ki mit halott ezekröl a no name gumikról
aktuális téma

nankang,sunny,linglong,top stb
A tesztből : "a vizes úton 100 km/óráról fékezés próbáján a legjobb gumival szerelt kocsi már áll, amikor a legrosszabb még 40 km/órával száguld." Tehát igen jelentősek a különbségek...
Ezt nem bírtam nem beszúrni ide (davidsz)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
mennyi legyen a nyomás 17*7 alu-n
215/45-ös gummi w-s?
Én most 2.3-on használom.
215/45-ös gummi w-s?
Én most 2.3-on használom.
Elhoztam a Milleniumot ... ma teszem fel ... majd beszámolok róla, hogy milyen.
Egyenlőre, amit eddíg megnéztem, hogy elég erős az oldalfala (jobb mint a barumé).
Egyenlőre, amit eddíg megnéztem, hogy elég erős az oldalfala (jobb mint a barumé).
////NASCAR
2007. április 06. 10:36
azzal nekünk rengeteg garanciás volt. szétrepedeztek az oldalai. figyelj rendszeressen a nyomására. az volt a baja ugy 50-60%ban azért repedezett szét az oldalfala.

Addig amíg egy 205/55 R16 Goodyear Hydragrip 20 ezer körül van, nekem jöhetnek, hogy olcsóbb....
Amúgy pedig olvasd el az Auto Bild e havi számát. Majd rájössz, hogy mennyire jók a noname gumik....
Ráadásul egy általad történő tesztelés nem ad megfelelő információt mindenre. Ahhoz műszerek hada kell.
Amúgy pedig olvasd el az Auto Bild e havi számát. Majd rájössz, hogy mennyire jók a noname gumik....
Ráadásul egy általad történő tesztelés nem ad megfelelő információt mindenre. Ahhoz műszerek hada kell.
Én most vettem stunner scudo-t 17-ben, és nem rossz, de persze nem ugyanaz mint a prémium. Jól fognak, kicsit mondjuk hamar kopnak és zajosak, nagyon jók vizen!

////NASCAR
2007. április 06. 10:32
a nankang az jó a nagyobb méretekben a 17-18-19-20stb. de pl a ling long meg nexxen és az an-tyre az nem vált be....
van ami jó van ami tré.

van ami jó van ami tré.

Üdv! Szerintem térjünk vissza a témára ha benne lesz már vagy 40-50 ezer km, vagy egy két ütősebb gödör. Én nem bíznám az életemet ilyen ázsiai gumikra. Ócsó, a gyártásnál ez az első szempont. Jó és olcsó gumi kell? = gumik.com. Ott vettem én is és olcsóbb volt a Toyo mint bárhol a Matador vagy a Barum.

sztéboy olcsó húsnak híg a leve......a drága gumik nagyon jó minőségűek csak kurva hamar kopnak ez benne abuktatóóóóóóó
én michlein gumikat morzsolok de 3 év alatt ez a második garnitúra...
De ha beválik neked amid van lehet kipróbálom ...menyi db-ja
én michlein gumikat morzsolok de 3 év alatt ez a második garnitúra...
De ha beválik neked amid van lehet kipróbálom ...menyi db-ja
Sziasztok!
Visszaolvastam pár dolgot itt a fórúmban, és vannak meglepő érdekes hozzászólások. Magam részéről most vettem gumit de azt is úgy, hogy előtte a neten és a gumisoknál, és más helyeken utána érdeklődtem. De azt megtudtam, hogy a gumisok 80% nem ajánlja szlovák, jugo, román, gumikat. Magam részéről sem ilyenre gondoltam. És még egy érdekesség a Firestone = Bridgeston, a Fortuna, Debica, Sava, ezek Dood Year, gyár által forgalmazót gumik, és itt van még ez is Semperit, Barum, Uniroyal,, ezek Continentál termékek. De itt van még a Michelin zászlója alatt futó márkák más néven Kléber, BF goorich, Riken. És vannak még ilyenek csak nem sorolóm fel mindet. Amiket ajánlanak Michelin, Good Year, Toyo, Yokohama. Én a magam részéről ezen az oldalon döntődtem el, mit fogok venni
És itt meglepő dolgokat olvasta pl: a noném gumi még a márkás gumit is kenterbe vágja. Na a lényeg itt elolvastam a dolgokat itt meg megrendeltem TNG Star Performer típusú gumit. Amit egy hete raktak fel a kocsimra (Fabia). Sőt a gumiszerelő, aki még erről nem is hallót az is jónak vélte így első látásra és szerelhetőségre, Kimentem egy tanpályára ott egy kis tesz, aztán meg közútón is megpróbáltam mit tud. És meg vagyok elégedve. Mi több egy olyan emberrel is kiprobáltatam akinek Pirelli van felrakva hasonló teljesítményű kocsira. Teljesen le volt nyűgözve a tapasztalattól. Azóta beletekertem 1200 km és csak egyre jobban megszeretem. És tudjátok meg a nevesebb gumi gyártok a más nevű gumiijaikkal csak az olcsó piacra, akarnak betörni. Bocs a hosszúságért.
Visszaolvastam pár dolgot itt a fórúmban, és vannak meglepő érdekes hozzászólások. Magam részéről most vettem gumit de azt is úgy, hogy előtte a neten és a gumisoknál, és más helyeken utána érdeklődtem. De azt megtudtam, hogy a gumisok 80% nem ajánlja szlovák, jugo, román, gumikat. Magam részéről sem ilyenre gondoltam. És még egy érdekesség a Firestone = Bridgeston, a Fortuna, Debica, Sava, ezek Dood Year, gyár által forgalmazót gumik, és itt van még ez is Semperit, Barum, Uniroyal,, ezek Continentál termékek. De itt van még a Michelin zászlója alatt futó márkák más néven Kléber, BF goorich, Riken. És vannak még ilyenek csak nem sorolóm fel mindet. Amiket ajánlanak Michelin, Good Year, Toyo, Yokohama. Én a magam részéről ezen az oldalon döntődtem el, mit fogok venni
És itt meglepő dolgokat olvasta pl: a noném gumi még a márkás gumit is kenterbe vágja. Na a lényeg itt elolvastam a dolgokat itt meg megrendeltem TNG Star Performer típusú gumit. Amit egy hete raktak fel a kocsimra (Fabia). Sőt a gumiszerelő, aki még erről nem is hallót az is jónak vélte így első látásra és szerelhetőségre, Kimentem egy tanpályára ott egy kis tesz, aztán meg közútón is megpróbáltam mit tud. És meg vagyok elégedve. Mi több egy olyan emberrel is kiprobáltatam akinek Pirelli van felrakva hasonló teljesítményű kocsira. Teljesen le volt nyűgözve a tapasztalattól. Azóta beletekertem 1200 km és csak egyre jobban megszeretem. És tudjátok meg a nevesebb gumi gyártok a más nevű gumiijaikkal csak az olcsó piacra, akarnak betörni. Bocs a hosszúságért.
Ja Ő egy előreprogramozott zsírozó, vagy retkező vírus
vagy te valami hacker vagy??

vááááááááááááááááááá megőrülök

te most miről beszélsz, egy nap egy usert csak egyszer pontozhatsz
Dodge88
2007. április 06. 01:12
pedig retkezhetek meg zsírozhatok is.
egymás után nem lehet, de ha kijelenkezek és utána újra beloginolok akkor megint tudok. miért ez nem így van mindenkinél?

na mindegy örök rejtély

biztos retekre van állitva

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!