Cikk: Keleti blokk

aktuális téma
Keleti blokk

Autóbemutató rovatunk legfrisebb írásában egy, a gyorsulásokról már igen jól ismert 2107-es Ladával ismerkedhettek meg, amely a DCS Tuning Group munkáját dícséri. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
Vikiboy
2004. július 18. 22:47
Vikiboy
2004. július 18. 22:47
gyönyörű a gép!! Szeretem a Ladákat. Ha mind ílyen lenne!!
Cat13
2004. június 25. 08:32
Úúúristen! Én is nő vagyok, nem is értek az autókhoz, de ez a hozzászólás?? Minek enni, ha úgyis kijön belőled? Kb. erre emlékeztet ez a hozzáállás. Nagyon szép lett az autó, gratulálok hozzá! Nem az a nagy szám szerintem sem, hogy vki egy gyárilag tuningolt autóba beteszi a hátsóját és közben pedig játsza az eszét, hogy neki milyen autója van. Lépésről lépésre felépíteni vmit... Az már vmi! Nem a szalontuning az igazi, hanem ez!
samygirl
2004. június 22. 17:42
Minek egy ladát tuningolni?
Úgy is hamar tönkre megy!
Bishop
2004. június 17. 11:22
Ez a lada engem is megihletett, amit az EVO-ról csináltam kis összefoglalót sokszor szerepel benne....
bazstuning
2004. június 17. 11:21
nagyon jó sok munka lehetett vele
Sancy
2004. június 17. 09:57
Hát akkor inkább az izzadságos kétkezű munkával megalkotott gépcsoda, minthogy apuci pénzéből a 10 milkás csilli-villi szalonautó. Nemtom ti hogy vagytok vele...
Vikiboy
2004. június 17. 09:29
álom egy gép. Nem tudom mért fikázták a Ladákat amikor már minimum 15 éve mennek velük és lehet hogy nincs annyi baja a sofőrnek mint egy új Fiattal. Nekem nagyon tettszik a gép!!
S_Bernie
2004. május 26. 09:21
DCS Lada turbo nélkül? Nekem is tecc, ahogy a külső és belső színharmóniára odafigyeltek. Mindíg megbámulom a tuning Ladákat, hátha egyszer az én régi szemem fényére is rálelek. De állítólag látta egyszer valaki összetörve a XIX. ker-ben
Drusza
2004. május 26. 00:22
Első gépem egy 2107-es volt.
Kezdésnek kiváló volt,szerintem jó gépek.Mikor elém ugrott a szántóföld és majdnem otthagytam a fogam megfogadtam többet be nem ülök Ladába.Egyébként szerintem jó gépek,jól tunyingolhatók.A szóbanforgó gép pedig király!Éljenek a Ladák!!
Tom boy
2004. május 25. 21:19
Ergonomiai szempontból a Lada egy iszonyat.Nekem nem kéne, de tisztelem akik egyedivé és a lehető legesztétikusabbá teszik ezt a tipust.Gratulálok az autóhoz!
monsters
2004. február 27. 13:45
jól szólt öregkergyu törzsfőnök, csatlakozom a véleményhez. Tuningot díjazni kell, még ha kispolák is az!! Egy gyári M3 biztos ütősebb, de az nem a gazdi érdeme, én többre értékelem ezt a ladát. Kíváncsi leszek majd az arcokra, amikor 20 év múlva egy ilyen lada drágább lesz mint egy új középkategóriás autó, és hát az egyes tipusok iránti olthatatlan szerelem sem elhanyagolható. Még több őrültet, és még kevesebb olyan alantas (már mint ami alant van az a beteges féle) kommentet ide!!!!!!!!!
ÖregKergyu
2004. február 27. 12:38
Néha úgy látom,hogy sokan megfeledkeznek arról,hogy néhányan sajnos nem Bill Gates családjába születtek be,így "kis" pénzből,inkább sok munkával szeretnék megvalósítani álmaikat!

Uff!
ÖregKergyu
2004. február 27. 12:35
Hali!

A véleményem az,hogy valamennyi igényes tuningot,befektetett munkát díjazni kéne,függetlenűl az alap autótól,amennyiben az szép és izléses,pláne,ha jól is megy!
Thomika
2004. február 27. 12:13
Részemről is hatalmas elismerés a művészúrnak! :))) Gyönyörű szép a járgány! :)
Siki
2004. február 22. 14:15
Ha az én autóm csak fele ilyen szép lenne... Tényleg elismerésem!!!

De az enyém jobban megy .

Majd talizunk a Ringen.
ave.fw.hu
2004. február 22. 01:09
Nekunk volt Ladank, amikor megvettem a ruszkik, az arabol tudtunk venni egy RDS-es also-kozepkategorias autosradiot.

Kiraly volt a zsiga, de ha mostansag visznek ilyennel, nagyon kenyelmetlennek tunik a rovid elso labter.
De hat akkor meg gyerek voltam, most meg 183 centi.
skoallat
2004. február 21. 22:59
nem értem miért kell leszólni más kocsiját,szerintem dicséretre méltó hogy a gazdája ennyire törödik vele.
Zozee
2004. február 18. 07:39
Elf! Azért kiváncsi lennék, hogy neked milyen autód van, a még fel sem raktad ide.
Zozee
2004. február 18. 07:37
Teljesen egyetértek veled! Akkor lesz a tuningnak is igazán "kultúrája" Mo.-n ha mindenkinek kihal a tudatából az előítélet és nem az autó márkáját nézi, hanem hogy miből milyet épített valaki.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3
Összesen 44 találat 3 oldalon