy irok, csak addig nincs értelme irnom, még nem tudok segíteni
nekem az automon direktszürö volt, majd kivettem, és visszaraktam a gyárit (az alsó légkamara nélkül), így jobban húzott, +váltáskor nem esett annyira vissza a fordulat a hangja is szép volt, még meg nem kapta az új dobott, és a napokban úgy döntöttem, hogy visszarakom a diretkszüröt = a hangja sokkal szebb lett (a jelegzetes szívóhang miatt + a dob is mintha mélyebben szólna:))) csak teljesítményben vesztett az autom:((((
Pont ma terveztem, hogy bevezetek egy csövet a lökös légbeömlöjéböl a direkt felé, a "hideglevegö" miatt majd irom, hogy szerintem milyen lett...
a kocsimban még a gyári gumicsöre van rakva a direkt(hamarosan ezt is megoldom), ami szintén teljesítmény vezteséggel jár
Ha direktszüröt rakol bele érdemes sportgyertyákat is belerakni(nagyfordulaton erösebb lesz)
A "csöröl" meg én valószinü, hogy a spec. civicre valót veszek:)
Bármi kérdésed van, írj nyugodtan,
ha tudok szivesen segítek
Én is kísérletezek egyéb iránt ezzel a dologgal, mostani álláspontom az hogy nyitott légszűrő lesz (papír hogy jól szűrjön). Valamint a változó légyszívócső, bár ez kicsit nehéz....
Vigyázz azzal a direktszűrővel mert nem szűr az rendesen csak ha nagyon márkásat illetve gyárit veszel, egyéb iránt tényleg lényeges a szívócső hossza, mert nyomatékot fogsz veszíteni.... Ezt hondáknál méréssel is kimutatták...
Azt te sem gondoltad komolyan hogy menjek be a Hondához megkérdezni.Azt mondanák hogy a gyári csőkígyó az ideális természetesen.Olyat is láttam már,hogy az jobb első sárvédő alatt lévő szívóházat kidobták és oda szerelték a direktszűrőt,hogy onnan tudjon frissebb levegőt szívni.Szóval nem tudom.Egyenlőre a gyári légszűrőház helyére raktam a d.szűrőt.SR!Ha van lehetőség rá,légyszi mérd le a cső pontos hosszát és írd meg!Kösz
Tudja valaki hogy a VTi motorra hogy érdemes rárakni a direktszűrőt?Mennyi az ideális csőhossz a motortól?Van valakinek esetleg v. gyári, nem kókler tuning set?Az milyen hosszú?
Tehát Bnorbi! A kérdésedre a válaszom, mivel nekem is ilyen van: a környezetvédelmi osztályba sorolás kódja: "2", melyet 6/1990 (IV.12.) KÖHÉM rendelet 5/II. sz.m. le is tudsz chekkelni.
Aloha: P.