Gumijavítás Felnijavítás Hol a határ?

aktuális téma
Gumijavítás Felnijavítás Hol a határ?

Nem találtam ezzel kapcsolatos fórumot viszon ilyen kérdésem lenne hogy bettem egy pár uniroyal gumit és annak van egy ilyen kb fél cm-es esernyő formályú logója ami az egyik kerék oldalából hiányzik hogy kiesett magától vagy kivágta valaki nem tudom de amúgy szép allapotú a gumi más hiba nincs rajta, lehet ezt vulkanizálni vagy valahogy javítani mert azért mégse tetszik nekem hogy az ott úgy van amúgy 205/40 R17-es és egy 8x17-es felnire menne rá kösszi

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4
Jakuzatm
2005. május 19. 11:32
te máshol is fórumozol?
fazek81
2005. május 19. 11:25
nemtom, apu intézte, én csak a végeredményt láttam.
Tiv
2005. május 19. 11:23
figyu szerintem ezt a gumit hagyd a pixába, mert egyszer kátyúzd le pont ott ahol javítva van, és az többe fog kerülni mint egy gumi.... Ilyen peres méretet amúgy sem illik javítani sztem, de majd ha a6v6 ránéz (jól gondolom?) megmondja, de halgass a véleményére, sajnos lehet, hogy ezt be kell nyelned, ne kockáztass szerintem...
Jakuzatm
2005. május 19. 11:23
mekkora volt a hiba és mekkora lett a javitási felület?
fazek81
2005. május 19. 11:18
jaja persze, de a gumisnak is igaza van, nézze csak meg, aztán majd ő eldönti hogy érdemes-e megcsinálni. azóta eszembe jutott, nálunk faternak csináltak ilyet egyszer, az jó lett, pár éve csinálták, azóta is használja a gumit, csak annyi hogy nem good year van az oldalára írva, hanem csak "ear"
Jakuzatm
2005. május 19. 11:16
ez bosszant engem is hogy azért használom a kerekeket mert átlag 150-160-al közlekedek és nem esne jól egy totálkár és ne adj isten nem is folytatom tehát hidd el nem fogok 20ezer forint miatt életeket kockáztatni ez fix .
Jakuzatm
2005. május 19. 11:13
most hivtam gumist azt mondta ilyet még nem hallott de ha a szövet nem sérült hanem csak a gumiból hiányzik az a kis darab akkor elvileg simára vulkanizálják és szerinte ez lehet hogy csak szépséghiba de látnia kell
joos
2005. május 19. 11:04
Hát az ő dolga eldönteni, hogy bevállal e egy "sérült, javított" gumival történő száguldást.
fazek81
2005. május 19. 11:00
én úgy tudom lehet az ilyet is vulkanizálni, lehet hogy nem lesz a legszebb, de akkor max megceréled a két oldalt, és akkor a javított rész esik majd belülre a másik oldalon
joos
2005. május 19. 10:54
??? Kivágták a gumi oldalából az esernyő logót? Ennek mi értelme? Egyébként keresd fel valamelyik Zengő gumiszervizt, vagy pedig a Snowfoxot. Ha szerencséd van, akkor meg tudják csinálni. De az a sejtésem, hogy mivel gumidarab hiányzik a gumidból, így az kuka. Ráadásul azon a néhány tíz ezren ne múljon egy esetleges nagyon kellemetlen durrdefekt.
Jakuzatm
2005. május 19. 10:53
hát ez nem jött be azt hittem népszerűbb lesz a topikk
Jakuzatm
2005. május 19. 10:34
Nem találtam ezzel kapcsolatos fórumot viszon ilyen kérdésem lenne hogy bettem egy pár uniroyal gumit és annak van egy ilyen kb fél cm-es esernyő formályú logója ami az egyik kerék oldalából hiányzik hogy kiesett magától vagy kivágta valaki nem tudom de amúgy szép allapotú a gumi más hiba nincs rajta, lehet ezt vulkanizálni vagy valahogy javítani mert azért mégse tetszik nekem hogy az ott úgy van amúgy 205/40 R17-es és egy 8x17-es felnire menne rá kösszi
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4
Összesen 72 találat 4 oldalon