Autóbemutató rovatunk legfrisebb írásában egy, a gyorsulásokról már igen jól ismert 2107-es Ladával ismerkedhettek meg, amely a DCS Tuning Group munkáját dícséri. Bővebben
Úúúristen! Én is nő vagyok, nem is értek az autókhoz, de ez a hozzászólás?? Minek enni, ha úgyis kijön belőled? Kb. erre emlékeztet ez a hozzáállás. Nagyon szép lett az autó, gratulálok hozzá! Nem az a nagy szám szerintem sem, hogy vki egy gyárilag tuningolt autóba beteszi a hátsóját és közben pedig játsza az eszét, hogy neki milyen autója van. Lépésről lépésre felépíteni vmit... Az már vmi! Nem a szalontuning az igazi, hanem ez!
Hát akkor inkább az izzadságos kétkezű munkával megalkotott gépcsoda, minthogy apuci pénzéből a 10 milkás csilli-villi szalonautó. Nemtom ti hogy vagytok vele...
álom egy gép. Nem tudom mért fikázták a Ladákat amikor már minimum 15 éve mennek velük és lehet hogy nincs annyi baja a sofőrnek mint egy új Fiattal. Nekem nagyon tettszik a gép!!
DCS Lada turbo nélkül? Nekem is tecc, ahogy a külső és belső színharmóniára odafigyeltek. Mindíg megbámulom a tuning Ladákat, hátha egyszer az én régi szemem fényére is rálelek. De állítólag látta egyszer valaki összetörve a XIX. ker-ben
Első gépem egy 2107-es volt.
Kezdésnek kiváló volt,szerintem jó gépek.Mikor elém ugrott a szántóföld és majdnem otthagytam a fogam megfogadtam többet be nem ülök Ladába.Egyébként szerintem jó gépek,jól tunyingolhatók.A szóbanforgó gép pedig király!Éljenek a Ladák!!
Ergonomiai szempontból a Lada egy iszonyat.Nekem nem kéne, de tisztelem akik egyedivé és a lehető legesztétikusabbá teszik ezt a tipust.Gratulálok az autóhoz!
jól szólt öregkergyu törzsfőnök, csatlakozom a véleményhez. Tuningot díjazni kell, még ha kispolák is az!! Egy gyári M3 biztos ütősebb, de az nem a gazdi érdeme, én többre értékelem ezt a ladát. Kíváncsi leszek majd az arcokra, amikor 20 év múlva egy ilyen lada drágább lesz mint egy új középkategóriás autó, és hát az egyes tipusok iránti olthatatlan szerelem sem elhanyagolható. Még több őrültet, és még kevesebb olyan alantas (már mint ami alant van az a beteges féle) kommentet ide!!!!!!!!!
Néha úgy látom,hogy sokan megfeledkeznek arról,hogy néhányan sajnos nem Bill Gates családjába születtek be,így "kis" pénzből,inkább sok munkával szeretnék megvalósítani álmaikat!
A véleményem az,hogy valamennyi igényes tuningot,befektetett munkát díjazni kéne,függetlenűl az alap autótól,amennyiben az szép és izléses,pláne,ha jól is megy!
Nekunk volt Ladank, amikor megvettem a ruszkik, az arabol tudtunk venni egy RDS-es also-kozepkategorias autosradiot.
Kiraly volt a zsiga, de ha mostansag visznek ilyennel, nagyon kenyelmetlennek tunik a rovid elso labter.
De hat akkor meg gyerek voltam, most meg 183 centi.
Teljesen egyetértek veled! Akkor lesz a tuningnak is igazán "kultúrája" Mo.-n ha mindenkinek kihal a tudatából az előítélet és nem az autó márkáját nézi, hanem hogy miből milyet épített valaki.