Német vs. Japán autó

aktuális téma
Német vs. Japán autó

Ezt a topicot azért hozom létre mert kíváncsi vagyok hogy ki milyen érveket tud felhozni a két ország autói mellett, ellen. (Veszekedéseket kéretik elkerülni)

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lordie
2004. december 27. 18:12
Mármint 3x annyiba kerül (itthon) és rendelni kell...
Lordie
2004. december 27. 18:11
Már írtam egyszer vhol az elején, hogy mindenki azt vesz amit akar, csak szeresse az autóját és alaptalanul szemellenzősen NE NÉZZE LE A KONKURENCIÁT! Ez teljesen igaz az utcán...

Ja, és nem drag topic valóban, de Ti dobáloztok számokkal, hogy BMW-t így húzni és jobb stb. Hát a tények a dragban, pályaversenyeken (nem EUS, ahol 80%-ban EUS autók szerepelnek az előzőleg felvázolt import ráta miatt) vannak. Mindegy... OFF...

Lordie
2004. december 27. 18:04
Nem arról a Trabiról beszéltek, amelyikben 2 Honda CBR moci van?

Azt meg már kiveséztük, hogy itthon azért nincs japán tuning gép (ill. van csak nem indul drag raceken!), mert 3x annyi az import tuning alkatrész, mint egy Audi vagy VW. Erre hoztam példának az USA-t, ahol mindkettő import és nem a német technika van fölémyben, de látom senki sem figyel arra, amit mondok
Jk
2004. december 27. 12:01
Német VS Japán

Round 1, Fight!!!!!

Ftomi
2004. december 27. 11:59
Mindkettö jo szerintem csak máshogy. A németek a dízelben kuva jok. A japánok a szívo benzineshez értenek nagyon. A japánok is hála a jo égnek kezdenek kibontakozni dízel téren is és már nem olyan sablon az összes belülröl. Söt a mostani japán autok kimondottan szépek belülröl. Eddig is jok voltak 200 ezer kilométernél egy zörej sem volt bennük csak az a pokroc kárpit és a szürke müszerfal nem teszett.Akkor lenne nagyon paraszt egy japán nagy fajlagos teljesítményü auto ha lenne belöle turbos is. Így csak vesrenypályán lehet normálisan kihasználni a teljesítményt. Országuton váltogatni kell vissza.
pedig állítolag akkor megy jol egy kocsi ha felfelé kell sokat váltani.
A német szívo motorok siralmasak.
A japánok 15 éve jobbakat gyártottak.
Viszont dízelben ők a királyak.
Ja és a turbo benzinesek überek/audik/
Yasec
2004. december 27. 11:08
Húúú, a zöld Trabiról inkább ne beszéljünk.
Végül is néha működött, de annak aztán az említett két országhoz sok köze nincs, ha az eredményeit nézzük! Most meg már eladó, hátha valakinek van kedve hozzá, hogy összehangolja.
Volt valahol egy EDE fórum is, egy időben be lehetett írogatni bárkinek is, na azok voltak ám a szaftos idők...
Egyik/másik beíráson viszont jókat lehetett röhögni!
Gizmo
2004. december 27. 10:55
És ráadásul az is német:DD
Mondjuk asszem 2 rizskályha fűti..
BGY
2004. december 27. 10:45
Természetesen Magyarországon
BGY
2004. december 27. 10:44
Első sorban nem drag forum Bár a számomra sokat jelent, hogy indul egy gép, de nem minden. Számít pl. a belső térben használt anyagok, a kényelem, és a kocsi imázsa is. Na és ezekben nem jobbak a japánok. Sőt! A gyorsulás fontossága miatt veszek nagy motoros autót. Amelyek azért belülről is kinéznek valahogy. De ezekkel sem akarok 1/4 mérföldeken indulni Ott nem az alap a fontos, hanem, hogy mit építenek belőle. Amúgy pedig itt nem tudok japán autóról, amelyik jobb időt menne pl.a legjobb Audinál, hogy már a zöld Trabit ne is említsem
GTAti
2004. december 27. 10:34
Főleg hogy ez a 2 legjobb autógyártó ország, és qrvára csak ízés dolga, kinek mi jön be jobban...
Gizmo
2004. december 27. 10:23
Ez ugyan egy szar topic, de nem tűnt még fel, hogy ez nem a gyorsulásokról szól? Köze nincs hozzá. Egy autó nemcsak attól jó vagy rossz, hogy mekkorát nyúlik. Ne legyünk már ennyire szemellenzősek. Más szemszögből is nézni kell(ene) őket.
Vagy nem? Végülis ki nem szarja le.
Lordie
2004. december 27. 09:54
Az lemaradt, hogy nem akarom újra téma legyen, de az az itteni 800LE-s Bömös kétlem, hogy akár felső tizes időt futna...

Ja, és összehasonlításképp, a 7s-es időt futó NSX, amit linkeltem is csak 1093LE. Sajnos az AEM NSX-ről nem találtam meg a linket a kedvenceimben sem :(
Lordie
2004. december 27. 09:46
Nem semmi mit alkottatok éjszaka

Nincs most időm válaszolgatni, de egy észrevétel... Nem tudom a 10e-t pörgő BMW miért nagy szám...

Ez pl. csak egy szimpla 1.6-os SOHC Civic EX belső videója... Nem is megy jót, 10.6s, de már ez a gagyi gép is többet pörög.

Vagy ez a 3.2l-es NSX sem a legjobb a maga 7.39@175 idejével.

De az amcsi AEM (nem az alkatrészgyártó) csapat néhány éve a köv. dolgokkal hívta fel magára a figyelmet (drag fórumból idézve):

Their FWD drag car, turbo H22, dunno the hp, 8s 1/4
Their RWD drag car, turbo NSX V6, 1500hp, 6s 1/4

Their driver-
World’s Quickest Honda (RWD)
First Honda into the 6s (RWD)
First Honda into the 7s (RWD)
First Drag Honda to break 200 MPH (RWD)
Member of NHRA Sport Compact 200 MPH Club
World’s Fastest Sport Compact (RWD)
First Honda in the 9s (FWD)
First Front-Wheel-Drive in the 8s
First FWD to break 150 MPH
First FWD to break 160 MPH
First FWD to break 170 MPH
First FWD to break 180 MPH
World’s Quickest FWD
World’s Fastest FWD

Más, ami téma volt 10-11 oldallal ezelőtt:

Luxusmárkák közül az Infiniti pl. kimaradt, ami nekem jobban bejön, mint a Lexus. No meg ne keverjük a szupersportautó kategóriát a luxusmodellek nagy motorjaival. Utóbbi soha nem lesz szupersportautó...
waschee
2004. december 27. 02:33
Szemi
2004. december 27. 02:32
Miért a Japók, mióta keresztények?
waschee
2004. december 27. 02:25
hát igen de az autót Isten japánnak teremtette
Szemi
2004. december 27. 02:19
Kinek a pap, kinek a papné & ez így is marad, amíg világ a világ!
Ludika86
2004. december 27. 02:05
ja... és egyáltalán nem vonja el a figyelmem a vezetéstől. Ha váltogatva vezetsz normál műszerfalas kocsit meg másmilyet egy idő után természetessé válik és fel se fog tűnni, hogy épp milyenbe ülsz.
Ludika86
2004. december 27. 01:53
Nekem Yarisom van... meg volt is meg az egész családnak kezdetektől fogva. Soha nem zavart a műszerfal. Kb egy nap alatt meg lehet szokni.. meg a Yarisnál tükrökkel van megoldva és olyan mintha a motortérben lenne a kijelző. A szemnek nem kell átfókuszálni a középre, meg a nagy digit számokat periférikus látással is símán látod. Feldobja a belső tertet, nem kelt olyan tucatautó kinézetet. szerintem...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Összesen 941 találat 48 oldalon