Hifi hozzaertök segitsetek!!!!
aktuális téma

Sziasztok Mivel en nem jutok elörebb a tudasommal, igy szeretnem a segitségeteket kerni. Uj Fejegyseget szeretnek venni es ezek közül szeretnek valasztani. 1. Pioneer DEH-P9600MP 2. Sony CDX-M9900 3. Alpine CDA-9835R Elviekben elsösorban erösitö nelkül szeretnem hasznalni, talan a kesöbiekben veszek hozza erösitöt is, de eggyenlöre kivancsi lennek melyik gep ezek közül a legjobb, mert arkülömbsegben kb ugyanannyiert tudom beszerezni ezeket. Köszönet es üdvözlet minden olvasonak
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
hi. nekem grund zero cucom van radio activ elsö szett titánium 38-as mély radio activ 2csatornás hidbakötöt erösitö szerintetek jó?
Plaszter küldtem mailt! Nézd meg!!!
Ja és a JVC-ről annyit hogy pl a kd-sh 9101 elnyerte az eisa díjat 2003-2004-ben szóval nem csinálnak ők se szert csak tudni kell mit veszel
Na jó... vki help... bogárba kellene egy kis Hifit összedobni..
nem kell nagy zene, meg PG, azt csak viccből írtam, nincs is annyi lovém, hanem minőségi
2db 16os mélyközép+2db magas+ egy közepes erősítő+mély, meg ha esetleg kondi kell bele...közepes árkategóriában, help!
nem kell nagy zene, meg PG, azt csak viccből írtam, nincs is annyi lovém, hanem minőségi
2db 16os mélyközép+2db magas+ egy közepes erősítő+mély, meg ha esetleg kondi kell bele...közepes árkategóriában, help!

Sziasztok Vki segítsen!
Phoenix Gold Octane R 5.0:4
+ vmi jó láda kellene
ez?
Phoenix Gold Octane R 12 ZD
+ gondolom kondi is kell, az milyen?
Phoenix Gold Octane R 5.0:4
+ vmi jó láda kellene
ez?
Phoenix Gold Octane R 12 ZD
+ gondolom kondi is kell, az milyen?

Sziasztok!
Tudnátok segiteni nekem abban hogy a gyári kormányrol vezérlést meg tudná-e csinálni vmelyik hifi cég.Pioneer fejegységem van és Xsara,ezt kéne összehozni!Gyárilag amit lehet venni a Pioneer-hez az nem jo egyik Citroenhez sem hiába ahhoz készitette a Pioneer!!
Elöre is köszi!
Tudnátok segiteni nekem abban hogy a gyári kormányrol vezérlést meg tudná-e csinálni vmelyik hifi cég.Pioneer fejegységem van és Xsara,ezt kéne összehozni!Gyárilag amit lehet venni a Pioneer-hez az nem jo egyik Citroenhez sem hiába ahhoz készitette a Pioneer!!
Elöre is köszi!
Ha nem muszáj inkább nevegyél olyat!
Azért még ott van a Pio-8600-as!!! Az is tud mindent amit az Alpine!
sziasztok
Esztergomban lesz egy tuning találkozó
igéretet kaptam az autó hifi cégtől lejönnek ők is árulni ha valaki szeretne hifit vásárolni itt megteheti reméljük kedvező árakkal!!
a belépés ingyenes!
a tali :2005.09.10-én lesz Esztergomban a reptéren! (Esztergom -és Esztergom-Kertváros között)
igéretet kaptam(ez miatt még tárgyalások folynak ) hangnyomás méréste ( kis gépet hoznak le ami kb 143-145DBig tud mérni nem tudom pontosan)ha lehozzák szeretnénk kis versenyt is rendezni !!
üdvözlettel
Dance
szeretettel várunk mindenkit!
Esztergomban lesz egy tuning találkozó
igéretet kaptam az autó hifi cégtől lejönnek ők is árulni ha valaki szeretne hifit vásárolni itt megteheti reméljük kedvező árakkal!!
a belépés ingyenes!
a tali :2005.09.10-én lesz Esztergomban a reptéren! (Esztergom -és Esztergom-Kertváros között)
igéretet kaptam(ez miatt még tárgyalások folynak ) hangnyomás méréste ( kis gépet hoznak le ami kb 143-145DBig tud mérni nem tudom pontosan)ha lehozzák szeretnénk kis versenyt is rendezni !!
üdvözlettel
Dance
szeretettel várunk mindenkit!
3. Alpine CDA-9835R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csakis ez!!
Ez a legjobb fejegység - amit még meg lehet fizetni. (Mellesleg a beépített proci sem hátrány, merg az ileszthető színű gombok - meg szerintem a kijelzője is marhajó!
Ja, és a hangja az nagyonjó!
Csakis ez!!
Ez a legjobb fejegység - amit még meg lehet fizetni. (Mellesleg a beépített proci sem hátrány, merg az ileszthető színű gombok - meg szerintem a kijelzője is marhajó!
Ja, és a hangja az nagyonjó!
használ vki MacAudio MX 2.13-as komponens szettet? ha igen mi a véleménye róla, milyen az a kis pöcs "hangváltója"? elvégzi normálisan a feladatát? ilyet szeretnék venni, csak előtte érdeklődöm egy kicsit
lejárt topic kolléga
Én azt mondom,hogy ha tudod hallgasd meg őket a kiválasztott hangszórókkal és egy olyan cd-vel amit jól ismersz! És azt válaszd amelyik hangzása a legjobban tetszik! Ilyenben nem kérhetsz fullos tanácsot mert mindenkinek más fajta zene és hangzás a jó,ez szubjektív dolog!(nekem ezért nincs mélyládám,mert az nekem sok)
Én az Alpine-t ajánlanám! De a SONY se véletlen lett EISA-díjas fejegység és komoly cuccokba jót gyárt,ezt tudom mert ott dolgozom!
Én az Alpine-t ajánlanám! De a SONY se véletlen lett EISA-díjas fejegység és komoly cuccokba jót gyárt,ezt tudom mert ott dolgozom!

Na azért a SONY is kapott EISA-díjat!
Ha Győr-Moson-Sopron megyei vagy és egy újonnan alakuló tuning club tagja szeretnél lenni, akkor küld el rövid bemutatkozó szövegedet és fényképedet az autódról a [email protected] -ra valamint ha kíváncsi vagy készülő oldalunkra, akkor nézd meg a www.carstyling.fw.hu –n ami egy ideiglenes cím addig, amíg az oldal teljesen kész nem lesz
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!