A Magnum dob télleg ratyi??
aktuális téma

szijaasztok!!
a magnum dobok télleg szarok?
én annyira ezt nem vágom, de beparáztattak hogy nem lesz jó...
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Groowe
2005. március 28. 14:11
jó mondjuk ez igaz :)
Meg utána kérj egy autószerelő címet is. Egyik haverom autószerelő és meséli hogy minden héten van 1-2 autó aminek vissza kell rakni a kipufogóját mer durrog-durrog oszt egyszer csak leesik. De lehet, hogy ha normálisan meg van csinálva akkor no problem.
Groowe
2005. március 28. 10:56
kérdeztem a gyereket és azt mondta minden gyári csak teljesen nyitott a rendszer és 1 dob van fent.ezért érdeklődöm hogy esetleg nincs-e vki közöttetek akinek ilyen van fent :)
a durrogás az nem utógyujtás vagy vmi ilyesmi???? kissé setét vok
de azért
:)

Groowe
2005. március 28. 01:09
Hali
srácok tud valaki mondani valamit a durrogó kipufogókról?egy srác autóján hallottam és piros lámpánál beszéltünk,azt mondta sima rendszer van a verda alatt 1 dobbal semmi modosítás és akkorákat durrogott neki motorféknél hogy szívem szerint én is ilyet akarnék.tud esetleg vki vmilyen elérhetőséget adni hogy hol lehet ilyen dobot venni?
mi a véleményetek a simoni racing dobokról?
üdvw
srácok tud valaki mondani valamit a durrogó kipufogókról?egy srác autóján hallottam és piros lámpánál beszéltünk,azt mondta sima rendszer van a verda alatt 1 dobbal semmi modosítás és akkorákat durrogott neki motorféknél hogy szívem szerint én is ilyet akarnék.tud esetleg vki vmilyen elérhetőséget adni hogy hol lehet ilyen dobot venni?
mi a véleményetek a simoni racing dobokról?
üdvw
És mindamellett hogy nem volt vele probléma szerintem szép is, nem is túl drága és ha a teljesítményt érezhetően nem is növeli (a hátsó dob) a hang mindenért kárpótól!
Az én magnum dobom 3 és fél éve szolgál és az égvilágon semmi bajom nem volt vele!!
Az előző autómon is magnum volt, annak se volt semmi baja 2 évig, szal hülyeség ez a fikázás.
A szervíz az tényleg iszonyat gáz, oda semmiképp ne menjetek!
Az előző autómon is magnum volt, annak se volt semmi baja 2 évig, szal hülyeség ez a fikázás.
A szervíz az tényleg iszonyat gáz, oda semmiképp ne menjetek!

Szasztok! Én is elolvastam az összes kommentet és a magnum elég szarul áll. Haveromnak az van (dízel, 2-es hang) majd figyelem,hogy meddig bírja. (egyébként dízelhez képest egész jó hangja van,bár lehet,hogy csak a 60-as sportrendszer miatt)
Én is tervezgetek,eddig nálam a Zeus,Proex és a Janó áll versenyben, de nekem ilyen vég kellene...magnum persze,ami nem magnum. Szerintetek megoldható valahol?
Én is tervezgetek,eddig nálam a Zeus,Proex és a Janó áll versenyben, de nekem ilyen vég kellene...magnum persze,ami nem magnum. Szerintetek megoldható valahol?
Amúgy mindenki aki szidja a magnumot, gondolom személyes tapasztalatra alapozza, mert a "nagybáttyám sógorának a feleségének a szomszédja, aki majdnem látott egy magnumot, mondta nekem" stílusú "tapasztalatok" alapján tényleg lehet véleményt formálni. Ja! ezeknek az embereknek meg póverful van mi?vagy az se

Hi all! Nemrég vettem magnum dtm ovalt. 1000es suzuki swiftem van. Tudni kell rólam h őrült mély hangra vágyok, ez még nem jött össze, mert a rendszerem gyári, de a magnum NEM SZÉGYENKEZHET! Igaz h csak 2es hangú(bánom is h nem a 3ast rendeltem) de így is KURVA jó, NAGYOT SZÓL!! És a kocsi is érezhetően dinamikusabb lett, NEMPEDIG SZARABB! A magnumban semmi kivetnivalót nem találtam, a 30 rúgó nem oly sok érte. Szal a magnum király!! Más dolog a cég szervízelése,lehet h szarul csinálják,de az más. Nem ott kell rárakatni. Ennyi. A középdobomat meg nemsokára kivetetem, akkor lesz az igazi!!

szeretnék nem a saját dobom ellen beszélni de nem tehetem. annyit arról hogy reklám nagyon jó hogy nem rozsdál a vége, meg tegyél oda egy mágnest és az nem vonzza stb..nekem magnumom van hozzáteszem nem 40E-ért vettem, csak ezért van ez. amennyiért én vettem nem sok szebb volt végestül...na de kicsit megütöttem a véget és most erősen rozsdál! más véggel nincs tapasztalatom. kivétel rémus az nem rozsdál de ennél a dobomnál(bolti ár kb38E) bő 10zel drágább volt és az már pár évvel idősebb. Egyébként láttam magnum dob belsejét ahhol a perforált cső lyukai szépen egy nagyobbacska lyukká álltak össze. lehet más doboknál is előfordul. Magnum cég szervízét kell 1ébként kerülni inkább mint a termékeit.
Oké! Lehet hogy megfogadom a tanácsotokat!
Ja és sztem a legnagyobb előnye hogy vékony, szóval nem gömbölyű,nem nyúlik le nagyon a földre, így az ültetett autóknak is sokkal jobb...Ez az ár meg magáért beszél...
És sztem nem mindig igaz hogy olcsó húsnak...

weltmeisterschaft dob?
will18
2005. február 17. 17:36
nekem is wm kipuffanom van és csak dicsérni tudom. jano-ék rakták fel és fél orán keresztül szidták a magnum dobot.azt mondták tul nehéz és megnyujtja a gumi tartokat
Sztem ár értékben a Wm a legjobb...És olyan Hangja van...Nagyon brutál

szar és kész

GabeszXXX! Ha Te olyan nagy tuningmester vagy akkot magyarázd már meg nekem (egyszerű földi halandónak) hogy szerinted miért szar a MAGNUM dob, és hogy Te mit javasolnál!
Annyit bizonyított hogy hozájuk vitték a kocsikat ennyi, ez sreferenciának nem rossz.

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!